★★★Slim in 6 / 12 Ocak Grubu★★★

kızlar ya ben dün de yapamadım :KK43: galiba bu artiyi kaldirmamiz benim aleyhime oldu artı atınca sprumluluk hiasediyodum :KK43: bugün erken kalktjm yapicam şimdi ins.

gunaydın kızlar

bugunku spor tamamdır. bunyogacım ben yarın sehır dısına gıdıcem yokum yapamıcam yanı malesef pazar gunu yaparım artık :oops::oops:

kızlar ya ben dün de yapamadım :KK43: galiba bu artiyi kaldirmamiz benim aleyhime oldu artı atınca sprumluluk hiasediyodum :KK43: bugün erken kalktjm yapicam şimdi ins.
tatlım bu artı işinni takip edemiyorum. Basit gözüksede iş yerindeyken foruma baktığım için artı takibi yapacak kadar odaklanamıyorum.:/ liste yapmak isteyen olursa çok iyi olur aslında:KK43:
gunaydın kızlar

bugunku spor tamamdır. bunyogacım ben yarın sehır dısına gıdıcem yokum yapamıcam yanı malesef pazar gunu yaparım artık :oops::oops:
Şimdiden iyi yolculuklar canım

tatlım bu artı işinni takip edemiyorum. Basit gözüksede iş yerindeyken foruma baktığım için artı takibi yapacak kadar odaklanamıyorum.:/ liste yapmak isteyen olursa çok iyi olur aslında:KK43:

Şimdiden iyi yolculuklar canım
Canım valla bende de motivasyon düşüklüğü oldu yarışma edasını kaybetti müthiş azim yapıyorum sporu halledebilmek için.Listeyi eklesen herkes ondan alıntılayıp artısını kendi koysa olmaz mı??

Öyle yapalım o zaman tatlım motivasyon düşmesi iyi değil. liste ilk msjda ama kimler çıktı kimler devam ediyo kestiremiyorum. Pazar günü ölçülerini yazanlarla pazartesiden itibaren liste yapalım . iki güncük daha kendinizi motive edin listesiz olur mu=

en güzeli sabah yapmak. hem gün içi enerjiyi arttırıyor. hemde görev tamamlamış olmanın huzuru=) akşama kalınca panik oluyorum ben ya akşam bişey olurda yapmazsam vaktim kalmazsa diye:KK70:

kızlar bu + konusunda haklısınız liste yapmayı bıraktık saldık boyle olmaz.
pazartesı ıkıncı levelımıze baslıcaz ve 4 lıstesınıde yapacagım. bu 4 ısını bıraktıgım ıcın cok pısman oldum ozur dılerım hepınızden motıvasyonunuzu olumsuz etkıledıgım ıcın
pazartesıden ıtıbaren yakanızdayım haberınız olsun.
kızlar pazar gunu olculerımızı alıyoruz.
Yalnız bu hafta sonu ben yokum nete gıremıcem. Erkek arkadasım gelıyor. ınternete vakıt ayırmam pek ıhtımal dahılınde degıl=) o yuzden ben olculerımı pazar alacagım ama gelıp yazamam . oazartesı geldıgımde herkesın olcusunu yenı tablomuza ekleyıp aradakı farkları gorebılecegız. ve level ıkıde yıne yoklama yapacagım tekrar soyluyorum=)
birde buraya yazdıgıız olcumlerınızı bana ozel msjda atarmısınız =)
son olarak olcumlerımızı su sekılde yazalım kı merakımız gıtsın

Başlangıcta ölçülen / şimdi ölçülen / fark

her ölçü içi böyle yazalım. mesela
Göbek 90/ 88 / fark 2
Basen 95/91/ fark 4

şeklinde=)

Kizlar guc bela kalktim spor yapmak icin aklim hep burda ama kalkmaya useniuorum eger bu gunde yapmazsam haftada 3 gun yapmamis olucam onjn icin bi hisimla kalktim simdi basliyorum sporuma :KK56:bunyoga bu arti isine donmemiz hepimiz icin daha hayirli olucak :KK15::KK15:

Kizlar guc bela kalktim spor yapmak icin aklim hep burda ama kalkmaya useniuorum eger bu gunde yapmazsam haftada 3 gun yapmamis olucam onjn icin bi hisimla kalktim simdi basliyorum sporuma :KK56:bunyoga bu arti isine donmemiz hepimiz icin daha hayirli olucak :KK15::KK15:

dönüyoruz artı işine artık böyle olmaz level ikide asıl değişimi yaşamayı beklerken pes etmece yok döverim :KK70:

dönüyoruz artı işine artık böyle olmaz level ikide asıl değişimi yaşamayı beklerken pes etmece yok döverim :KK70:
bende başımda hep böyle sıkı bi hoca istenisimdir döv tabi :-) bırakmak yok .. bende şimdi sporumu yaptım video sürekli donuyodu sinir oldum onun için bugün biraz kısa kestim bide sol kalça incildi galiba hareketleri yaparken canım çok yandı zorlamak istemedim .s yine elimden geldigince yapmaya çalıştım

bende başımda hep böyle sıkı bi hoca istenisimdir döv tabi :-) bırakmak yok .. bende şimdi sporumu yaptım video sürekli donuyodu sinir oldum onun için bugün biraz kısa kestim bide sol kalça incildi galiba hareketleri yaparken canım çok yandı zorlamak istemedim .s yine elimden geldigince yapmaya çalıştım
aman canım dikkat et zorlandıgın yerde hareketi kolaylastır zaten . zorlayıp sakatlanmanın ne getirisi olacak . sıcak suyun altında ov bıraz kendını en ıyısı

kızlar bu + konusunda haklısınız liste yapmayı bıraktık saldık boyle olmaz.
pazartesı ıkıncı levelımıze baslıcaz ve 4 lıstesınıde yapacagım. bu 4 ısını bıraktıgım ıcın cok pısman oldum ozur dılerım hepınızden motıvasyonunuzu olumsuz etkıledıgım ıcın
pazartesıden ıtıbaren yakanızdayım haberınız olsun.
kızlar pazar gunu olculerımızı alıyoruz.
Yalnız bu hafta sonu ben yokum nete gıremıcem. Erkek arkadasım gelıyor. ınternete vakıt ayırmam pek ıhtımal dahılınde degıl=) o yuzden ben olculerımı pazar alacagım ama gelıp yazamam . oazartesı geldıgımde herkesın olcusunu yenı tablomuza ekleyıp aradakı farkları gorebılecegız. ve level ıkıde yıne yoklama yapacagım tekrar soyluyorum=)
birde buraya yazdıgıız olcumlerınızı bana ozel msjda atarmısınız =)
son olarak olcumlerımızı su sekılde yazalım kı merakımız gıtsın

Başlangıcta ölçülen / şimdi ölçülen / fark

her ölçü içi böyle yazalım. mesela
Göbek 90/ 88 / fark 2
Basen 95/91/ fark 4

şeklinde=)
Bende pazar günü alayım olculerimi pazartesi sabah zor olacak.
Ben hafta tatilimi dün kullandım çok halsizdim. Bugün devam aynı yerden.
Karın hareketleri zor diyen bi arkadas vardı hatirayamadim şimdi karın hareketleride diğerleri gibi zordu ama yaptıkça alisiyorsun ama en çok esneme güzel rahatlatiyo gerildikce kaslarını farkediyosun.
Bakalım level 2 nasıl geçecek merak ediyorum.
Bence artı işinde suçlu hissetme kendini kimsenin artı yapmiyosun diye bıraktığını düşünmüyorum ben herkes kendine yapiyo sonuçta.
Ve bir tavsiyem olacak herkese affiniza sığınarak. Hareketlerin hangi bölgeleri calistirdigini anladık az çok en çok hangi bölgeye ihtiyacimiz varsa o hareketleri biraz fazla yapmak yada ihtiyaç olmayan bölgeye daha az yuklenmek iyi oluyo bence .ne dersiniz bilmiyorum. Mesela benim karın bolgem buyuk bacaklarım daha ince bacakla ilgili hareketleri biraz az karinla ilgili olanları biraz fazla yapmaya çalışıyorum hem dngeleniyo hemde sorunlu bölge daha fazla incelir umarım.

Bende pazar günü alayım olculerimi pazartesi sabah zor olacak.
Ben hafta tatilimi dün kullandım çok halsizdim. Bugün devam aynı yerden.
Karın hareketleri zor diyen bi arkadas vardı hatirayamadim şimdi karın hareketleride diğerleri gibi zordu ama yaptıkça alisiyorsun ama en çok esneme güzel rahatlatiyo gerildikce kaslarını farkediyosun.
Bakalım level 2 nasıl geçecek merak ediyorum.
Bence artı işinde suçlu hissetme kendini kimsenin artı yapmiyosun diye bıraktığını düşünmüyorum ben herkes kendine yapiyo sonuçta.
Ve bir tavsiyem olacak herkese affiniza sığınarak. Hareketlerin hangi bölgeleri calistirdigini anladık az çok en çok hangi bölgeye ihtiyacimiz varsa o hareketleri biraz fazla yapmak yada ihtiyaç olmayan bölgeye daha az yuklenmek iyi oluyo bence .ne dersiniz bilmiyorum. Mesela benim karın bolgem buyuk bacaklarım daha ince bacakla ilgili hareketleri biraz az karinla ilgili olanları biraz fazla yapmaya çalışıyorum hem dngeleniyo hemde sorunlu bölge daha fazla incelir umarım.
Tavsiyen düzmantıkta doğru gözüküyor tatlım ama şöyle bir gerçek var.
Kasrın bölgesini eritmenin yolu büyük kas gruplarını çalıştırmaktan geçiyor. bunun sebebide karın yağları daha doğrusu bölgesel hiçbir yer yoğun kalori harcamadan yok olmuyor. Yoğun kalori harcamanın yoluda büyük kas gruplarını çalıştırmak. Bunlarda bacaklarımız, kalçamız.
kaba tabirle anlatacak olursam sen 10 dk alt vucut calıstıgında yakacagın enerji 30 dk üst vücüt çalıştığında yakacağın enerjiden fazladır. Alt vücudu çalıştırmadıkça bölgesel kilolardan yağlanmalardan ne yazıkki kurtulamayız.
Alt vucüt sonrası bölgesel çalışmak sonuç almayı hızlandırır. daha diri bi görünüm verir.
Hiç üst vücut çalışmadan sadece alt vücut çalışarak üst beden incelir yağlardan arınır ama üst bedende çalışma olmadığı için gevşek bi görünüm olur.
yani sonuç olarak basen kalça sorunum yok ben bunları azaltayım karın hareketlerini çoğaltayım dersen elbet yine faydası olur hiç spor yapmamaya kıyasla. ama Gerçek sıkılaşmayı yaşayamazsın. ve istediğin hızda cevap alamazsın vücudundan.

bu arada bacaklarında yag oranı düşükse sen zaten çalıstırdıgında ıyıce ıncelmez kasların gelısır daha dırı daha guzel gözükür.

X