★★★Slim in 6 / 12 Ocak Grubu★★★

merak ediyorum jillian mı slim mi daha cok incelme sağlıyor=)

maşallah Allah disiplinini arttırsın.Hepimiz böyle olalım.
Ben diyet konusunda hiç başarılı değilim bu ara:KK43:

cok saol canım aslında dıyet olayı kafada bıtırmeyle alakalı kafanda bıtmeden baslanamıyor malesef :KK64:
walla canım ben jıllanda yaptım ama ole asırı bır fark gordum dersem yalan olur olcu almadan baslamıstım ahmaklık edıp ama ole mucıze olmadı ha ıncelme oldu mutlaka ama dal gıbı olmamıstım :KK53::KK53: benım gercı dal olmam ıcın cokkk ugrasmam lazım ama :KK48::KK48::KK48: olsun ne demısler baslamak bıtırmenın yarısıdır yaza kadar hepımız olcaZ ınsallahh

Canım program tamamen sıkılaşmak üzerine kurulu değil, pilates öyle mesela ama slim in 6 öyle değil. Sadece çok fazla kalori yaktıracak kadar hareket etmeni sağlamıyor ama başlangıç için çok iyi bir program, eğer bu tarz programları es geçip çok kalori yaktıran ağır programları yaparsan spordan soğuman ve vücudunu kaldıramayacağı bir yükün altına sokman an meselesi olur. Benim haftada 2-3 gün yürüyüş ya da koşu önermemin nedeni kilo vermek için zorunlu olduğu için değil daha çabuk etki görmek için. Bu program gerçekten bundan sonra yapacağın egzersizler için paha biçilemez bir program çünkü kalori yaktıracak hareketleri yapmak için de güçlü kaslara ihtiyacın var, bu program seni hem zayıflatacak hem de kaslarını güçlendirip başka programlara başladığın zaman sana kondisyon sağlayacak, yani daha az zorlanacaksın:KK16:

ya canım agarıc nekadar da guzel anlatmıssın. ben senın tavsıyen uzerıne egsesıze ek 45 dakıka yuruyorumda artık ve haftanın 4 gunude yuruyecegım:KK55::KK55: cunku hızlı sonucu cok ıstıyorum ve merak edıorum ve bu egsersızı yapmadan dıyet+yuruyusle ıstedıgım goruntuye tam kavusacagımı sanmıyorum egsersız kesınlıkle sart cunku hem zayıflatacak hemde sıkılastırcak. bolelıkle mesela toplamda 10 kılo bıle vermıs olsak goruntu 15 gıbı olcak buda bence cok onemlı :KK75:

tavsannnn tavsannnn yaptımmm bugunde sporumu esneme yanında birde karın çalışayım dedim ama tökezledim çok yordu beniiii :KK43: birde tatlım sağ bacağımda ham sızısı devam ediyor ama solda bir hareket yok anlamadım :-)
Canım demek ki bir bacağına daha çok yükleniyorsun, ilk günler çok normal çünkü gün içinde bile yazı yazarken yemek yerken kullandığımız uzuvlarımızı çalıştırırken, kullanmadığımız uzuvları dinlendiriyoruz böyle olunca insanın kullandığı eli diğer elinden daha büyük, kullandığı kolu ve bacağı diğer bacağa göre daha güçlü oluyor. Egzersiz yaparken de yine kullandığımız uzuvlara farkında olmadan daha çok yükleniyoruz. Bir süre sonra ikisine de eşit olarak yüklenmeye başlayacaksın :KK70:
ya canım agarıc nekadar da guzel anlatmıssın. ben senın tavsıyen uzerıne egsesıze ek 45 dakıka yuruyorumda artık ve haftanın 4 gunude yuruyecegım:KK55::KK55: cunku hızlı sonucu cok ıstıyorum ve merak edıorum ve bu egsersızı yapmadan dıyet+yuruyusle ıstedıgım goruntuye tam kavusacagımı sanmıyorum egsersız kesınlıkle sart cunku hem zayıflatacak hemde sıkılastırcak. bolelıkle mesela toplamda 10 kılo bıle vermıs olsak goruntu 15 gıbı olcak buda bence cok onemlı :KK75:
Teşekkür ederim canım övgülerin için:oops:Canım yürüyüş çok güzel bir kardiyo gerçekten çok dengeli, kalbi zorlamıyor, nabzı 180-190'lara fırlatmıyor ama kesinlikle yetersiz. Ve sana da bu konuda tamamen katılıyorum sadece yürüyüşle kilo vermek egzersiz+yürüyüşle verilecek aynı kilonun yarısı kadar etki göstermez vücutta. Yürürken ister istemez sadece belli kısımlarını çalıştırıyoruz vücudumuzun ama gerek bu program gerek beachbodynin pek çok programı vücuttaki her bölgeyi çalıştırmaya odaklanmış programlar o yüzden kesinlikle kendini bu egzersizlerden mahrum etme:KK16:

Canım demek ki bir bacağına daha çok yükleniyorsun, ilk günler çok normal çünkü gün içinde bile yazı yazarken yemek yerken kullandığımız uzuvlarımızı çalıştırırken, kullanmadığımız uzuvları dinlendiriyoruz böyle olunca insanın kullandığı eli diğer elinden daha büyük, kullandığı kolu ve bacağı diğer bacağa göre daha güçlü oluyor. Egzersiz yaparken de yine kullandığımız uzuvlara farkında olmadan daha çok yükleniyoruz. Bir süre sonra ikisine de eşit olarak yüklenmeye başlayacaksın :KK70:

Teşekkür ederim canım övgülerin için:oops:Canım yürüyüş çok güzel bir kardiyo gerçekten çok dengeli, kalbi zorlamıyor, nabzı 180-190'lara fırlatmıyor ama kesinlikle yetersiz. Ve sana da bu konuda tamamen katılıyorum sadece yürüyüşle kilo vermek egzersiz+yürüyüşle verilecek aynı kilonun yarısı kadar etki göstermez vücutta. Yürürken ister istemez sadece belli kısımlarını çalıştırıyoruz vücudumuzun ama gerek bu program gerek beachbodynin pek çok programı vücuttaki her bölgeyi çalıştırmaya odaklanmış programlar o yüzden kesinlikle kendini bu egzersizlerden mahrum etme:KK16:

canım benım kafama takılan bır soru var senınle paylasmak ısterım musadenle. hanı hep derlerle bu tur egsersızlerı kılolu ınsanlar yapmamalı cunku vucuttakı yagı kasa donusturdugu ıcın kılo vermeyı zorlastırır dıye sen ne dıyorsun bu duruma ?

ben acıkcası cok mantıklı bulmadım yag kasa nasıl donusecekkı? yada egsersız aksıne kılo vermeye yardımcı deılmıdır nasıl kılo vermeyı zorlastıracakkı anlamadım ınan :KK64::KK64:

mesela ben 79 kıloyum ve tabıkı vucudumdakı yag oranı normal deıl ama ben boyle bısey varsa yaglartımın kasa donusmesını deıl elbettekı yaptıgım dıyet+egsersızle erımesını ısterım yanı hem zayıflayıp hem ıncelmek benım amacım .

canım benım kafama takılan bır soru var senınle paylasmak ısterım musadenle. hanı hep derlerle bu tur egsersızlerı kılolu ınsanlar yapmamalı cunku vucuttakı yagı kasa donusturdugu ıcın kılo vermeyı zorlastırır dıye sen ne dıyorsun bu duruma ?
Canım bu imkansız bir şey, inanmamakta mantığına yatmamasında haklısın:KK54: Vücutta asla kas tabakası yağa ya da yağ tabakası kasa dönüşmez ikisinin çok farklı moleküler yapıları var, biri yağdan beslenirken diğeri aminoasitle besleniyor en basitinden, durum böyle olunca yapıtaşları farklı olan iki şeyin birbirine dönüşmesi imkansız:KK76:Şimdi şöyle bir durum var eğer diyetle ya da sağlıklı beslenmeyle egzersizi desteklemezsen(çok fazla yemek yersen), vücudunda egzersizle beraber kasların gelişir ama üstündeki yağ tabakası erimeyeceği için vücudun daha iri görünür. Bu yüzden vücudundaki yağ tabakasını eriterek(yani diyet/sağlıkle beslenme ile egzersizi destekleyerek) egzersiz yapmalısın:KK16:

Canım bu imkansız bir şey, inanmamakta mantığına yatmamasında haklısın:KK54: Vücutta asla kas tabakası yağa ya da yağ tabakası yağa dönüşmez ikisinin çok farklı moleküler yapıları var, biri yağdan beslenirken diğeri aminoasitle besleniyor en basitinden, durum böyle olunca yapıtaşları farklı olan iki şeyin birbirine dönüşmesi imkansız:KK76:Şimdi şöyle bir durum var eğer diyetle ya da sağlıklı beslenmeyle egzersizi desteklemezsen(çok fazla yemek yersen), vücudunda egzersizle beraber kasların gelişir ama üstündeki yağ tabakası erimeyeceği için vücudun daha iri görünür. Bu yüzden vücudundaki yağ tabakasını eriterek(yani diyet/sağlıkle beslenme ile egzersizi destekleyerek) egzersiz yapmalısın:KK16:
:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9: cok cok haklısın yanı aynı kapıya cıkıyoruz . ZAYIFLAMAK ISTIYORSAK DIYET+EGSERSIZ baska bır yolu yok yada tek basına ASLA YETERLI DEIL. :KK19::KK19::KK19:

Agaric Agaric bir sürü şey yazmıştım ama çıkmamış. Öncelikle tesekkur ederim cevap için Aklımda ki sorunun cevabı gerçekten. Doğumdan önce spor yaptığım için kondisyonum çok fena değil aslında. 65 kilo olan biri için 91 kilo cidden fazlaca moral bozucu. Ve ben bunu çok kafaya taktım. Sağlıklı bir diyet ve sporla hemen kilo vermek istiyorum. Fakat gün içerisinde ki vaktim kısıtlı çocuklar nedeni ile. Bana önerebilecegin farklı bir spor varmı

:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9: cok cok haklısın yanı aynı kapıya cıkıyoruz . ZAYIFLAMAK ISTIYORSAK DIYET+EGSERSIZ baska bır yolu yok yada tek basına ASLA YETERLI DEIL. :KK19::KK19::KK19:
Kesinlikle canım sadece egzersizle sadece diyetle zayıflayabilirsin ama asla ikisinin bir arada yapıldığı kadar etki göstermez vücutta teker teker yapıldığında. Vücudun asla fit olmaz:KK16: Bu yüzden ikisini birden yapmamız gerekiyor:KK19:
Agaric Agaric bir sürü şey yazmıştım ama çıkmamış. Öncelikle tesekkur ederim cevap için Aklımda ki sorunun cevabı gerçekten. Doğumdan önce spor yaptığım için kondisyonum çok fena değil aslında. 65 kilo olan biri için 91 kilo cidden fazlaca moral bozucu. Ve ben bunu çok kafaya taktım. Sağlıklı bir diyet ve sporla hemen kilo vermek istiyorum. Fakat gün içerisinde ki vaktim kısıtlı çocuklar nedeni ile. Bana önerebilecegin farklı bir spor varmı
Canım fark ettim yazdıklarının çıkmadığını anlam veremedim neden böyle olduysa:KK57: Rica ederim canım her şeyi sorabilirsin bildiğim her konuda yardımcı olmaya çalışırım bilmediğim konuda da yanlış yönlendirmek istemem ne seni ne de kimseyi:KK16:Ben sana bu sporu şiddetle öneriyorum canım, doğumdan önce her ne kadar spor yapmış olsan da kaslar çok hain araya biraz zaman girince hemen bırakıveriyorlar kendilerini:110: Bu sporu önermemin nedenleri altı üstü 6 hafta olması, ne çooook zor ne de çoook kolay olması, tüm vücuda yönelik hareketlerin olması. Bu yüzden bunu yapmanı öneriyorum. Eğer bunu yapmak istemezsen de sana 1.Turbo Fire 2.Rockin' Body 3.P90 önerebilirim. Turbo Fire ve Rockin' Body dans figürleri üzerine kurulmuş egzersizler ve ikisi de çok güzel, P90 ise hem yağ yakımını hem de kas yapımını sağlayan P90X'ten önce vücudun gerekli kondisyonu sağlaması için Tony Horton tarafından tasarlanan bir program. 3'ü de çok iyi 3'ünü de çok seveceksin. Turbo Fire'ın hocası Chalene Johnson, Rockin' Body'nin hocası ise Shaun T:KK15:

Kızlar sanırım ben devam etmeyeceğim anladigim kadari ile bu sıkılaşmak için gerekli bir program Zayıflamak için birde ekstra dan bişeyler yapmam lazım onada vaktim yok. O nedenle ayrılıp Zayıflamak için bişeyler yapayım diye düşünüyorum
tatlım sen bilirsin ama slimin yaptığ1 kilo verdirip 2 kilo vermiş gibi ince göstermek. Aşırı kilo verdirmiyor ama inceltiyor bence bu yeterli bi ölçüt. Ve sen ne yaparsan yap 6 haftada incecik olamazsın .Sen derken kişisel algılama hepimiz için geçerli. & haftada incelebilecek kadar inceltiyor daha ne olsun bu süreçte kilo da verenler var ama bu beslenmene bağlı sporuna değil.

Tamamdır kızlar devam ediyorum. Sonuçta 1, 5 ay. Arada yürüyüşe yapmaya çalışırım koşu bandında . Yalnız bu gün için izinli sayılmaktadır istiyorum sporunu yapamadım .yarın devam . Agaric Agaric , tavsannnn tavsannnn , teşekkür ederim cevaplarınız için

selam güzeller cidden bayağı bi fire vermişiz 3 günde...bende bi sorun yok dünden sonra ağrım sızım olabilir belki demiştim ama gayet iyiyim.. hatta süre akşamda az gelmişti :rolleyes: hadi kaçaklar pesetmek yok öyle.. bu arada hareketleri yanlış yapıyorda olabilirsiniz.. ozaman sıkıntı yaratabiliyor iyi takip edin video yu:KK6:

Evet açıkçası ilk gün şu zeybek hareketini yanlış görmüştüm, hani bir bacağı önde kırıp diğer bacağı arkaya uzattığımız, ben hep aynı bacağı çaliştırmışım, meğer bir onu bir öbürünü yapıyormuş :rolleyes:

Evet açıkçası ilk gün şu zeybek hareketini yanlış görmüştüm, hani bir bacağı önde kırıp diğer bacağı arkaya uzattığımız, ben hep aynı bacağı çaliştırmışım, meğer bir onu bir öbürünü yapıyormuş :rolleyes:
Allah seni bildiği gibi yapsın ezmira iyi güldüm :KK70::KK70:

kızlar görüyorum ki siz sporla beraber diyette yapiyosunuz diyetsiz spor olmaz mı incelmez yada zayiflayamazmiyiz ben diyet yapamıyorum yaa :KK43: şimdi ben zayiflayamicakmiyim incelmicekmiyim :KK43:((

kızlar görüyorum ki siz sporla beraber diyette yapiyosunuz diyetsiz spor olmaz mı incelmez yada zayiflayamazmiyiz ben diyet yapamıyorum yaa :KK43: şimdi ben zayiflayamicakmiyim incelmicekmiyim :KK43:((
Canım günlük alman gereken kaloriden az kalori alacaksın ki kilo veresin, yediklerinde ictiklerine dikkat etmeye çalış hicbir şey yapamıyorsan gece yatmadan önce yemek yeme, akşam yemeğinde ekmek yeme, işlenmiş gıdaları tüketme :KK70:

Canım günlük alman gereken kaloriden az kalori alacaksın ki kilo veresin, yediklerinde ictiklerine dikkat etmeye çalış hicbir şey yapamıyorsan gece yatmadan önce yemek yeme, akşam yemeğinde ekmek yeme, işlenmiş gıdaları tüketme :KK70:
zaten onları.yediğim için diyet yapamıyorum birazcık maymun istahliyim da :-)

zaten onları.yediğim için diyet yapamıyorum birazcık maymun istahliyim da :-)
Canım anlıyorum seni ama mesela kıyafet almak için para veriyorsun, başarılı olmak için çalışıyorsun. Hayatta her şeyin bir bedeli var, eğer zayıflamak istiyorsan bunun bedeli olan sağlıklı beslenmeyi öğrenmek zorundasın, gülü seven dikenine katlanır :KK70:

X