Smyrne'in Evi

Symrnecim çok teşekkür ederim. hem buradaki yorumların için hem blog'unda yer verdiklerin için. hemen gidip okuyayum ben..
sorum olursa yine rahatsız ederim seni :)
sevgiler

Canım hemen dikkatlice inceledim blogunu.. ve ne yalan söyliyeyim aklım hala senin banyondaki aynada.. yani tarzı bana daha yakın geliyor. hani hep diyorsun ya vurulmak lazım eşyaya, ben de o aynaya o tarz aynalara vurgunum.. yani evime cok uymasa bile (ki bence uyar sen ne dersin?) onlardan istiyorum..
eklediğin renkli aynalara da bayıldım.. şöyle renkli bir şey mi alsam diyorum gördükçe. ama çerçeve kesinlikle seninki gibi olmalı diye düşünüyorumö. bir de toplu olarak görünce o aynaları daha bir anladım bunu istediğimi.. güzel olur mu sence?

Canım hemen dikkatlice inceledim blogunu.. ve ne yalan söyliyeyim aklım hala senin banyondaki aynada.. yani tarzı bana daha yakın geliyor. hani hep diyorsun ya vurulmak lazım eşyaya, ben de o aynaya o tarz aynalara vurgunum.. yani evime cok uymasa bile (ki bence uyar sen ne dersin?) onlardan istiyorum..
eklediğin renkli aynalara da bayıldım.. şöyle renkli bir şey mi alsam diyorum gördükçe. ama çerçeve kesinlikle seninki gibi olmalı diye düşünüyorumö. bir de toplu olarak görünce o aynaları daha bir anladım bunu istediğimi.. güzel olur mu sence?

canım selam,

neden uymasın ki evine? onu beğendiysen bitmiştir bence..
evet ben hep söylerim, beğendiysen, çok seviyorsan hepsini karıştırabilirsin..hatta herşeyin aynı tarz olması bana batıyor bile diyebilirim:-))
evet renkli aynalar da çok güzel..aslında buraya koyduğum siyah ikea çerçeve var ya, onun kenar süslemeleri benimkiyle aynı tarz..sadece renk ve şekil çok farklıymış gibi algılamamızı sağlıyor..:KK66:

Merhaba;
Eviniz harika olmuş:KK16::KK16:, blogta ona keza öyle ellerinize sağlık, 2 gündür blogunuzdayım sürekli, banyodaki ferforje havluluk çok güzel nerden aldınız öğrenebilrmiyim?

canım selam,

neden uymasın ki evine? onu beğendiysen bitmiştir bence..
evet ben hep söylerim, beğendiysen, çok seviyorsan hepsini karıştırabilirsin..hatta herşeyin aynı tarz olması bana batıyor bile diyebilirim:-))
evet renkli aynalar da çok güzel..aslında buraya koyduğum siyah ikea çerçeve var ya, onun kenar süslemeleri benimkiyle aynı tarz..sadece renk ve şekil çok farklıymış gibi algılamamızı sağlıyor..:KK66:

Canım aldım bile :)
$20121104_192548.jpg

çok saol yardımların için ayrıca :):):

resim ters çıkmış nasıl becerdiysem :)
tekrar koyuyorum

Eklentiler

• $20121104_192548.jpg
    $20121104_192548.jpg
    45,4 KB · Görüntüleme: 65
Son düzenleme:
canım evine zevkine bayıldım mutfak dolapları ve kulpları tam ıstedıgım gıbı bolgun adı ne acaba ıncelemem lazım acıl:KK1:

canım evine zevkine bayıldım mutfak dolapları ve kulpları tam ıstedıgım gıbı bolgun adı ne acaba ıncelemem lazım acıl:KK1:

tinkerbell09 merhaba,
çok teşekkür ederim, benzer zevklerde insanlarla karşılaşmaktan mutlu oluyorum!:-)
blogumun ismi rütbemde yazıyor :-)
sevgiler

Merhaba;
Eviniz harika olmuş:KK16::KK16:, blogta ona keza öyle ellerinize sağlık, 2 gündür blogunuzdayım sürekli, banyodaki ferforje havluluk çok güzel nerden aldınız öğrenebilrmiyim?

öcük merhaba,

senin mesajını atlamışım, çok özür dilerim :/
teşekkür ederim, sevindim beğenmenize:-)
havluluğu English Home'dan aldım, hala zaman zaman satışa sunuyorlar, bilginiz olsun :KK66:
sevgiler

woawww çok şık görünüyor!:KK16:
altına kesinlikle birşey ayarlamalısın, çok boş kalmış :44:
güle güle kullan canımmm

Evet bi de o dert cıktı şimdi başıma, eşim kafayı yiyecek sanırım :KK1:
Çok teşekkürler bu arada tekrar

senin evinde yok mu bir değişiklik falan, yeni eklemeler, yeni eşyalar?

mutfak dolaplarının malzemeleri nedir.yani yaptırırken ne dedınız şimdi bir lake modası var ben de sevmıyorum mat renk her zaman hosuma gıdıyor ve de country tarzı..dolapların malzemelerını tarıf eder mısın

Evet bi de o dert cıktı şimdi başıma, eşim kafayı yiyecek sanırım :KK1:
Çok teşekkürler bu arada tekrar

senin evinde yok mu bir değişiklik falan, yeni eklemeler, yeni eşyalar?

ya aslında çok güzel hediyeler geldi, benim de ufak tefek aldıklarım var..artık pek birşey almıyorum, sıkıldım biraz, biraz soğuması lazım:-)))
o kadar yorulmuşum ki tadilattan, asılacak olanlar var, onları bile asmadım:/
hatta evde 3. bir oda var, misafir odası ve hobi odası olarak kullanacağız, daha orayı bile düzenlemedim, bittikçe paylaşırım blogta.
salonu full değiştireceğim ama oğlan biraz daha büyüsün istiyorum.
balkonla ilgili de planlarım var ama biraz dinlenmeliyim...aceleyle herşey olsun diye sonradan pişman olacağım şeylerle doldurmak istemiyorum evi..

mutfak dolaplarının malzemeleri nedir.yani yaptırırken ne dedınız şimdi bir lake modası var ben de sevmıyorum mat renk her zaman hosuma gıdıyor ve de country tarzı..dolapların malzemelerını tarıf eder mısın

tinkerbell09 selam,

benim boyaya mobilyacılar mat lake diyor.
dolaplarım parlak değil ve silinmesi çok ama çok kolay.
ve evet, kapaklardaki mobilyacıların "göbek" dedikleri derinlikler country mutfak dolabı özelliği..

Merhaba , eviniz çok keyifli olmuş , çok beğendim.Mine hanımın yer karoları çok dikkatimi çekmişti , üstüne sizin evdekini de görünce zevkleriniz ne kadar uyuyor diye düşündüm ki mesajlarda tanıştığınızı ve benim gibi düşündüğünüzü okudum.Girişteki mavi ya da turkuaz mobilya enfes, eminim sizin de en favoriniz budur evinizdeki.Evinizden önce bence siz çok pozitif birisiniz ,herkese özenle verdiğiniz cevapları okudum , kimseyi kırmadan çok nazik bir şekilde yönlendirmişsiniz. Kişiliğiniz de eminim eviniz kadar huzur vericidir , Antalya'da olmanın verdiği ,deniz , güneş ve sıcak insanın ruh halini de etkiliyor olsa gerek. Kendi eviniz olduğu için hiç acele etmeyin bence de ,aceleyle alıp atamadığım çok eşyam var evde bu yüzden holdeki mobilya zamanını beklesin , siz de dinlenip şevkinizin geri gelmesini bekleyin. Yeni evinizde mutlu , güzel günlere... Sevgiler.

Ev sahibesinin inanılmaz elegant bir zevki var... bayıldım, ki mobilyaların cogu bana gore cok romantik bir tarzda olmasına ragmen inanılmaz goze hos geliyor.

Merhaba , eviniz çok keyifli olmuş , çok beğendim.Mine hanımın yer karoları çok dikkatimi çekmişti , üstüne sizin evdekini de görünce zevkleriniz ne kadar uyuyor diye düşündüm ki mesajlarda tanıştığınızı ve benim gibi düşündüğünüzü okudum.Girişteki mavi ya da turkuaz mobilya enfes, eminim sizin de en favoriniz budur evinizdeki.Evinizden önce bence siz çok pozitif birisiniz ,herkese özenle verdiğiniz cevapları okudum , kimseyi kırmadan çok nazik bir şekilde yönlendirmişsiniz. Kişiliğiniz de eminim eviniz kadar huzur vericidir , Antalya'da olmanın verdiği ,deniz , güneş ve sıcak insanın ruh halini de etkiliyor olsa gerek. Kendi eviniz olduğu için hiç acele etmeyin bence de ,aceleyle alıp atamadığım çok eşyam var evde bu yüzden holdeki mobilya zamanını beklesin , siz de dinlenip şevkinizin geri gelmesini bekleyin. Yeni evinizde mutlu , güzel günlere... Sevgiler.

denemebirki selam,

öncelikle geç cevap verdiğim için üzgünüm, uzunca süren bir tatilden yeni döndüm, şimdi bakabiliyorum buralara da:-)
Mine Hanım'la tanışımız da ilginç, zira evlerimiz birbirimizi tanımadan bu hali almış, ben burada evimi yayınlayınca Mine'den haberim oldu, bu vesileyle keyifli bir tanış kazanmış oldum:-)
Kişiliğime gelince, beni tanımadan bu kadarını nasıl tutturdunuz, pes!:-)) Evet sanırım Antalya'nın iklimi beni olumlu etkiliyor, 6 yıl öncesine kadar tüm hayatım bir başka sıcak memleket İzmir'de geçti, gerçekten iklimin insanları etkilediğine inanıyorum:-)

Eksik eşyalara gelince, evet evet, acele etmiyorum artık ben de, sadece holdeki mobilya değil, yapılacak, tamamlanmamış o kadar çok şey var ki, zamanının gelmesini, dinlenmeyi bekliyorum:-) Artık yeniledikçe ve tamamladıkça blogta paylaşmaya özen göstereceğim:-)

Evimi beğenmenize ayrıca sevindim, dilerim daha iyileri sizi bulur, herşey gönlünüzce olur...
Şimdiden iyi yıllar diliyorum!
Sevgiler

X