Smuwila' nın Yeni Çeyiz Topiği

smuvila canım bende avrupa yakasında oturuyorum bakırköyde yer tutmak istiyorum fiyat ve isim verebilirmisin kusura bakma tek başıma o kadar araştırıyorum doğru düzgün bir yer bulamıyorum maşşallah çok güzel kına mekanın yardımcısı olabilirsen çok memnun olurum

O zaman sorun bizde canım gözümüzün önündekileri mi göremiyoruz telaştan nedir :) :)

Düğün com. dan baktın mı hiç canım?
Beyaz düş davet salonu küçükyalı/ Maltepe
Anadolu yakasının neresindesin bilmiyorum ama bizim Avrupa Yakası ama semtimiz de tutmadık, kınam Bakırköy de, baya uzak düğünüm K.çekmece kendi oturduğum ilçe de değil yani

Salon Beyzade Kartal

Grand çiftlik 91 kapalı, açık mekanları mevcut

Canım ben Bakırköy İncirli cad üzerinde çamlık davet salonunu tuttum. 270 kişilik standart menü ile 2,600 lira peşin ödemelere indirimleri oluyor ama çok fazla değişen bişey olmuyor 200-300 lira iyi bir para sayılabilir kafalarında nereyi tutarsak işi peşin ödeme ile halledeceğiz düşüncesi olanlar için tabii..

Son düzenleme:
Daha önce kızartma tenceresini esse' den almıştım sarı rengin de, tabii o zaman güllü, dallı modeller yoktu, ya da bana denk gelmemiş. Biev' de bunu görünce dayanamadım, esse tencerem de eve transfer oldu dolayısıyla..

Bu da aynı desenden emaye 3'lü saklama kaplarım..

Englısh Home kek fanusum..

Englısh Home askılarım..

Havlularım..

Son düzenleme:

bayıldım kızartma tencerene canım bu seriyi biliyorum ama kızartma tenceresine ilk kez rastgeldim güle güle kullan kaca aldın acaba ? ben de bi bakınayım
diğer aldıklarında süpper huzurla kullan inş

bayıldım kızartma tencerene canım bu seriyi biliyorum ama kızartma tenceresine ilk kez rastgeldim güle güle kullan kaca aldın acaba ? ben de bi bakınayım
diğer aldıklarında süpper huzurla kullan inş

Çok teşekkür ederim canım, seriyi görüyordum bende, hatta sadece saklama kaplarını aldım, bi bakayım biev' de başka hoşuma gidecek bişey var mı diye ürünlerine girince gödüm, bi serisi daha var onun da kızartma tenceresi var. Bu arada evmanya' dan aldım canım, 49,90 yazıyor ama aldıktan sonra 51,04 liraya gelmiş canım..

Evet canım, en beğendiğim modelleri bu markalarda buldum umarım memnun kalırım, çok teşekkür ederim bu kadar nevresim yeterli ama bir bakayım yine de.

Yatak oda takımımı seçtim arkadaşlar, uzun zamandır bu modeli beğeniyordum zaten, sizlerle de paylaşmak istedim..

Kapitonesinnden emin değilim? Düz kumaşta olabilir, kumaş renginide değişebilirim perdelerime göre karar vereceğim, bir de menteşelerini eskitme metal yaptıracağım bu model de kullanmamışlar ..

Burda ki gibi düşünüyorum..

Canım çok güzel çok beğendim, kapitoneler de gayet güzel durmuş bence, tarzını tamamlamış yanii...

Canım çok güzel çok beğendim, kapitoneler de gayet güzel durmuş bence, tarzını tamamlamış yanii...

Çok teşekkür ederim, evin duvar rengine, nasıl bir perde seçeceğime göre yatak başlığı rengine karar vereceğim canım o yüzden o kısmı en sona bıraktık....

Son düzenleme:

Yine yine yeniden tarzını zevkini konuşturmuş arkadaşım hayırlı uğurlu olsun güle güle aşkla kullan hepsini yatak odanın soft rengine zaten bayıldığımı belirtmiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…