Yaa avrupa yakasında ne kadar çok yer var ben anadolu yakasında çok zorlandım valla mutlu günler olsun inşallah :)
O zaman sorun bizde canım gözümüzün önündekileri mi göremiyoruz telaştan nedir :) :)Ya bence Anadolu yakasında çok güzel yerler var :)
O zaman sorun bizde canım gözümüzün önündekileri mi göremiyoruz telaştan nedir :) :)
smuvila canım bende avrupa yakasında oturuyorum bakırköyde yer tutmak istiyorum fiyat ve isim verebilirmisin kusura bakma tek başıma o kadar araştırıyorum doğru düzgün bir yer bulamıyorum maşşallah çok güzel kına mekanın yardımcısı olabilirsen çok memnun olurum
Daha önce kızartma tenceresini esse' den almıştım sarı rengin de, tabii o zaman güllü, dallı modeller yoktu, ya da bana denk gelmemiş. Biev' de bunu görünce dayanamadım, esse tencerem de eve transfer oldu dolayısıyla..
Eki Görüntüle 1337181
Bu da aynı desenden emaye 3'lü saklama kaplarım..
Eki Görüntüle 1337182
Englısh Home kek fanusum..
Eki Görüntüle 1337272
Englısh Home askılarım..
Eki Görüntüle 1337273
Havlularım..
Eki Görüntüle 1337338 Eki Görüntüle 1337339
bayıldım kızartma tencerene canım bu seriyi biliyorum ama kızartma tenceresine ilk kez rastgeldim güle güle kullan kaca aldın acaba ? ben de bi bakınayım
diğer aldıklarında süpper huzurla kullan inş
canım nevresimlerin çok güzel genlde karaca ve english home tercih etmişsin sanırım. Karaca'nın evmambo'da indirim varmış gerçi indirim diyo ama pek bi indirim göremedim ama tüm ürünleri vardı herhalde. alacağın varsa oraya bak derim bi
Canımm, tarihiniz belli olmuş çok sevindimEvet canım, en beğendiğim modelleri bu markalarda buldum umarım memnun kalırım, çok teşekkür ederim bu kadar nevresim yeterli ama bir bakayım yine de.
Canımm, tarihiniz belli olmuş çok sevindim
Allah tamamına erdirsin inşallah
Evet canım belli oldu benim deÇok teşekkür ederim canım amiin, senin de belli sanırım..
Canım çok güzel çok beğendim, kapitoneler de gayet güzel durmuş bence, tarzını tamamlamış yanii...Yatak oda takımımı seçtim arkadaşlar, uzun zamandır bu modeli beğeniyordum zaten, sizlerle de paylaşmak istedim..
Eki Görüntüle 1341256
Kapitonesinnden emin değilim? Düz kumaşta olabilir, kumaş renginide değişebilirim perdelerime göre karar vereceğim, bir de menteşelerini eskitme metal yaptıracağım bu model de kullanmamışlar ..
Burda ki gibi düşünüyorum..
Eki Görüntüle 1341262
Canım çok güzel çok beğendim, kapitoneler de gayet güzel durmuş bence, tarzını tamamlamış yanii...
Düğün com. dan baktın mı hiç canım?
Beyaz düş davet salonu küçükyalı/ Maltepe
Anadolu yakasının neresindesin bilmiyorum ama bizim Avrupa Yakası ama semtimiz de tutmadık, kınam Bakırköy de, baya uzak düğünüm K.çekmece kendi oturduğum ilçe de değil yani
Eki Görüntüle 1332441
Salon Beyzade Kartal
Eki Görüntüle 1332444
Eki Görüntüle 1332445
Grand çiftlik 91 kapalı, açık mekanları mevcut
Eki Görüntüle 1332446
Daha önce kızartma tenceresini esse' den almıştım sarı rengin de, tabii o zaman güllü, dallı modeller yoktu, ya da bana denk gelmemiş. Biev' de bunu görünce dayanamadım, esse tencerem de eve transfer oldu dolayısıyla..
Eki Görüntüle 1337181
Bu da aynı desenden emaye 3'lü saklama kaplarım..
Eki Görüntüle 1337182
Englısh Home kek fanusum..
Eki Görüntüle 1337272
Englısh Home askılarım..
Eki Görüntüle 1337273
Havlularım..
Eki Görüntüle 1337338 Eki Görüntüle 1337339
Yine yine yeniden tarzını zevkini konuşturmuş arkadaşım hayırlı uğurlu olsun güle güle aşkla kullan hepsini yatak odanın soft rengine zaten bayıldığımı belirtmiştimYatak oda takımımı seçtim arkadaşlar, uzun zamandır bu modeli beğeniyordum zaten, sizlerle de paylaşmak istedim..
Eki Görüntüle 1341256
Kapitonesinnden emin değilim? Düz kumaşta olabilir, kumaş renginide değişebilirim perdelerime göre karar vereceğim, bir de menteşelerini eskitme metal yaptıracağım bu model de kullanmamışlar ..
Burda ki gibi düşünüyorum..
Eki Görüntüle 1341262
Yine yine yeniden tarzını zevkini konuşturmuş arkadaşım hayırlı uğurlu olsun güle güle aşkla kullan hepsini yatak odanın soft rengine zaten bayıldığımı belirtmiştim