Ev için bir şey diyemiyorum çok karışık bizimki bir yanımız almak istiyor ama çok pahalı kira olursa da en fazla 2 ay önceden tutabiliriz depozitosu falan bize pahalıya patlayacak çünkü canım evlenmek zorEşyaları eve göre almadık biz eşyalara göre ev bulacağız artık zaten her eve olabilecek ebatlarda oldu biraz öyle olursa sizde alabilirsiniz bence aşağı yukarı değiştirerek kullanırsınız beyaz eşyalar için fırın almayacağız ev belli olunca mesela diğerlerini alacağız yalnız bulaşık makinesi hem ankastre hem normal olarak kullanılabilecek birşey alacağız ki eve göre değiştirebilelim Bende plancıyım kına mekanımda belli olsun davetiyeleri bastıralım bile diyorum düşünüyorum düşün yani deliyim ben deli
Biz Babyliss C325E Sublime Touch 25mm bunu kullanıyoruz evde memnunuz canım sizin aynı mı bilmiyorum ama çeyize alacağım bende tekrardan braun mu babyliss mi düşünüyorum braun markasınıda hep merak etmişimdir
Bize ne kadar benziyor bazı şeyleriniz canım bizimde bir arkadaşımızın üst katı aynı durumda tadilat yapılıyor şuanda adam ya satacak ya kiraya verecek ama 3+1 ve oldukça büyük orayı kiralarsak ya da alırsak nasıl doldururuz diye düşünüyoruz çünkü gerçekten kocamanBiz de almaya niyetlendik ama kısmet olmadı canım, hakkınızda hayırlısı inşallah. Kiralık evi biz de 2 ay önceden düşünüyoruz, bulabiliriz inşallah. Gerçi işyerimin üst katında ev buldum henüz kesin değil, ev tadilatta kirası önemli ve ev 140 m2 o evi nasıl doldururuz muallak ötesi 1 o da boş kalacakken 2 odanın boş kalması söz konusu, ev 3+1 çünkü..
Bize ne kadar benziyor bazı şeyleriniz canım bizimde bir arkadaşımızın üst katı aynı durumda tadilat yapılıyor şuanda adam ya satacak ya kiraya verecek ama 3+1 ve oldukça büyük orayı kiralarsak ya da alırsak nasıl doldururuz diye düşünüyoruz çünkü gerçekten kocamanKiraları uygundu en azından bizim buradakilere göre Konunu da işgal ettim mübarek canım kusurabakma
Sağol canım çok yardımcı oldun bana sen gerçektenOlur mu hiç öyle şey canım, ne güzel konuşuyoruz işte..
Sağol canım çok yardımcı oldun bana sen gerçekten
Bizim buralarda da ev almak çok mümkün değil zaten dediğin gibi alınabilecek evlerde ufacık o yüzden az eşya alıyoruzNe demek canım benim seve seve her zaman yardımcı olurum..
Alırsanız korkmana gerek yok canım, nasılsa zamanla da doldurursunuz nasılsa sizin, hem yavaş yavaş olunca daha doğru tercihler yapmış olursunuz. Ama ben şimdi doldurmaya kalksam, bu büyüklükte İstanbul' un semtlerinden ev alabilmem mümkün görünmüyor. Kaldı ki her zaman bu büyüklükteki evi de bulmak mümkün değil. Ev büyük olsa bakımsız olur, bakımlı olsa küçük olur falan..
Maşallahh cook güzel bir çeyiz topiği , parçalara bayıldım hatta içinde almak istediğim birçok parça var. Aşkla mutlulukla kullanın inşallah harika takipteyim
Her şey çok güzel ve sevimli görünüyor. Güle güle kullanın. En baştaki yemek takımı benimkiyle aynı :)
güzel günlerde kullanmak nasip olsun :)
Düğünümüz Bahara denk geldiğinden kış ayları yaşayamayacak olsak ta ben görünce yine dayanamadığımdan hem yazlık, hemde özellikle bu erkek/kadın takım kışlık pijamaları aldım bizeeee..
Eki Görüntüle 1324031 Eki Görüntüle 1324032 Eki Görüntüle 1324033 Eki Görüntüle 1324034
güle güle giyinin canım güzeller iyi yaptın bence :)
aynen öyle canımmmTeşekkür ederim canım, valla zaman geçiyor, vakit daralıyor ama çeyizi teğet geçiyor
Al al bitmiyor yahu..
Canım geyikli takımlara bayıldım netten mi aldın markası nedir?Düğünümüz Bahara denk geldiğinden kış aylarını ilk olarak yaşamayacağız olsak ta geyikli desenli şeylerde bordo ve kırmızıya bayılıyoruuum. Bu bayılmamdan ötürü de yazı görmeden bir takım kışlık pijama bile aldım bizeee...
Eki Görüntüle 1324031 Eki Görüntüle 1324032 Eki Görüntüle 1324033 Eki Görüntüle 1324034
Canım geyikli takımlara bayıldım netten mi aldın markası nedir?
Ben de bakayım fiyatı uygunsa ben de alayım ya çok beğendimEvet canım defacto' dan online aldım, mağazalarda hepsini bir arada bulamam, bulsam bedeni olmaz falan diye.
Ben de bakayım fiyatı uygunsa ben de alayım ya çok beğendim