Smyrne'in Evi

Gerçekten çok ama çok guzel olmus ellerinize saglik, huzur dolu bir eve benziyor. Belçikada yasiyorum ve yerlerdeki bu kalebodurlardan benim evdede vardi, begenmeyip yeni modern tas taktik ama sizinkini gorunce bayildim, çok hos ve çok kombinasyon oldu.

ben de arattım ama bulamadım. sonra gittigidiyor da ismi aratınca cıktı ürünleri.. dene istersen

cillibom nasılsın!
uzun zamandır karşılaşmıyorduk! dilerim herşey yolundadır..
gitti gidiyorda satılıyorsa süper!

çok güzel zevkle döşenmiş . benim evimde 2 aydır tadilatta biran önce yerleşmeyi bekliyorum :) iyi günlerde oturun sağlıkla huzurla.

çok teşekkür ederim canferii
tadilat işleri ne kadar zor değil mi? allah sabır ve kolaylık versin!
sağolun iyi dilekleriniz için, dilerim tadilat dilediğiniz gibi sonuçlanır..siz de iyi günlerde oturun..

Sevimezgi salut!
aaa Belçika mı..süper! ben de şu an buraya göz atarken kahve içip arkadaşımın Bruxelles'den getirdiği truffe lerden yiyordum!
beğenmenize çok sevindim..evet, yukarıda da bahsediyordum, genelde arkadaşlarımız da bizim evin çok huzurlu olduğunu söylüyor, ne mutlu bize..
keşke aynı seramikleri bıraksaydınız..ama canınız modern yapmak istediyse, bu sefer de modern olsun..
sanırım modern tarzdan hoşlanan çok fazla kişi var, blogumda biraz da sizlerin beğenisine uygun araştırmalar yapayım..
merci beaucoup pour votre commentaire!

cillibom nasılsın!
uzun zamandır karşılaşmıyorduk! dilerim herşey yolundadır..
gitti gidiyorda satılıyorsa süper!

Gayet iyiyim ben cok teşekkür ederim sordugun için symrne :))
ben sana sormuyorum ama zaten her gün bloguna giriyorumk..
özellikle evin ile ilgili bir şeyler var mı diye merakla açıyorum sayfaları bu arada, özellikle belirtmek isterim.
bayramda ben de antalya da olucam ve bu bahsettiğin yere gidicem mutlaka.. Evimdeki girişe senin banyondaki gibi bir ayna istiyorum siyah.. umarım bulabilirim.
istanbul da dehset miktarlardan bahsediyorlar, eğer almaya kalkarsam kocam sanırım boşayacak beni :) o yüzden usul usul girdim kanına, bakalım antalya da bulabilecek miyiz :)

sen nasılsın? bu arada herkes bayıldı evine ne güzel :))

Son düzenleme:

canım merhaba,
iyi olmana sevindim!
bloga o gün nereden eserlerse oradan yazıyorum..geçen bir fransız sitesinde yönetmen woody allen'ın evini gördüm, bayıldım, onu koymayı düşünüyorum yarın falan..aslında harika bir fener geldi geçen gün hediye, onları da paylaşmak istiyorum, gerçekten değişik çünkü..önce balkonda yer bulmam lazım
bundan sonra karşılaştıkça ünlü evlerinden de örnekler koyacağım..
aslında kütüphanenin olduğu misafir odasını da paylaşmak istiyorum ama hala çok işi var, eşimin işlerinin bitip bana yardım etmesini bekliyorum
sonra eş-dostun istediği siparişler var, onları da yazmam lazım

sana mağazanın yerini detaylı tarif edeyim o zaman..
ancak belirteyim, bayramın ilk günü kapalı olabilirler..
Kırcami dediğinde herkes anlar, Kırcami'de Shell benzin istasyonu yanında Avize Dünyası var, onun da yanında Alamet-i Farika var.
Siyahını hatırlamıyorum ama kahverengisi mevcuttu, epey koyu, acı bir kahve..
Ayrıca yanındaki Avize Dünyası'nda harika aydınlatmalar var, ben evin tüm aydınlatmasını oradan aldım
dilerim gönülüne göre birşeyler bulursun canım..
sevgiler

Cok cok güzel dösemissiniz.Ben böyle degisik tarzla dösenen evlere bayiliyorum.Kendim simdiye kadar hic cesaret edemedim ama sizin evinize bayildim.Güle güle oturun insallah.

canım bak bak doyamadım guzel evıne inş. ailenle bir ömur saglıkla mutlulukla hatıra dolu esyalarınza yenı anılar eklersınız :)
çok begendım evını emek verilmiş ve belli bır karaktere sahip ozenle yapılmış blogundan da gordum degişimi gule gule oturun bende evımı country stilini uygulayacagım inş. senınki kadar basarılı olur umarım artık kk kadınlarından fikir desteği alcagım ve tabıkı sakıncası yoksa senden de

İlk açtığımda aha klasik bir ev örneği daha karşımızda dedim ama fotoğraflara baktığım zaman baa yııılll dıııımmm hele ki o holeeeeeeeeeeeeeeee

Cok cok güzel dösemissiniz.Ben böyle degisik tarzla dösenen evlere bayiliyorum.Kendim simdiye kadar hic cesaret edemedim ama sizin evinize bayildim.Güle güle oturun insallah.

Azeri kızı merhaba,
Çok teşekkür ederim!
Neden cesaret edemeyecekmişsiniz? Orası sizin eviniz, sizin alanınız..başkalarının ne dediğine aldırmadan, ne beğeniyorsanız onu alıp o eşyalarla yaşayın derim ben
Bu arada sizin ve sevdiklerinizin bayramını kutlarım

goyasghost merhaba,

öncelikle çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için!
değişime başladığınız an tabii ki buradan ve blogtan elimizden gelen desteği veririz, hiç merak etmeyin
daha iyileri sizi bulsun inşallah..
sevdiklerinizle beraber mutlu bir bayram geçirmenizi diliyorum

İlk açtığımda aha klasik bir ev örneği daha karşımızda dedim ama fotoğraflara baktığım zaman baa yııılll dıııımmm hele ki o holeeeeeeeeeeeeeeee

Lialay selam
Evet pek klasik bir ev sayılmaz
çok teşekkür ederim beğenin için
aslında buraya çok fotoğraf koyamamıştım o zaman..blogta tüm odalar mevcut, olmadı birara becerebilirsem buraya da ekleyeyim :44:
sevdiklerinizle güzel bir bayram geçirin

Ay koyun koyun ya da blogunuzun linkini mesaj olarak atın Böyle güzel şeyler insanı heveslendiriyor. Daha zamanım var evlenmeye ev düzmeye ama şimdiden hesap kitap elimde

Size de inşallah sevdikleriniz ile birlikte güzel bir bayram geçirirsiniz

linki atayım, ekleme yapmayı öğrendiğim an fotoğraf koyayım, çok iyi bilmiyorum da
Smyrnetalya: Bir doğuş hikayesi

dilerim daha iyileri sizin olur, hayalinizdeki gibi bir eve daha doğrusu yuvaya kavuşursunuz
çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…