blogunuzdan da takip ediyorum eviniz çok farklı ve çok hoş hele mutfak ve banyo muhteşem
çok güzel, sevdiğim bir tarz. antalyada oturuyorsunuz sanırım, öyle olmasaydı keşke salona klima koydurmasaydınız derdim, ama mecbursunuzdur bu durumda. antredeki taşlara bayıldım, kale'nin yeni bir serisi var çini seramik mi ne adı, ben de düşünüyorum ilerde. yalnız döşendikten sonra üzerinden makine ile geçilmesi gerekiyor diye birşeyler duydum sizinki o tarz bir ürün mü?
benim evimi görmek isterseniz beklerim:
http://www.kadinlarkulubu.com/album.php?albumid=27125
bu arada belki seramiklerle ilgili cevap bulurum diye blogunuza bakıyordum da oğlunuz da çok tatlı :) benim de bir yaşında bir minnoşum var, biz de yeni taşındık ve tadilat yapılması gereken yerler var, takipteyim :)
ayşecim evine tek kelimeyle bayıldım. çok ferah, sakin, güzel bir enerjisi var.
2 banyona da bayıldım. özellikle bayaz ağırlıklı olana. havluluğun ve yedek tuvalet kağıdı koymak için olan aksesuarın çok hoşuma gitti.
koltukların çok hoş olmuş. çiçek desenli koltuğuna bayıldım.
hol ve mutfaktaki fayanslar çok hoşuma gitti. benim için iyi bir fikir oldu.
mutfak dolaplarının kulpları çok güzel özellikle.
yatak odan da açık mavi çok hoş durmuş. perdeler de şahane. ama kilim biraz bozmuş gibi geldi bana ( renkleri açısından)
Bayıldım, bayıldım! Forumda gördüğüm en güzel ev rahatlıkla diyebilirim , herşeyiyle tam tarzım. Sadece kitaplık eksik diyebilirim hayalimdekilerle. Yerdeki karolar, banyodak, lavabo, mutfaktaki dolap kulpları , koridorun zenginliği, mavi-beyaz uyumu hepsi mükemmel.. Ama en çok merak ettiğim o şahaser lavabonuzu nereden aldınız? Sevgiler:)
eviniz süper dergilerden fırlamış gibi mutlulukla oturun
zevkli bi ev özellikle antre...
Sizi blogunuzdan da takip ediyorum, bir blogsever olarak. Evinizin dekorasyonunun, yetenekli ve estetik duygusu gelişmiş bir hanımın seçimi olduğu aşikar, güle güle, mutlu, huzurlu günlerde oturun. Size bir sorum olacak cevap verirseniz sevinirim, vermezseniz de anlayışla karşılarım. Banyonuzdaki aynayı nereden aldınız acaba? Şimdiden teşekkür ederim.
bayıldım bayıldııım . nazar değmesin...
çok çok çok çok çok beğendim
Cevabınız için teşekkür ederim. Hakkaten çok uygun bir fiyata almışsınız. Sizinde dediğiniz gibi muadili bazı mağazalarda fahiş fiyatlara satılmakta. Aynayı ben de banyom için düşünmekteyim, çok da beğendim. Yalnız ben İstanbul'da ikamet ediyorum, bahsettiğiniz mağazayı arama motorundan arattırdım ama hiçbir bilgiye ulaşamadım. Bana ulaşabileceğim bir telefon numarası ya da web sitesi söylerseniz minnettar kalırım.
Cevabınız için teşekkür ederim. Hakkaten çok uygun bir fiyata almışsınız. Sizinde dediğiniz gibi muadili bazı mağazalarda fahiş fiyatlara satılmakta. Aynayı ben de banyom için düşünmekteyim, çok da beğendim. Yalnız ben İstanbul'da ikamet ediyorum, bahsettiğiniz mağazayı arama motorundan arattırdım ama hiçbir bilgiye ulaşamadım. Bana ulaşabileceğim bir telefon numarası ya da web sitesi söylerseniz minnettar kalırım.