çok huzurlu ve şirin bir ev olmuş
güle güle otur bayıldım çok şık ayrıca
koltuklar ıkea sanırım ama o çiçekli kılıfı artık üretmiyolarmış sitelerinde bulamadım aradım ordan öğrendim
sen ne zaman almıştın arkadaşım yaaaaa birde nasıl oturumu memnun musun beyazlardan
olmazsa bende beyaz alacağım da
teşekkürler...
bu tarzı çok sveerim çok hoş olmuşş.koltuklar ikea sanırım ektorp :) güle güle kullanın..cesaret edebilsem ben de alıcam beyazını ama yokkk
Çok değişik olmuş. Özellikle yerler hoşuma gitti, farklı olmuş. Country tarz denilen yeni modadan esinlendin sanırım, ben cesaret edemiyorum o modaya. Cesaret edeni tebrik etmek düşer değil mi
Güle güle oturun
uğraşıların için eline sağlık zevkli
sonunda nihayettt
canım saol bizide unutmadığın için
evin için düşüncelerim malum fevkalede
uğraşılıp düşünülmüş farklı bir tarz sahibisin
mutluluklar dilerim evinde
eski halinden sonra mucize çıkmış ortaya ve sabır meyvesi
ben sorularıma blogundan devam ederim :)
daha bugün salonuna bakmıştım :))
evinin dekorasyonuna ayrı bayılıyorum da bu tadilatla muhteşem bi şey yaratmışsınız ya harabe gibi evden en çok onu ağzım açık takip ediyorum.
mutfağın banyoların salonun antren hatta balkonunmaşallah diyor susuyorum Allah eşinle ve yakışıklı oğlunla sağlık mutluluk huzur içinde oturmayı nasip etsin inşallah
Güle güel otur canım kır evi gibi yalnız koltukların tam çıkmamış renkli olan bak merak ettim şimdibirde salon perdelerini çok beğendim acaba ne renk olarak geçiyor .
yani ne desem az kalır : )
öncelikle kırmadığın için teşekkür ederim , evini görmeyi çok istiyordum : )
herşey harika görünüyor çok çok beğendim canım özellikle şu diyebileceğim birşey yok herşey harika görünüyor
ve tamda bizim tadilata başlayacağımız ve mobilyaya karar verdiğimiz dönemde ekledin benim için çok iyi oldu: )
bu güzel yuvada sağlıkla mutlulukla yaşayın inşallah
Çok güzel bir ev...
Her kareden belli, düşünülmüş...Özenilmiş..
Güle güle, mutlulukla oturun inşallah