- 23 Ağustos 2012
- 49.462
- 229.135
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben de arattım ama bulamadım. sonra gittigidiyor da ismi aratınca cıktı ürünleri.. dene istersen
çok güzel zevkle döşenmiş . benim evimde 2 aydır tadilatta biran önce yerleşmeyi bekliyorum :) iyi günlerde oturun sağlıkla huzurla.
Bayildim, bayildim, bayildim !! Cok sicak ve tatli olmus.
Çok güzel sıcak şirin bir eviniz var Allahım huzurla oturmayı nasip etsin :)
Gerçekten çok ama çok guzel olmus ellerinize saglik, huzur dolu bir eve benziyor. Belçikada yasiyorum ve yerlerdeki bu kalebodurlardan benim evdede vardi, begenmeyip yeni modern tas taktik ama sizinkini gorunce bayildim, çok hos ve çok kombinasyon oldu.
cillibom nasılsın!
uzun zamandır karşılaşmıyorduk! dilerim herşey yolundadır..
gitti gidiyorda satılıyorsa süper!
Gayet iyiyim ben cok teşekkür ederim sordugun için symrne :))
ben sana sormuyorum ama zaten her gün bloguna giriyorumk..
özellikle evin ile ilgili bir şeyler var mı diye merakla açıyorum sayfaları bu arada, özellikle belirtmek isterim.
bayramda ben de antalya da olucam ve bu bahsettiğin yere gidicem mutlaka.. Evimdeki girişe senin banyondaki gibi bir ayna istiyorum siyah.. umarım bulabilirim.
istanbul da dehset miktarlardan bahsediyorlar, eğer almaya kalkarsam kocam sanırım boşayacak beni :) o yüzden usul usul girdim kanına, bakalım antalya da bulabilecek miyiz :)
sen nasılsın? bu arada herkes bayıldı evine ne güzel :))
Cok cok güzel dösemissiniz.Ben böyle degisik tarzla dösenen evlere bayiliyorum.Kendim simdiye kadar hic cesaret edemedim ama sizin evinize bayildim.Güle güle oturun insallah.
Çok zevklisiniz Allah güle güle oturmak nasip etsin
canım bak bak doyamadım guzel evıne inş. ailenle bir ömur saglıkla mutlulukla hatıra dolu esyalarınza yenı anılar eklersınız :)
çok begendım evını emek verilmiş ve belli bır karaktere sahip ozenle yapılmış blogundan da gordum degişimi gule gule oturun bende evımı country stilini uygulayacagım inş. senınki kadar basarılı olur umarım artık kk kadınlarından fikir desteği alcagım ve tabıkı sakıncası yoksa senden de
İlk açtığımda aha klasik bir ev örneği daha karşımızda dedim ama fotoğraflara baktığım zaman baa yııılll dıııımmm hele ki o holeeeeeeeeeeeeeeee
Lialay selam
Evet pek klasik bir ev sayılmaz
çok teşekkür ederim beğenin için
aslında buraya çok fotoğraf koyamamıştım o zaman..blogta tüm odalar mevcut, olmadı birara becerebilirsem buraya da ekleyeyim :44:
sevdiklerinizle güzel bir bayram geçirin
Ay koyun koyun ya da blogunuzun linkini mesaj olarak atın Böyle güzel şeyler insanı heveslendiriyor. Daha zamanım var evlenmeye ev düzmeye ama şimdiden hesap kitap elimde
Size de inşallah sevdikleriniz ile birlikte güzel bir bayram geçirirsiniz