Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tatlım bu artı işinni takip edemiyorum. Basit gözüksede iş yerindeyken foruma baktığım için artı takibi yapacak kadar odaklanamıyorum.:/ liste yapmak isteyen olursa çok iyi olur aslındakızlar ya ben dün de yapamadım galiba bu artiyi kaldirmamiz benim aleyhime oldu artı atınca sprumluluk hiasediyodum bugün erken kalktjm yapicam şimdi ins.
Şimdiden iyi yolculuklar canımgunaydın kızlar
bugunku spor tamamdır. bunyogacım ben yarın sehır dısına gıdıcem yokum yapamıcam yanı malesef pazar gunu yaparım artık
Canım valla bende de motivasyon düşüklüğü oldu yarışma edasını kaybetti müthiş azim yapıyorum sporu halledebilmek için.Listeyi eklesen herkes ondan alıntılayıp artısını kendi koysa olmaz mı??tatlım bu artı işinni takip edemiyorum. Basit gözüksede iş yerindeyken foruma baktığım için artı takibi yapacak kadar odaklanamıyorum.:/ liste yapmak isteyen olursa çok iyi olur aslında
Şimdiden iyi yolculuklar canım
oh mis sabah yapınca gün boyu daha iyi hissediyosun sende kendini demi=)
Kizlar guc bela kalktim spor yapmak icin aklim hep burda ama kalkmaya useniuorum eger bu gunde yapmazsam haftada 3 gun yapmamis olucam onjn icin bi hisimla kalktim simdi basliyorum sporuma bunyoga bu arti isine donmemiz hepimiz icin daha hayirli olucak
bende başımda hep böyle sıkı bi hoca istenisimdir döv tabi bırakmak yok .. bende şimdi sporumu yaptım video sürekli donuyodu sinir oldum onun için bugün biraz kısa kestim bide sol kalça incildi galiba hareketleri yaparken canım çok yandı zorlamak istemedim .s yine elimden geldigince yapmaya çalıştımdönüyoruz artı işine artık böyle olmaz level ikide asıl değişimi yaşamayı beklerken pes etmece yok döverim
aman canım dikkat et zorlandıgın yerde hareketi kolaylastır zaten . zorlayıp sakatlanmanın ne getirisi olacak . sıcak suyun altında ov bıraz kendını en ıyısıbende başımda hep böyle sıkı bi hoca istenisimdir döv tabi bırakmak yok .. bende şimdi sporumu yaptım video sürekli donuyodu sinir oldum onun için bugün biraz kısa kestim bide sol kalça incildi galiba hareketleri yaparken canım çok yandı zorlamak istemedim .s yine elimden geldigince yapmaya çalıştım
Bende pazar günü alayım olculerimi pazartesi sabah zor olacak.kızlar bu + konusunda haklısınız liste yapmayı bıraktık saldık boyle olmaz.
pazartesı ıkıncı levelımıze baslıcaz ve 4 lıstesınıde yapacagım. bu 4 ısını bıraktıgım ıcın cok pısman oldum ozur dılerım hepınızden motıvasyonunuzu olumsuz etkıledıgım ıcın
pazartesıden ıtıbaren yakanızdayım haberınız olsun.
kızlar pazar gunu olculerımızı alıyoruz.
Yalnız bu hafta sonu ben yokum nete gıremıcem. Erkek arkadasım gelıyor. ınternete vakıt ayırmam pek ıhtımal dahılınde degıl=) o yuzden ben olculerımı pazar alacagım ama gelıp yazamam . oazartesı geldıgımde herkesın olcusunu yenı tablomuza ekleyıp aradakı farkları gorebılecegız. ve level ıkıde yıne yoklama yapacagım tekrar soyluyorum=)
birde buraya yazdıgıız olcumlerınızı bana ozel msjda atarmısınız =)
son olarak olcumlerımızı su sekılde yazalım kı merakımız gıtsın
Başlangıcta ölçülen / şimdi ölçülen / fark
her ölçü içi böyle yazalım. mesela
Göbek 90/ 88 / fark 2
Basen 95/91/ fark 4
şeklinde=)
Tavsiyen düzmantıkta doğru gözüküyor tatlım ama şöyle bir gerçek var.Bende pazar günü alayım olculerimi pazartesi sabah zor olacak.
Ben hafta tatilimi dün kullandım çok halsizdim. Bugün devam aynı yerden.
Karın hareketleri zor diyen bi arkadas vardı hatirayamadim şimdi karın hareketleride diğerleri gibi zordu ama yaptıkça alisiyorsun ama en çok esneme güzel rahatlatiyo gerildikce kaslarını farkediyosun.
Bakalım level 2 nasıl geçecek merak ediyorum.
Bence artı işinde suçlu hissetme kendini kimsenin artı yapmiyosun diye bıraktığını düşünmüyorum ben herkes kendine yapiyo sonuçta.
Ve bir tavsiyem olacak herkese affiniza sığınarak. Hareketlerin hangi bölgeleri calistirdigini anladık az çok en çok hangi bölgeye ihtiyacimiz varsa o hareketleri biraz fazla yapmak yada ihtiyaç olmayan bölgeye daha az yuklenmek iyi oluyo bence .ne dersiniz bilmiyorum. Mesela benim karın bolgem buyuk bacaklarım daha ince bacakla ilgili hareketleri biraz az karinla ilgili olanları biraz fazla yapmaya çalışıyorum hem dngeleniyo hemde sorunlu bölge daha fazla incelir umarım.