★★★Slim in 6 / 12 Ocak Grubu★★★

kızlar diyetleriniz nasıl gidiyo? diyetlerinizde kahvaltınız ne sekilde ? ben bi ayar tutturamıyorum kahvaltı alışkanlığım yok. zorla bişeyler yesem diyorum oda muz ve süt oluyor. gilisemik indeks açısından iyi bir seçenek değilmiş bu da :KK43:
of napcam ki

canım bu konuda bıraz bılgılıyım dıyebılırım. muz kalorısı cok yuksek bır besın dıyette pek tercıh edılmememelı. benım yaptıgım dıyet var ıstersen sanada tavsıye edebılırım. ben pko hastası olmama ve cok zor kılo vermeme ragmen 4 ayda 20 kılo verdım

canım bu konuda bıraz bılgılıyım dıyebılırım. muz kalorısı cok yuksek bır besın dıyette pek tercıh edılmememelı. benım yaptıgım dıyet var ıstersen sanada tavsıye edebılırım. ben pko hastası olmama ve cok zor kılo vermeme ragmen 4 ayda 20 kılo verdım
masallah canım . tavsıyenı duymak ısterım tabıkı=)
muz pratıklıgı ve tok tutması acısından sabah tercıh edıyordum ama vazgcmem gerekıyor ıste=)

masallah canım . tavsıyenı duymak ısterım tabıkı=)
muz pratıklıgı ve tok tutması acısından sabah tercıh edıyordum ama vazgcmem gerekıyor ıste=)
canım oncelıkle bıze neler kılo aldırıyor bunu kesın bılmek ve hedefe kadar mumkun mertebe uzaklasmak gerek. oncelıkle sen ben bızım gıbı 75 kılo ustu toplu kısılerın kılo vermek ıstıyorsa ( gobek bolumu sorunluysa ozellıkle) seker ve sekerlı herseyden uzak durmamız lazım. cunku seker ve sekerlı tum gıdalar vucutta yaga donusuyor malesef. benım dıyetıme gelınce ıstersen sana kısaca ornek bır menu yazabılırım ben bu sekılde verdım onca kıloyu ve hıc halsızlık bıkkınlık yada delı gıbı tatlı ıstegı duymadım.

kızlar diyetleriniz nasıl gidiyo? diyetlerinizde kahvaltınız ne sekilde ? ben bi ayar tutturamıyorum kahvaltı alışkanlığım yok. zorla bişeyler yesem diyorum oda muz ve süt oluyor. gilisemik indeks açısından iyi bir seçenek değilmiş bu da :KK43:
of napcam ki
Yulaf ezmesi sütle yiyebilirsin daha sağlıklı muzdan.
Benim bugün kü sporum tamam bu arada

Bugun yapmiyorum sporu misafirlikte yatiliyim yemegi bi saat oldu yedik cay icip tvde o sed izliyoruz. Pazar gunu haber vericem. Gunlerden sali 20 ocak.

canım oncelıkle bıze neler kılo aldırıyor bunu kesın bılmek ve hedefe kadar mumkun mertebe uzaklasmak gerek. oncelıkle sen ben bızım gıbı 75 kılo ustu toplu kısılerın kılo vermek ıstıyorsa ( gobek bolumu sorunluysa ozellıkle) seker ve sekerlı herseyden uzak durmamız lazım. cunku seker ve sekerlı tum gıdalar vucutta yaga donusuyor malesef. benım dıyetıme gelınce ıstersen sana kısaca ornek bır menu yazabılırım ben bu sekılde verdım onca kıloyu ve hıc halsızlık bıkkınlık yada delı gıbı tatlı ıstegı duymadım.

Menünü yazar mısın tatlım. Doğru söylüyorsun bazı yanlışları sabit yapmaya devam ettikçe hedefe ulaşılmıyor.

Günaydın kızlar sabah sporumu yaptım.Ama bitkin yorgun ve uykusuzum yine:KK70:
nolcak benim bu uykusuzluğum. Gece üç buçuktu artık uykusuzluktan resmen çırpınıyordum yok yine uyuamadım yine uyuyamadım.
Bu arada akşam misafir vardı giremedim ama misafirlerin ardından kalktım sporumu yaptım. cumartesi günü vaktim olmayacak o günün sporunu yapmış oldum yani=)
üstüne birazda call yaptım az buçuk.

Menünü yazar mısın tatlım. Doğru söylüyorsun bazı yanlışları sabit yapmaya devam ettikçe hedefe ulaşılmıyor.

canım merhaba sana ornek bır menu yazıyorum

sabah
2 dılım tam bugday yada cavdar ekmek
1 adet haslanmıs yumurta
peynır ( sınırlama yok)
zeytın 3-5 adet
sekersız cay

ara
2-3 cevız yada 1 kase yogurt yada 1 bardak ayran

ogle
1 tabak sebze yemegı
salata

ara
1 salatalık yada 1 dılım peynır

aksam
ızgara et yada tavuk yada balık ( ıstedıgın kadar)
sogus domates yada 2-3 taze sogan yada turp salatası

gunde MUTLAKA 3 LT SU
:KK54::KK54:

Sporu yaptim ama zorluyor :/ korkuyorum cok ayak eklemlerime bisiler oluyo bu sefer. Bence bu sporu kilolu kisiler icin dizayn etmis olamazlar yaaaa cok sacma ve mantiksiz

Selam arkadaslar. Sporumu bitirdim. Karın egzersizi çok zormuş. Yapabilenlere helal olsun. Benim yavaş yavaş alıştırmam lazım

Bunnyoga canım,
Ben diyette beni mutsuz eden seyleri yersem kilo versem bile onları geri alıyorum.
O yuzden bundan sonraki felsefem şu:
-Gerçekten açmıyım?
-Bu yemek gerçekten güzel olmuş mu? Yemeye değer mi?
-Bunu yemek bana keyif veriyor mu?
Yemem gerekli mi? (yemezsem aklım kalıyor mu kalmıyor mu?)

Cevaplar kesinlikle evetse son derece müsterih bir şekilde yiyorum.

Psikolojik yeme'den bahsetmiştik ya, işte bunlar da benim çözümlerim :KK66:

canım merhaba sana ornek bır menu yazıyorum

sabah
2 dılım tam bugday yada cavdar ekmek
1 adet haslanmıs yumurta
peynır ( sınırlama yok)
zeytın 3-5 adet
sekersız cay

ara
2-3 cevız yada 1 kase yogurt yada 1 bardak ayran

ogle
1 tabak sebze yemegı
salata

ara
1 salatalık yada 1 dılım peynır

aksam
ızgara et yada tavuk yada balık ( ıstedıgın kadar)
sogus domates yada 2-3 taze sogan yada turp salatası

gunde MUTLAKA 3 LT SU
:KK54::KK54:
menun cok guzel tatlım. ama benım calıstıgım ortamda ara öğün yapma sansım yok. sabah ogle aksam aksam yemegınden sonra bı ara ogun yapıyorum yogurt sut yada meyve olarak .

Sporu yaptim ama zorluyor :/ korkuyorum cok ayak eklemlerime bisiler oluyo bu sefer. Bence bu sporu kilolu kisiler icin dizayn etmis olamazlar yaaaa cok sacma ve mantiksiz
tatlım bende kiloluyum ama benim eklemlerimde rahatsızlık yaratmadı. bunu hissediyorsan devam edip zorlama leslie walt at home videolarını yap. oradaki cardioyla kilonu biraz atıp tekrar slimi denediğinde istediğin sonucu alabilirsin. vücudunun cevabına göre yol almak en doğrusu

Selam arkadaslar. Sporumu bitirdim. Karın egzersizi çok zormuş. Yapabilenlere helal olsun. Benim yavaş yavaş alıştırmam lazım

Bunnyoga canım,
Ben diyette beni mutsuz eden seyleri yersem kilo versem bile onları geri alıyorum.
O yuzden bundan sonraki felsefem şu:
-Gerçekten açmıyım?
-Bu yemek gerçekten güzel olmuş mu? Yemeye değer mi?
-Bunu yemek bana keyif veriyor mu?
Yemem gerekli mi? (yemezsem aklım kalıyor mu kalmıyor mu?)

Cevaplar kesinlikle evetse son derece müsterih bir şekilde yiyorum.

Psikolojik yeme'den bahsetmiştik ya, işte bunlar da benim çözümlerim :KK66:

ne güzel bulmuşsun çözümü =)

tatlım bende kiloluyum ama benim eklemlerimde rahatsızlık yaratmadı. bunu hissediyorsan devam edip zorlama leslie walt at home videolarını yap. oradaki cardioyla kilonu biraz atıp tekrar slimi denediğinde istediğin sonucu alabilirsin. vücudunun cevabına göre yol almak en doğrusu

emin değilim biraz daha bakacağım. bacağımı da sakatlamak istemiyorum :))

kızlar ben.dün sporumu yapamadım basım catliyodu.s birazdan bi.gunki sporumu yapicam :-)

X