Smuwila' nın Yeni Çeyiz Topiği

Aslında 1-2 tane buldum canım ama genelde çok pahalı oluyor 1 tanesinin fiyatı 300-500 tl ki, daha avizeleri var o evin, 2 abajur 1000 tl tutacak neredeyse..:KK12:

Ne kadar uygun alırsak o kadar iyi ara yerlerin lambalarını yatak odasının hatta sarkıtını buldum ben canım ikeadan çok da uygun ev belli olduktan sonra alırız bir bak düşünürsen bir tane de istediğim renk masa lambaları var olmadı onu alıcam:cool:

Bu tarz bişey arıyorum canım ben, mavi pembe ya da beyaz, aslında sona kalması daha iyi, önce perde seçmemiz gerek, perdeye göre duvar rengi, en son abajur, avize, aksesuar..
abajur-modelleri5.jpg

Aynen öyle ve inşallah bulabiliriz canım, bunlarda netten alıntı sonuç itibariyle.. :KK51:
Evet canım bunu ben mobilyalarda anladım nette o kadar güzel farklı modeller var ki ama ellerimizin uzandığı markalarda hiçbirinden eser yok demek ki dergilerden yabancı bilinmedik pahalı markalardan falan alıntı bu resimler hep bizim ülkemizde neden bulunmuyor :KK51:

Evet canım bunu ben mobilyalarda anladım nette o kadar güzel farklı modeller var ki ama ellerimizin uzandığı markalarda hiçbirinden eser yok demek ki dergilerden yabancı bilinmedik pahalı markalardan falan alıntı bu resimler hep bizim ülkemizde neden bulunmuyor :KK51:

Aynen kapağa koyuyorlar, siteye bi giriyoruz alakasız ürünler..:KK12:

Bizde artık tarzımıza göre bulduğumuz kadarıyla tamamlayacağız canım ne yapalım:KK51:

Evmanya da Laura Ashley' in avizeleri var, hatta avize şapkaları, avize ayağını uyguna bulursam öyle birşey yapabilirim aslında ama aynı yerde gördüğüm avize ayaklarının fiyatları da felaketti doğrusu..

Evmanya da Laura Ashley' in avizeleri var, hatta avize şapkaları, avize ayağını uyguna bulursam öyle birşey yapabilirim aslında ama aynı yerde gördüğüm avize ayaklarının fiyatları da felaketti doğrusu..
Canım Evmanyayı biliyordum ama diğerini bilmiyordum ne kadar harika şeyler varmış ya dediğin gibi bende ayrı başlık ayrı ayak yaparım mecburen :KK23:

Hepsine bayıldım o kadar cici ki tam senlik çok şıklar canım sorunsuz muhteşem günler olur inşallah:nazar::KK68:

Canım Evmanyayı biliyordum ama diğerini bilmiyordum ne kadar harika şeyler varmış ya dediğin gibi bende ayrı başlık ayrı ayak yaparım mecburen :KK23:

Hepsine bayıldım o kadar cici ki tam senlik çok şıklar canım sorunsuz muhteşem günler olur inşallah:nazar::KK68:

Hersey istedigin gibi sorunsuz gecer ins canimm cok cok mutlu olursun umarim

Amiiin, hepimizin en mutlu günü güzel, az aksilikle geçsin inşallah..:KK68:

X