Smyrne'in Evi

burdan link verilmiyormuş galiba, mesajı da düzeltemedim
bilmiyordum, bir arkadaşım sayesinde haberim oldu sağolsun...
link için özür dilerim, bir dahakine özelden gönderirim :26:

merhaba.. evınız cok güzel tammmm sevdıgım tarz inşallah bıgun bızımde evımız olursa bu tarz hep aklımda..sepet çekmecenın oldugu banyo var ya ordaki duvar fayanslarının markasını ögrenebılırmıyım ılk defa denk geldım cok hosuma gıttı:)

kullanilmayannick merhaba,

evdeki tüm seramiklerin markası Ege Seramik.
dilerim birgün hayalinizdeki eve kavuşursunuz;-)
iyi bayramlar!

Baktım blogunuza müthişsiniz. Çok teşekkür ederim güzel dileğiniz için amin diyorum. Sizde mutlu mesut kazasız belasız yaşarsınız evinizde inşallah

Herkese günaydın :)
Smyrne cok teşekkür ederm bu arada, cidden güzel anlatmışsın. Elimizle koymuş gibi bulduk. İki defa gittik , cumartesi ve pazartesi, fakat maalesef ikisinde de kapalıydı. ama dışarıdan gördüğüm kadarıyla cidden değişik aynalar var ve inan cok üzüldüm içeri giremediğim için. duvarda duran bi aynayı cok beğenmiştim özellikle.. bakalım belki telefonla arayıp bilgi isticem. ama tam nasıl bir şey alabileceğimi de bilmiyorum. renk konusunda kararsızım. hatta senden yardım bile istemeyi düşünüyorum resim ekleyip
bu arada tam oranın karşısında sırf çerçeve satan bir yer var. imalatclarmış hem de. oradaki hatun iki sokak arkada dedi üretim yerimiz. fiyatları cok uygun (istanbulla kıyaslıyorum) ve cidden cok ama cok güzel aynalar vardı.. nasıl taşıyacağımızı bilemediğim için almadık ama eger burada bbulamazsam sipariş vericem eşimin ailesine. antalya da yaşayan arkadaşlara cidden öneririm.

evine bittimmm bayıldım hayran kaldım aşık oldummm oturdum ağladımmm gerçekteeeen harikaaaaaaaaaaaa . Maaaaşallaaah . tam düşlediğim tarzlar var, ince ayrıntılar falan müthiş.

cillibom günaydın
kolay bulmana çok sevindim canım)
bayramda kapalı olacağını tahmin etmiştim ama yine de şansını denediğin iyi oldu..
içeride aynadan başka çok güzel, değişik mobilyalar da var..geneli yanılmıyorsam Malezya ya da Tayland'dan geliyor..zaten yanlarında çalışan hanımefendi de o memleketlerden..
sen kullanacağın yerin fotoğraflarını gönder, beraber karar veririz aynanın rengine..hatta dilersen senin için oraya gidip bakabilirim de..fotoğraf ta çekerim ama dükkanın çok aydınlık olduğunu söyleyemem, göndereceğim fotoğraflar ne kadar sağlıklı olur bilmem :44:
karşıdaki yeri de biliyorum ama hiç gitmedim oraya..

evine bittimmm bayıldım hayran kaldım aşık oldummm oturdum ağladımmm gerçekteeeen harikaaaaaaaaaaaa . Maaaaşallaaah . tam düşlediğim tarzlar var, ince ayrıntılar falan müthiş.

ayymme günaydın
beğenmene çok sevindim
umarım senin de dilediğin gibi bir evin olsun!
sevgiler

Ayyy gerçekten mi? nasıl mutlu ettin beni anlatamam.
Bu arada geldiğimden beri arıyorum orayı ama kimseye ulaşamadım. açmıyorlar teli.. aslında bir tane begendim ama gercekten karar veremiyorum. bu akşam girişimin fotosunu çekip koymaya çalışacağım. ona göre en azından renk konusunda yardımını rica ederim.
ayrıca taa oralara kadar gidip zahmet etmeni de hiç istemem, bir şekilde yolunu bulmaya çalışırım. gerçekten cok tatlısın yaa

tamam, sen koy girişin fotoğraflarını, burada hep beraber karar verelim
rica ederim, bana çok uzak sayılmaz zaten, gider bakarım sorun değil

tamam, sen koy girişin fotoğraflarını, burada hep beraber karar verelim
rica ederim, bana çok uzak sayılmaz zaten, gider bakarım sorun değil

Symrnecim şimdi girişim şu şekilde;

aynayı boş duvara koymak istiyorum. aslında istediğim şey bir boy aynası ama çok küçük bir şey istemiyorum çünkü ev biraz geniş. küçük olan seyler komik duruyor sanki ya da bana öyle geliyor bilmiyorum. Altına anahtarlarımızı koymak için tarzı olan bir şeyler de koyaabilirim, tabii kapının açılımı ne kadar izin verirse.

girişi daha iyi görebilin diye başka resimler de ekliyorum. Bütünü görün diye.. cünkü daha fazla süs eşyası tablo falan almam gerekiyor..

renk konusunda da sıkıntım var.. siyah mı olmalı yoksa biraz halı rengine yakın bir şeyler mi olmalı? duvarlarım beyaz o yüzden kendini siyah daha iyi gösterir gibi geliyor ama emin de olamıyorum. Koyu yeşil de olabilir diye düşünüyorum bazen.. kafam karışık yani..
ayrıca gördüğünüz gibi uzun bir holüm var ve oraya da tablolar falan gelecek (değişik fikirler varsa dinleyebilirim), uyum olmalı gibi geliyor. uyumdan kastım bu arada birbirne benzer şeyler değıl. hatta birbirine zıt olan şeylerin yakaladığı uyumu cok severim.. evimin tarzı olsun istiyorum herkes gibi..
evleneli kaç ay oldu ben hala bir sürü seyi alamadım kararsızlıktan. fark etmişsinizdir avizelerim bike yok.. onlara da öneri alabilirim tabii

ay cok özür dilerim çok uzun yazdım..
şimdiden teşekkürler Symrnecim.. (ve tabii yorum yapan olursa size kızlar)

Eklentiler

• $20121101_191420.jpg
    40,7 KB · Görüntüleme: 90
  • $53951_800x533.jpg
    61,7 KB · Görüntüleme: 20
Son düzenleme:

canım uzun falan değil, istediklerini yazmışsın..
şimdiiii
ne kadar uzun bir koridorun var oraya tablo asabilirsin, böyle ince uzun, dikdörtgen şeklinde olanlardan..
aynada şöyle birşey de güzel olabilir..bu çerçevenin içine ayna kestirebilirsin hatta istersen bu aynayı istediğin renge boyayabilirsin de ama bu renk girişteki çerçevelerle de uyumlu olabilir..

resim çerçevesi < UNG | IKEA Türkiye

aynanın altına dresuar gibi birşey uzun gelecekse, şu tip dar şifonyerlerden de olabilir..hem depolama alanı yaratmış olursun..
3 çekmeceli şifonyer < ASPELUND | IKEA Türkiye

ya da bunların ayakkabı dolabı şeklinde olanları da var
ayakkabı dolabı < HEMNES | IKEA Türkiye

eğer bunlar geniş gelirse kesinlikle uyacak olan komodin tarzı şeyler de var, mesela bu girişte sırıtmaz
komodin < HEMNES | IKEA Türkiye

yukarıdakilerin tümünün -ayna hariç- çeşitli renkleri var diye biliyorum ben :44:

"çok fazla süs eşyası, tablo falan almam gerekiyor" demişsin ya..bence çok fazla alma, az ama öz al..ne kadar kalabalık o kadar kötü bence..

cillibom selam,

bloga aynalarla ilgili yazı koydum, oradakilere de bir göz at istersen..
sevgiler

cillibom selam,

bloga aynalarla ilgili yazı koydum, oradakilere de bir göz at istersen..
sevgiler

Symrnecim çok teşekkür ederim. hem buradaki yorumların için hem blog'unda yer verdiklerin için. hemen gidip okuyayum ben..
sorum olursa yine rahatsız ederim seni :)
sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…