Gayet iyiyim ben cok teşekkür ederim sordugun için symrne :))
ben sana sormuyorum ama zaten her gün bloguna giriyorumk..
özellikle evin ile ilgili bir şeyler var mı diye merakla açıyorum sayfaları bu arada, özellikle belirtmek isterim.
bayramda ben de antalya da olucam ve bu bahsettiğin yere gidicem mutlaka.. Evimdeki girişe senin banyondaki gibi bir ayna istiyorum siyah.. umarım bulabilirim.
istanbul da dehset miktarlardan bahsediyorlar, eğer almaya kalkarsam kocam sanırım boşayacak beni :) o yüzden usul usul girdim kanına, bakalım antalya da bulabilecek miyiz :)
sen nasılsın? bu arada herkes bayıldı evine ne güzel :))
canım merhaba,
iyi olmana sevindim!
bloga o gün nereden eserlerse oradan yazıyorum..geçen bir fransız sitesinde yönetmen woody allen'ın evini gördüm, bayıldım, onu koymayı düşünüyorum yarın falan..aslında harika bir fener geldi geçen gün hediye, onları da paylaşmak istiyorum, gerçekten değişik çünkü..önce balkonda yer bulmam lazım
bundan sonra karşılaştıkça ünlü evlerinden de örnekler koyacağım..
aslında kütüphanenin olduğu misafir odasını da paylaşmak istiyorum ama hala çok işi var, eşimin işlerinin bitip bana yardım etmesini bekliyorum
sonra eş-dostun istediği siparişler var, onları da yazmam lazım
sana mağazanın yerini detaylı tarif edeyim o zaman..
ancak belirteyim, bayramın ilk günü kapalı olabilirler..
Kırcami dediğinde herkes anlar, Kırcami'de Shell benzin istasyonu yanında Avize Dünyası var, onun da yanında Alamet-i Farika var.
Siyahını hatırlamıyorum ama kahverengisi mevcuttu, epey koyu, acı bir kahve..
Ayrıca yanındaki Avize Dünyası'nda harika aydınlatmalar var, ben evin tüm aydınlatmasını oradan aldım
dilerim gönülüne göre birşeyler bulursun canım..
sevgiler