Hepsi çok harika cnm maşaAllah senin çeyizini çok beğeniyordum zaten yine beğeniyorum zevklerimiz çok uyumlu. O bernardo çaydanlıktan bende almak istiyorum ama pembesi kalmadı bulamdım birde hemen soğuyo felan çok olumsuz şey duydum die hevesim kaçtıydı ama hala aklımdaaaaa
merhaba, her şeyin çok cici negüzel. 3. resimdeki peçeteliği ve 3lü yatay kutuları nereden aldığını öğrenebilirim. hepsini güzel günlerdekullan.
hepsi harika güzel günlerde kullan inşallah canımm
Ay smuwila benim icin ceyiz gurususun sen bayiliyorum zevkine eski ceyizinde superdii bunlarda zaten onlar kavanoz kapak ortune bayildim.nerden acaba..bence gozden cikip kullanma ayikladiklarini hepsi mukemmeldi cunku evini duzunce yer bulursun <3
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Herşey mükemmelllll 👌 👌 👌 bikaç parçamız aynı mesela Rose garden, jardin gibi.. Sayende listeye bikaç parça Daha Eklendi 😂 😂 Allah ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin inşallah...
Çok teşekkür ederim canım benim çok sağol bende oyle düşünüyordum tatlım ama mesela pasta takımı begeniyorum başka ve ya kupa, mug onlarda ufak ama göz kalabalığı yapan şeyler olunca almanın da bi sınırı olmayınca bende, mecburen ayikliyorum. Zaten çıkardıklarim yerine henüz yenilerini alamadıklarim var ben kirmizidan uzak durmaya calistikca karşıma kırmızı çıkıyor seramik tencerelerim kırmızı ilk kepçe setim pembeydi uyumsuz olunca yenisini alacağım mecburen bu arada o kavanoz kapakları english home canım 😊😙
Bende bu renk konusuna cok takiliyordum sende bana takilma demistin:) canim celik kepce takimi alip garantiye alabilirsin pembeleride askiya asip hep dekoratif hem lazim olursa diye sergileyebilirsin tencereler hep gorunmuyor nasilsatabaklarda oyle dolapta durucak mutfagini gene tarzinda renklerinde acik duracak seylerle kullanabilirsin diye dusunuyorum.tavsiye sadece:) bi ugrayayim engilishome a sagol canim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bu hali de çok güzell..çeyizinden çıkardıklarını naptın canımm:26: