- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.587
Bende abajurları almak istiyorum İstediğim rengi bulsam kaçırmam annemde kovalar beni artıkBana kalsa şimdiden abajurlarımı bile alacağım, ama onlarıda koyacak yer bulamam artık yani, bekliyor olmam ondan..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende abajurları almak istiyorum İstediğim rengi bulsam kaçırmam annemde kovalar beni artıkBana kalsa şimdiden abajurlarımı bile alacağım, ama onlarıda koyacak yer bulamam artık yani, bekliyor olmam ondan..
Bende abajurları almak istiyorum İstediğim rengi bulsam kaçırmam annemde kovalar beni artık
Bende bulsam alacağım, kaçırmam da bulamadım senin gibi..
Böyle tarzından da bulamıyorum rengini de tam istediğim gibi bulamadım artık bakcaz canım daha var
Aslında 1-2 tane buldum canım ama genelde çok pahalı oluyor 1 tanesinin fiyatı 300-500 tl ki, daha avizeleri var o evin, 2 abajur 1000 tl tutacak neredeyse..
Çok tatlı canım mavisi ve pembesine bayıldım ama dediğin gibi en son olması daha iyi olacak bizim içinBu tarz bişey arıyorum canım ben, mavi pembe ya da beyaz, aslında sona kalması daha iyi, önce perde seçmemiz gerek, perdeye göre duvar rengi, en son abajur, avize, aksesuar.. Eki Görüntüle 1329853
Çok tatlı canım mavisi ve pembesine bayıldım ama dediğin gibi en son olması daha iyi olacak bizim için
Evet canım bunu ben mobilyalarda anladım nette o kadar güzel farklı modeller var ki ama ellerimizin uzandığı markalarda hiçbirinden eser yok demek ki dergilerden yabancı bilinmedik pahalı markalardan falan alıntı bu resimler hep bizim ülkemizde neden bulunmuyorAynen öyle ve inşallah bulabiliriz canım, bunlarda netten alıntı sonuç itibariyle..
Evet canım bunu ben mobilyalarda anladım nette o kadar güzel farklı modeller var ki ama ellerimizin uzandığı markalarda hiçbirinden eser yok demek ki dergilerden yabancı bilinmedik pahalı markalardan falan alıntı bu resimler hep bizim ülkemizde neden bulunmuyor
Aynen kapağa koyuyorlar, siteye bi giriyoruz alakasız ürünler..
Bizde artık tarzımıza göre bulduğumuz kadarıyla tamamlayacağız canım ne yapalım
Canım Evmanyayı biliyordum ama diğerini bilmiyordum ne kadar harika şeyler varmış ya dediğin gibi bende ayrı başlık ayrı ayak yaparım mecburenEvmanya da Laura Ashley' in avizeleri var, hatta avize şapkaları, avize ayağını uyguna bulursam öyle birşey yapabilirim aslında ama aynı yerde gördüğüm avize ayaklarının fiyatları da felaketti doğrusu..
Kına mekanımı da hallettik çok şükür..Eki Görüntüle 1330983 Eki Görüntüle 1330984 Eki Görüntüle 1330990
Eki Görüntüle 1330993
Burası da düğün mekanımız..Eki Görüntüle 1330985
Kına mekanımı da hallettik çok şükür..Eki Görüntüle 1330983 Eki Görüntüle 1330984 Eki Görüntüle 1330990
Eki Görüntüle 1330993
Canım Evmanyayı biliyordum ama diğerini bilmiyordum ne kadar harika şeyler varmış ya dediğin gibi bende ayrı başlık ayrı ayak yaparım mecburen
Hepsine bayıldım o kadar cici ki tam senlik çok şıklar canım sorunsuz muhteşem günler olur inşallah
Hersey istedigin gibi sorunsuz gecer ins canimm cok cok mutlu olursun umarim
smuwiLa 'cım çok beğendim hayırlı olsun nereler buralar :)Kına mekanımı da hallettik çok şükür..Eki Görüntüle 1330983 Eki Görüntüle 1330984 Eki Görüntüle 1330990
Eki Görüntüle 1330993
smuwiLa 'cım çok beğendim hayırlı olsun nereler buralar :)
Yaa avrupa yakasında ne kadar çok yer var ben anadolu yakasında çok zorlandım valla mutlu günler olsun inşallah :)İstanbul canım, Kına yerim Bakırköy' de Düğün ise Küçükçekmece de.