Smuwila' nın Yeni Çeyiz Topiği

canım herşeyin harika bayıldım pijama takımlarına kahvaltılık setine banyo setinne hepsini güle güle kullan

Biri beni durdursun demissin, durdurayim tatlim "off" tusun nerde söyle
Hersey yine çok güzel, çok zevkli seçimler yapmissin, güle güle kullan canim

Biri beni durdursun demissin, durdurayim tatlim "off" tusun nerde söyle
Hersey yine çok güzel, çok zevkli seçimler yapmissin, güle güle kullan canim

Valla almadan duramıyorum, almam lazım diye düşünüyorum..
Kargolardan işyerindekiler de bezicek en sonunda..
Çok teşekkür ederim, çeyizimin yerleştiği zamanı çok merak ediyorum, umarım herşey uyumlu durur..

Ya kuzum liste tutuyormusun ? Cok fazla parça alipta sonra zor da kalma sakin
Bence gayet uyumlu durur, gördügüm kadariyla pastel renklerden gidiyorsun, güzel bir tercih. Ferah evin olur insaAllah

Bence gayet uyumlu durur, gördügüm kadariyla pastel renklerden gidiyorsun, güzel bir tercih. Ferah evin olur insaAllah

Çok fazla değil aslında canım, liste tutmuyorum ama pc' de çeyizim diye bir klasörüm var her aldığım parçayı oraya ekliyorum, alacağım şeylerin uyumlu olmasına dikkat ediyorum bu sayede, bütün olarak eşyalarımı gördüğüm için, beğendiğim aksesuarları bile alabiliyorum, evimin yerleşmesine gerek kalmıyor çünkü, herşey gözümün önünde, bir de ne istediğimi biliyorum. Mesela yatak odam mavi ağırlıklı olacak, aldığım mavi ve pembe aksesuarlar orda kullanacağım. Mesela cam ürünlerim daha yok.

Çeşit çeşit tencerem teflonu, düdüklüsü, seramiği, dökümü ayrı ayrı yok. Çeşit çeşit havlu, nevresim, battaniye, kapkacak, herhalde çeyizim de fazlalık sayılacak tek şey kupalarım olur. Aksesuardan abartmış olsam, hepsini bir arada kullanmam, tıkarım dolaba değiştire, değiştire kullanırım zaten ne kadar dolapta yer tutacak? Onun dışında hepsinin yeterli düzeyde yani ne az, ne de çok olduğunu düşünüyorum..

Son düzenleme:

Ha bu arada, bizim memleketin kızları yanında benim çeyiz çeyiz değil, sadece 17 tane battaniyesi olanı biliyorum ben, 100 tane patik, havlular vs.

Tahammül edemem kesinlikle o görüntüye..

Ha bu arada, bizim memleketin kızları yanında benim çeyiz çeyiz değil, sadece 17 tane battaniyesi olanı biliyorum ben, 100 tane patik, havlular vs.

Tahammül edemem kesinlikle o görüntüye..

ne ?? 17 battaniye, 100 patik mi ?? Magza mi açiyorlar ?
Neyse sen bilinçli alisveris yapiyorsun demek, çok güzel , devam et o zaman

ne ?? 17 battaniye, 100 patik mi ?? Magza mi açiyorlar ?
Neyse sen bilinçli alisveris yapiyorsun demek, çok güzel , devam et o zaman

Aynen öyle, düşünsene 17 battaniye küçük bişeyde değil, hemen eskiyen bişey hiç değil.
Ben beğendiğimden gidiyorum genelde, ıvır zıvır mutfak eşyalarına pek takılmıyorum yok patates soyacağı, peynir dilimleyici, peynir rendesi, peynir kesme tahtası, patates dilimleyici, ki alsam bile eminim yine bıçak kullanırım, gerek yok o yüzden..

Cok haklisin tatlim, sen isini görecek seyler al, ivir zivira takilma

Makarna tabaklarını nerden aldın, hemen söyle, hemen :) Bayıldım, harika, güle güle kullan canım.

Buldum ki, buldum kiii, gözümün önündeymiş meğer..

5' li makarna servis tabaklarım..

Eki Görüntüle 1328166

4' lü amerikan servislerim..

Eki Görüntüle 1328167

Hepsi bir harika canım çok çok beğendim pijama takımlarına hemen gözümü diktim sitesine de baktım sanırım yine cebim zararlı çıkacak bu işten Aşkla güle güle kullan herşeyini canım

Makarna tabaklarını nerden aldın, hemen söyle, hemen :) Bayıldım, harika, güle güle kullan canım.

Söylerim tabii canım ne demek karacanin bunlar yanlış bilmiyorsam evmanyadan onca şey aldım bunlari o kadar aradım ki ama denk gelmedim hiç tesadüfen olduğunu gördüm sonra yemek takımları/servis tabaklari kisminda bulmuştum sanırım net hatirlayamasam da tatlım. .

Hepsi bir harika canım çok çok beğendim pijama takımlarına hemen gözümü diktim sitesine de baktım sanırım yine cebim zararlı çıkacak bu işten Aşkla güle güle kullan herşeyini canım

Çok teşekkürler canım sorma bende batmış durumdayım ama olsun aklımda kalacagına kenarda dursun

Aynen öyle canım biz yapabildiğimiz kadarını yapalım geri kalan eksikler de elbet hallolur zamanla inşallah

Bana kalsa şimdiden abajurlarımı, avizelerimi bile alacağım, ama onlarıda koyacak yer bulamam artık yani, bekliyor olmam ondan..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…