SMA HASTASI ÇOCUKLARIN TÜMÜNÜ BU BAŞLIKTA DUYURALIM

Merhaba arkadaşlar. İzmir, Çiğli’de bir yavrucak var. Kullanıcı ismi:smadoruk_turgut İnstagramda gördüm 1-2 aydır takip ediyorum her SMA lı çocuğa üzülüyorum ama Doruk ayrı hissettirdi bana 9 yaşında ve tam 9 yıldır savaşıyor. Kim bilir nekadar yorgun canım benim. Testin zorunlu olmadığı zaman dünyaya gelmiş. Her videosunu gördükçe içim parçalanıyor.
Kampanyası henüz yüzde 30. Lütfen az çok demeden destek olalım takip edelim bir paylaşım etkileşim çok şeyi değiştirebilir

Eklentiler

• IMG_1599.png
    449,3 KB · Görüntüleme: 33
Birde ben bu çocuk için ünlülere ulaşmaya çalışıyorum ama hiç ulaşamadım daha instagramdan mailden yapanlar nasıl yapıyor Devletin yapmadığını biz yapmak zorundayız ve bende birşeyler yapmak istiyorum ama nasıl yapacağım. Haluk Levent duyarlı biri ona ulaşmaya çalışıyorum ama henüz dönüş olmadı

Yasemin Yalçın, Bora Gencer, Gürgen Öz bunlar benim aklima gelenler, yorum veya mesaj olarak yazarsaniz paylasirlar destek olurlar, asli cicek gonullusuyken onlarin destegini gorduk. Umarim Doruk da şifasina kavuşur

Bir hastamız daha var, kendine özel başlık da açtım ve buradan da duyuruyorum:

İlgili zorlukları ve gerekenleri çoğunuz benden iyi biliyorsunuzdur, ben ilk kez bu tür bir yardım kampanyasına gönüllü olarak katılıyorum. Destek verenlerden şimdiden Allah razı olsun.

Bu arada kontrol ettim, valilik onayı mevcuttur; sizler de kontrol edebilirsiniz.

Merhaba 1euro1insan insta sayfasından da çocuğun ismini paylaşıp kampanyaya eklenmesini talep edebilir misiniz.
Ben birçok sma kampanyasını oradan takip edip kendi bütçemce katılıyorum..
Yazık yavruma 9 yıl az buz değil..

Sma hastası ve depremzede bir bebek icin annesi canlı yayın açtı, katilmak icin link:

Az cok demeden karinca kararinca destek olabiliriz. Valilik onaylı.

Konyada Hüma Ertuğrul var. Okula da zarf gönderiyorlar ara sıra, yardimci oluyoruz. Bakkal, market vb. esnafa metal kumbara bırakmışlar, ona yardim atiyoruz. Uygulamalar fikir olabilir çevreye.
Allah bütün hasta, zorda kuzulara ve ailelerine hayırlı şifalar ve kolayliklar versin.

Miran Ali Karasu diye bir sma hastası yavru var, Kahramanmaraşlı, kampanyası ilerlemeye başladı çok şükür, yüzde 50'yi geçti. Annesi ve cevresi Instagram'da canli yayinlar yapıyor, destek olmak isterseniz

İyi geceler, bu çocuğu takipte misiniz, bilginiz var mı, duyurma imkânınız olur mu bi sormak istedim colorfulballoons

İyi geceler, bu çocuğu takipte misiniz, bilginiz var mı, duyurma imkânınız olur mu bi sormak istedim colorfulballoons
Merhaba Aslı Çiçek'ten sonra da gönüllüsü olduğum Asya bebek vardı o da ilacini aldı ve bıraktım gönüllü olmayı. Ülkede son yaşanan kötü hadiselerden sonra da sosyal medya hesaplarimi kapattım, duyurabileceğim bir yer yok malesef. Umarım sizin de gönüllüsü oldugunuz bebek ilacını geç olmadan alır ve tüm SMA hastası bebeklerin çocukların ilaclarini bu kadar uzun süre para toplamaya calismadan, ilaca kolayca ulasabilecekleri bir ülke oluruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…