Smyrne'in Evi

Ev sahibesinin inanılmaz elegant bir zevki var... bayıldım, ki mobilyaların cogu bana gore cok romantik bir tarzda olmasına ragmen inanılmaz goze hos geliyor.

evaris merhaba,

çok teşekkür ederim!
şimdiden iyi yıllar dilerim!
sevgiler

evim esyalar gercekten cok guzel.. simdiye kadar gordugum en guzel ev hatta yer döşemesi de cok hos.. gule gule oturun insallah

eşyaların,evin çok güzel,en başta çok zevklisin bence:)ferah,sade ama şık bi tarz..bende evlilik hazırlığı içerisindeyim..bi kaç parça eşyamızı aldık,,mümkün olduğunca sade,az eşyalı,kullanışlı bi evim olsun istiyorum..tıpkı senin evin gibi:) aslında herkes bu tarzı beğeniyor,özenip yapmak istiyor ama bazen çok boğuluyor ev beyazların pudraların içinde..evin gerçekten çok dozunda,güzel kararlarla döşenmiş...Rabbim ömür boyu huzurla yaşamayı nasip etsin evinde..

eviniz süper tam benim tarzım evimi görseniz sizinkine çok benziyor ben de fransız koleji mezunuyum daha çok fransız stili döşemiştim. güle güle oturun allah herkese evini kalbine göre döşemeyi nasip etsin.

merhabalar tekrardan tezgahınızı oğrenebılırmıyım mutfaktakı granıt mı ..memnun musunuz..

ımmmm nefis,böyle yaklaşımların özenti olarak yapılmaması bana oldukça keyif veriyor,country inin eşsiz dinginliğini tebrikler...

mabel_la merhaba,
öncelikle seni de tebrik ederim, Allah tamamına erdirsin!
hazırlıklar zordur bilirim, Allah yardımcın olsun..
bu konuyla ilgili aqualilly'e de, başka arkadaşlara da söylemiştim; neyi beğeniyorsan, içine ne siniyorsa, evinde neyi görmekten mutlu olacaksan onu al..her eşya olsun diye zorlama doldurma evi derim ben..
iyi dileklerin için ayrıca çok teşekkür ederim!
mutlu, huzurlu bir sene diliyorum!
sevgiler

nihayet geldiz gözümüz yollarda kaldı canım
iyi misin

canımmm selam,
çok özledim sizleri!
sorma kadiscim, başım bir türlü kalabalık, dert ve hastalıktan kurtulamadı gitti..blog bile yazamadım, buraya zaten hiç uğrayamadım çok uzun süredir..
bir aksilik olmazsa buralardayım artık canım..
öpüyorum canım benim..

isst salut!
çok teşekkür ederim!
ne güzel bir dilekte bulunmuşsun, kesinlikle, Allah herkese gönlüne göre bir ev versin!
iyi yıllar dilerim bu arada!
sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…