Smuwila' nın Yeni Çeyiz Topiği

Biz de almaya niyetlendik ama kısmet olmadı canım, hakkınızda hayırlısı inşallah. Kiralık evi biz de 2 ay önceden düşünüyoruz, bulabiliriz inşallah. Gerçi işyerimin üst katında ev buldum henüz kesin değil, ev tadilatta kirası önemli ve ev 140 m2 o evi nasıl doldururuz muallak ötesi 1 o da boş kalacakken 2 odanın boş kalması söz konusu, ev 3+1 çünkü..

Bize ne kadar benziyor bazı şeyleriniz canım bizimde bir arkadaşımızın üst katı aynı durumda tadilat yapılıyor şuanda adam ya satacak ya kiraya verecek ama 3+1 ve oldukça büyük orayı kiralarsak ya da alırsak nasıl doldururuz diye düşünüyoruz çünkü gerçekten kocaman Kiraları uygundu en azından bizim buradakilere göre Konunu da işgal ettim mübarek canım kusurabakma

Olur mu hiç öyle şey canım, ne güzel konuşuyoruz işte..

Sağol canım çok yardımcı oldun bana sen gerçekten

Ne demek canım benim seve seve her zaman yardımcı olurum..
Alırsanız korkmana gerek yok canım, nasılsa zamanla da doldurursunuz nasılsa sizin, hem yavaş yavaş olunca daha doğru tercihler yapmış olursunuz. Ama ben şimdi doldurmaya kalksam, bu büyüklükte İstanbul' un semtlerinden ev alabilmem mümkün görünmüyor. Kaldı ki her zaman bu büyüklükteki evi de bulmak mümkün değil. Ev büyük olsa bakımsız olur, bakımlı olsa küçük olur falan..

Bizim buralarda da ev almak çok mümkün değil zaten dediğin gibi alınabilecek evlerde ufacık o yüzden az eşya alıyoruz

Maşallahh cook güzel bir çeyiz topiği , parçalara bayıldım hatta içinde almak istediğim birçok parça var. Aşkla mutlulukla kullanın inşallah harika takipteyim

Maşallahh cook güzel bir çeyiz topiği , parçalara bayıldım hatta içinde almak istediğim birçok parça var. Aşkla mutlulukla kullanın inşallah harika takipteyim

Çok teşekkür ederim, çok mutlu oldum beğendiğiniz için, daha güzelleri sizin olsun inşallah..

Düğünümüz Bahara denk geldiğinden kış aylarını ilk olarak yaşamayacağız olsak ta geyikli desenli şeylerde bordo ve kırmızıya bayılıyoruuum. Bu bayılmamdan ötürü de yazı görmeden bir takım kışlık pijama bile aldım bizeee...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…