- 3 Ekim 2010
- 11.455
- 3.697
Ev için bir şey diyemiyorum çok karışık bizimki bir yanımız almak istiyor ama çok pahalı kira olursa da en fazla 2 ay önceden tutabiliriz depozitosu falan bize pahalıya patlayacak çünkü canım evlenmek zor Eşyaları eve göre almadık biz eşyalara göre ev bulacağız artık zaten her eve olabilecek ebatlarda oldu biraz öyle olursa sizde alabilirsiniz bence aşağı yukarı değiştirerek kullanırsınız beyaz eşyalar için fırın almayacağız ev belli olunca mesela diğerlerini alacağız yalnız bulaşık makinesi hem ankastre hem normal olarak kullanılabilecek birşey alacağız ki eve göre değiştirebilelimBende plancıyım kına mekanımda belli olsun davetiyeleri bastıralım bile diyorum düşünüyorum düşün yani deliyim ben deli
Biz Babyliss C325E Sublime Touch 25mm bunu kullanıyoruz evde memnunuz canım sizin aynı mı bilmiyorum ama çeyize alacağım bende tekrardan braun mu babyliss mi düşünüyorum braun markasınıda hep merak etmişimdir
Biz de almaya niyetlendik ama kısmet olmadı canım, hakkınızda hayırlısı inşallah. Kiralık evi biz de 2 ay önceden düşünüyoruz, bulabiliriz inşallah. Gerçi işyerimin üst katında ev buldum henüz kesin değil, ev tadilatta kirası önemli ve ev 140 m2 o evi nasıl doldururuz muallak ötesi 1 o da boş kalacakken 2 odanın boş kalması söz konusu, ev 3+1 çünkü..