- 9 Ocak 2015
- 417
- 358
güzel ne demek harika tebrik ederim=)tavsannnn benim bugün sporum tamam.
Motivasyon süper bende bel 90 di 87 olmuş göbek 107 ydi 103 vs.. gayet güzel yani.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
güzel ne demek harika tebrik ederim=)tavsannnn benim bugün sporum tamam.
Motivasyon süper bende bel 90 di 87 olmuş göbek 107 ydi 103 vs.. gayet güzel yani.
incelmişsindir sıkıntı yapma kendine sabredebilirsen sabret pazara kadar=)kızlar bende inceldigimi hissediyorum belkide vucudumdaki suyu atıyorum ama olcmeyede korkuyorum açıkçası
işte harika haber =) 1 haftada bu sonuç muazzam=) tebrim ederim tatlımBugun ki sporumu gecte olsa uaptim ve kizlar inanamicaksiniz gobegimde asiri derecede incelme olmus 90 dan 83 e dusmus soku hala ustymden atamadim
guzel gıdıyor canımcım dıyet+spot bakalım bu hafta sonu olculer ve kılo ne durumda olucakmelekim uykusuzluk dışında harikayım =) sen nasılsın nasıl gidiyo?
Tatlım sen akşam geç saatte yeşil çay falan içiyor musun?melekim uykusuzluk dışında harikayım =) sen nasılsın nasıl gidiyo?
tatlım 85 ile başladım 80.2 ye düştüm bir haftada turbonun bunda etkisi çok. Ama sabah tartıldım 82.2 . periyodik durum başladı bu benim kiloma her ay yansıyor. moralimi bozmuyor o yüzden muhtemelen önümüzdeki pazartesi -salı bu durumun şişliği kilo artışı geri gitmiş olur.bunyogacım sen kac kılo ıle basladın su an kac kılosun cunku sen baya guzel spor yapıyorsun zor olanlarada masallah kondısyonun yeterlı
Sporun hemen ardından ölçme zaten canım. spordan sonra kaslar fark etmesekte bi miktar şişiyor.tavsannnn sporumu yaptım ölçmeye korkuyorum motivasyonum düşmesin diye
canım yeşil çay tüketmiyorum da gün içinde şekersiz türk kahvesi tüketiyorum. akşam içmiyorum ama etkiliyor mu bilemem. onu içmezsemde gündüz çalışamam ben hiç=)Tatlım sen akşam geç saatte yeşil çay falan içiyor musun?
Yeşil çay siyah çaytan bile fazla uykunu kaçırıyor benim
Ölçmeyin bence :)tavsannnn sporumu yaptım ölçmeye korkuyorum motivasyonum düşmesin diyeIdqd2U8QPMc
Ben de gün içinde kahvemi mutlaka içerim 1 yada 2 kupa :)canım yeşil çay tüketmiyorum da gün içinde şekersiz türk kahvesi tüketiyorum. akşam içmiyorum ama etkiliyor mu bilemem. onu içmezsemde gündüz çalışamam ben hiç=)
saol tatlım aslında yeşil çay içeyim diyorum etkilerinden faydalanmak için ama nerdeeee=) Akşamları lavanta ya da papatya çayı içeyim bari ben lavantayı çok severim mmmmhh=)Ben de gün içinde kahvemi mutlaka içerim 1 yada 2 kupa :)
ama yeşil çay konusunda bi uyarayım dedim canım
Bende de relax diye bir çay vardı, arada gece içiyorum rahatlatsın diye. Bazen benim de uykum kaçıyor :)saol tatlım aslında yeşil çay içeyim diyorum etkilerinden faydalanmak için ama nerdeeee=) Akşamları lavanta ya da papatya çayı içeyim bari ben lavantayı çok severim mmmmhh=)