Smuwila' nın Yeni Çeyiz Topiği

O zaman bir bakayım o siteye canım çok teşekkür ederim senin zevkini çok beğeniyorum gerçekten soft masallardaki gibi sıcacık bir evin olacak maşallah

O zaman bir bakayım o siteye canım çok teşekkür ederim senin zevkini çok beğeniyorum gerçekten soft masallardaki gibi sıcacık bir evin olacak maşallah

İnşallah canım benim evet böyle mumlar, kokulu taşlar, çiçekler hem country hem de romantik olsun istiyorum. Senin de çok güzel olacak eminim ki,

Englısh home zaten peşin fiyatına mağazada da taksit yapmıyor zaten, o yüzden mağazadan almamın benim için avantajı yok yorulacağıma, oturduğum yerden hallediyorum.
Evmanya da ise çeşit çok fazla..

Çok güzel olacaktır country tarzına bayılıyorum ama maalesef ben uygulayamadım neden bilmiyorum elim hep modern tarza gitti en başta öyle başladım inan herşey de öyle oldu yatak odamı öyle yapacaktım yine gittim modern aldım düşün artık ufak aksesuarlarla dediğin gibi mumlar şeker eşyalarla biraz daha romantik bir hava oluşturacağım

Evet canım haklısın internetten yapmak mantıklı her mağazasında hepsi yok zaten iyi yapıyorsun evmanyayı takip ediyorum englıshome markası yok ama değil mi denk gelmedim çünkü

Englısh home' un online alışverişi var mı diye soruyorsan o da var canım olmaz mı? Englısh Home yaz google çıkıyor zaten hemen..

Yok onu biliyorum canım benim evmanya da var mı yoksa ayrıca diye sordum sürekli öyle takip ediyorum :)

Ha yok bildiğim kadarıyla canım..
Biev, bernardo, laure ashley, karaca ve daha aklıma gelmeyen bir çok marka mevcut evmanya da canım..
Ben bazen evmanya ve diğer alışveriş sitelerinde benzer ürünlerin fiyat karşılaştırmasını yapmıyorum mesela; evmanya da olan bir ürün 10 tl ise evim nette 7 lira olabiliyor ona göre alım yapıyorum..

Evim netten hiç yapmadım canım ama sen memnunsan bir bakayım sağol Çeyiz zor iş tek bir ürünü bile bir sürü sitede araştırarak en uygununu bulmayı en güzeli bulmayı gerektiriyor bir de seçici kararsızsan yani zor iş bazen kendimi profesör gibi hissediyorum araştırmacı plancı yoruyor ama keyifli evlenince sanırım depresyona girerim o kadar araştıracak şey olmayacak falan artık başka şeyler araştırırız ne yapalım

Ay ben artık normal günlerin hayalini kuruyorum canım, istemiyorum heyecan, rutine bağlayım 2 senedir çeyiz .çeyiz kafayı yedim..
Kına da gideceğim kuaförle anlaşmam lazım, ev bakmamız lazım, gelinliği, kınalığı, orjinal fikirler bulmam lazım kına gecesi için, hediyesi süsü, var oğlu var yani, geceleri uykularım kaçıyor. Nikah işlemlerini ve nikah gününü unutmamak lazım tabii, Aralıkta girince Nisanı zaten saymıyorum 26' sı düğün çünkü kaldı bize 3 ay..

İnsan yoruluyor değil mi Kuaförü benimde arayıp sormam gerek en geç hangi tarih de ayırtabilirim diye kafamda belirledim zaten gelinlik kaftan falan yok daha nikah işlemleri sanırım Aralık'da halletmeliyiz kına için ilginç farklı şeyler istiyorum bendeCanım tarihini niye değiştirmedin hep Mayıs gelini olarak aklımdasın

Ben nikah dairesini arayıp sordum 2015 düğünleri için kayıt defteri Ocak' ta açılıyor dediler, fiyatları da belirlenmemiş daha. Doğru diyorsun onu hemen değiştireyim canım..

Ben nikah dairesini arayıp sordum 2015 düğünleri için kayıt defteri Ocak' ta açılıyor dediler, fiyatları da belirlenmemiş daha. Doğru diyorsun onu hemen değiştireyim canım..
Bende Ocak diye duydum aslında ama Aralığın 2.haftasından sonra tarihlerimiz yeterli oluyor bizim için ama ne yapalım belediye bekle derse bekleyeceğiz düğün salonunda istediğimizden önemli tarih saat Çok güzel olmuş bak şimdi Nisan candır çok severim

Adama düğünümüz Nisan ayının 26' sı dedim, hanımefendi o bizi ilgilendirmiyor sizin buradan hangi günü alacağınız önemli dedi. Bütün evrakların hazır olması gerekiyormuş başvuru yapıp gün alabilmemiz için dedi, hayırlısı artık..

Anladım canım o zaman evrakları hazırlayacağız açıldığı gibi tarihler hemen gidip başvuracağız ne uğraştırıcı işler

Anladım canım o zaman evrakları hazırlayacağız açıldığı gibi tarihler hemen gidip başvuracağız ne uğraştırıcı işler

Aah ahh hemde nasıl canım, geceleri uykularım kaçmaya başladı. Nereye yetişeceğimi şaşırdım. Çalıştığım için bana bi hafta sonu kalıyor bu ay mobilya siparişlerimizi vereceğiz o yüzden, beklemekle olmuyor. Ocak' ta gelinliğe, kına kıyafetine başlayacağız, bir de kaftan işi var. 2 gün de kaç parçaya bölünebilirim ki, ha ev bulması var daha, o yüzden şimdi mobilyayı netleştirmeyi seçtik. Hayırlısı artık..

Yeni cicilerim altta.

Son düzenleme:
Düzleştiricimi aldım, babyliss STE389E diamond- i pro XL ıslak- kuru..
Umarım memnun kalırım..

Bu da düzleştiriciyi alınca fırsat ürünü olduğundan 10 tl gibi bir rakama geldi, ince telli saçlara uygunmuş, elektiriklenmeyi önlüyormuş. Düz ve ince saçlara sahip olduğum için fırsatı değerlendireyim dedim..

Aynen bizi anlattım canım her hafta sonu bir işi halletmeye çalışıyoruz mobilyalar bitti yemek masası tv ünitesi kaldı bir tek sırada beyaz eşyalar var fotoğraf işi var düğün mekanı falan tamam ahh ahh o ev bakma olayı çok fena zaten sırf ona zaman kalsın diye Ocağa kadar balayıdır fotograftır beyaz eşyadır halledelim çıksın diyoruz bir tek ödemeleri kalsın taksitle yaparız diyoruz bakalım çünkü diğer detaylar ve ev bakma işi çok yoğun olacaktır daha gelinliktir damatlıktır nikah işlemleri kına detayları hele hele bohça işine hiç giremedik kaç parçaya bölüneceğiz merak ediyoruz bizde hafta içi yapılmıyor bunlar insan biraz başbaşa zaman geçirmek istiyoruz bir yemektir sinemadır ya da kişisel işlerimiz falan ee kaç hafta sonumuz var sayayım en iyisi ben

Hayırlı olsun güle güle kullan canım babyliss kişisel ürünlerde çok iyidir evde bukle yapıcısını kullanıyoruz memnunuz çok doğal

Siz gene iyisiniz Haziran da düğün, mobilyalar alınmış, benim nişanlım için bir çok şey için bile erkendi. Zaten en yoğun ayımız Ocak olacak, gelinlik kınalık falan filan derken o ay da geçer. Aslında evi erken ayarlamak büyük avantaj ama ona da içinde yaşamadan kira ödemek olur 3-4 ay önceden tutmak, çünkü evini görsen, en azından ne alacağın belli olurdu, perdelerimi bile şimdiden yaptırırdım ev olsaydı..

Hayırlı olsun güle güle kullan canım babyliss kişisel ürünlerde çok iyidir evde bukle yapıcısını kullanıyoruz memnunuz çok doğal

Biz de düzleştiricisini kullanıyoruz, maşasını alacapım bir de kalın alacaktım 30 mm falan ama araştırdım biraz, kimse memnun değil. Zaten 25 mm göre fiyatı daha düşük kalınların, çabuk düşüyormuş saç ki benim ince telli düz, haliyle hiç tutmayacak o zaman diye düşünüyorum..

Ev için bir şey diyemiyorum çok karışık bizimki bir yanımız almak istiyor ama çok pahalı kira olursa da en fazla 2 ay önceden tutabiliriz depozitosu falan bize pahalıya patlayacak çünkü canım evlenmek zor Eşyaları eve göre almadık biz eşyalara göre ev bulacağız artık zaten her eve olabilecek ebatlarda oldu biraz öyle olursa sizde alabilirsiniz bence aşağı yukarı değiştirerek kullanırsınız beyaz eşyalar için fırın almayacağız ev belli olunca mesela diğerlerini alacağız yalnız bulaşık makinesi hem ankastre hem normal olarak kullanılabilecek birşey alacağız ki eve göre değiştirebilelimBende plancıyım kına mekanımda belli olsun davetiyeleri bastıralım bile diyorum düşünüyorum düşün yani deliyim ben deli

Biz Babyliss C325E Sublime Touch 25mm bunu kullanıyoruz evde memnunuz canım sizin aynı mı bilmiyorum ama çeyize alacağım bende tekrardan braun mu babyliss mi düşünüyorum braun markasınıda hep merak etmişimdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…