Merhaba , eviniz çok keyifli olmuş , çok beğendim.Mine hanımın yer karoları çok dikkatimi çekmişti , üstüne sizin evdekini de görünce zevkleriniz ne kadar uyuyor diye düşündüm ki mesajlarda tanıştığınızı ve benim gibi düşündüğünüzü okudum.Girişteki mavi ya da turkuaz mobilya enfes, eminim sizin de en favoriniz budur evinizdeki.Evinizden önce bence siz çok pozitif birisiniz ,herkese özenle verdiğiniz cevapları okudum , kimseyi kırmadan çok nazik bir şekilde yönlendirmişsiniz. Kişiliğiniz de eminim eviniz kadar huzur vericidir , Antalya'da olmanın verdiği ,deniz , güneş ve sıcak insanın ruh halini de etkiliyor olsa gerek. Kendi eviniz olduğu için hiç acele etmeyin bence de ,aceleyle alıp atamadığım çok eşyam var evde bu yüzden holdeki mobilya zamanını beklesin , siz de dinlenip şevkinizin geri gelmesini bekleyin. Yeni evinizde mutlu , güzel günlere... Sevgiler.
denemebirki selam,
öncelikle geç cevap verdiğim için üzgünüm, uzunca süren bir tatilden yeni döndüm, şimdi bakabiliyorum buralara da
Mine Hanım'la tanışımız da ilginç, zira evlerimiz birbirimizi tanımadan bu hali almış, ben burada evimi yayınlayınca Mine'den haberim oldu, bu vesileyle keyifli bir tanış kazanmış oldum
Kişiliğime gelince, beni tanımadan bu kadarını nasıl tutturdunuz, pes!
) Evet sanırım Antalya'nın iklimi beni olumlu etkiliyor, 6 yıl öncesine kadar tüm hayatım bir başka sıcak memleket İzmir'de geçti, gerçekten iklimin insanları etkilediğine inanıyorum
Eksik eşyalara gelince, evet evet, acele etmiyorum artık ben de, sadece holdeki mobilya değil, yapılacak, tamamlanmamış o kadar çok şey var ki, zamanının gelmesini, dinlenmeyi bekliyorum
Artık yeniledikçe ve tamamladıkça blogta paylaşmaya özen göstereceğim
Evimi beğenmenize ayrıca sevindim, dilerim daha iyileri sizi bulur, herşey gönlünüzce olur...
Şimdiden iyi yıllar diliyorum!
Sevgiler