Smyrne'in Evi

Bayıldım, bayıldım! Forumda gördüğüm en güzel ev rahatlıkla diyebilirim , herşeyiyle tam tarzım. Sadece kitaplık eksik diyebilirim hayalimdekilerle. Yerdeki karolar, banyodak, lavabo, mutfaktaki dolap kulpları , koridorun zenginliği, mavi-beyaz uyumu hepsi mükemmel.. Ama en çok merak ettiğim o şahaser lavabonuzu nereden aldınız? Sevgiler:)

blogunuzdan da takip ediyorum eviniz çok farklı ve çok hoş hele mutfak ve banyo muhteşem

iclalli merhaba,
çok teşekkür ederim!benimle aynı beğenilerde insanlar olduğunu görmek beni heyecanlandırıyor!
hele ki ilk zamanlar mobilyacı+seramikçi dolaşırken bunları sipariş verdiğimde bana burun kıvıranlar çok olmuştu..o yüzden böyle tepkiler alınca çok seviniyorum..
sağolun,varolun..
darısı isteyen, hayal eden herkesin olsun..

dolly selam,

çok teşekkür ederim!
evet Antalya'dayız ve her odada klima var, o olmazsa yaşayamayız
Kale'de satılanlar Karo İstanbul'un çinileri, ben de onlardan istedim önce ama o çinilerin ustasını bulamadım burada, o yüzden de kötü sonuç çıkar diye güvenemedim..Karo çinilerde makine ile cila yapıyorlar, doğrudur..bana oldukça zahmetli geldi..
Benim aldıklarım Ege Seramik'ten, çini değil, bildiğin seramik..gönül rahatlığıyla her türlü deterjanla temizleyebiliyorum..
İzmir'den dostlarım geldi, onların hazırlanmasını fırsat bilerek pc başına oturdum, bol zamanım olunca evinizi iyice incelemeyi çok isterim

tadilatla ilgili aklınıza takılan birşey olursa blogtan ya da buradan istediğiniz konuda sorabilirsiniz.
aslında misafir odam da var, ama henüz orayı düzenleyemediğim için burada ya da blogta paylaşmaya fırsatım olmadı, en kısa zamanda orayı da paylaşacağım..yani eşim eksikler için yardımcı olduğunda
evet dediğim gibi seramiklerimin hepsi Ege Seramik

Tuğçecimm hoşgeldin dünyama!
çok teşekkür ederim eleştiriler ve yorumlar için..
halı bizim çok sevdiğimiz bir abimizin hediyesi, bir de ailece el dokuma halı hastalığı var bizde, oraya uygun birşey bulana kadar sermek istedim..bir de şu anki yatak örtüsü düz beyaz, daha bir dengeledi..
burada pek fotoğraf yok, tüm fotoğraflar blogta temmuz ayına göz atarsan orada daha detaylı bulabi,lirsin..
bloga evde eksikler tamamlandıkça fotoğraf koydum, burası eksik kaldı:/
çok sağol..öpüyorum tatlım

Sizi blogunuzdan da takip ediyorum, bir blogsever olarak. Evinizin dekorasyonunun, yetenekli ve estetik duygusu gelişmiş bir hanımın seçimi olduğu aşikar, güle güle, mutlu, huzurlu günlerde oturun. Size bir sorum olacak cevap verirseniz sevinirim, vermezseniz de anlayışla karşılarım. Banyonuzdaki aynayı nereden aldınız acaba? Şimdiden teşekkür ederim.

armonica merhaba,
evde misafirlerim vardı, hemen cevap veremedim, pardon..
yorumun beni çok mahçup etti, çok teşekkür ederim..
"en güzel ev" demeyelim de, "senin zevkine en uyan ev" diyelim ona
kitaplığı kapaksız istiyordum ama hem toz derdinden bıktım hem de 2 yaşında bir oğlum var, onun sürekli yakın markajında kitaplık ileride salona yaptıracağım kitaplık kapaksız olsun istiyorum
lavaboya gelince, Antalya'da Mosaic Center isimli ithal banyo ürünleri satan bir mağaza var, oradan almıştım..üstelik şansıma sezon sonu ürünmüş, indirimdeydi bunların bile sezonu varmış, şaka gibi
tekrar teşekkür ederim..
benden de sevgiler..

merhaba magosa,

blogumu takip etmenden mutluluk duydum, teşekkür ederim!
rica ederim, tabii ki aynayı ner'den aldığımı söylerim, burada ve blogta bu yüzden evimi paylaştım zaten, hepimize değişik fikirler üretmesi için..
aynamı Antalya Kırcami'de Alamet-i Farika diye bir mağazadan aldım. Bu adamlar dükkandaki tüm malzemeleri Uzakdoğu'dan getiriyorlarmış..aynı ayna Mudo'da da vardı ama fiyatı gereksiz pahalıydı (900 tl civarı idi) ben ise 250 tl civarında bir para ödedim. bu aynanın değişik boyları da var, benim ayna oldukça büyük daha küçük boyları daha uygun fiyatlarda..bilginize.
iyi yorumlarınız için ayrıca teşekkür ederim..mutlu pazarlar

bayıldım bayıldııım . nazar değmesin...

Cevabınız için teşekkür ederim. Hakkaten çok uygun bir fiyata almışsınız. Sizinde dediğiniz gibi muadili bazı mağazalarda fahiş fiyatlara satılmakta. Aynayı ben de banyom için düşünmekteyim, çok da beğendim. Yalnız ben İstanbul'da ikamet ediyorum, bahsettiğiniz mağazayı arama motorundan arattırdım ama hiçbir bilgiye ulaşamadım. Bana ulaşabileceğim bir telefon numarası ya da web sitesi söylerseniz minnettar kalırım.

magosa merhaba,

evet o mağaza İstanbul'da yok, Antalya'da kendi çapında küçük bir mağaza..
ancak İstanbul'da yaşayıp bu işlere meraklı arkadaşlara soralım, eğer onların bildiği bir adres varsa seni yönlendirelim, ne dersin?;-)
iyi haftalar olsun

ben de arattım ama bulamadım. sonra gittigidiyor da ismi aratınca cıktı ürünleri.. dene istersen

çok güzel zevkle döşenmiş . benim evimde 2 aydır tadilatta biran önce yerleşmeyi bekliyorum :) iyi günlerde oturun sağlıkla huzurla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…