- 7 Nisan 2009
- 3.995
- 147
- 163
Günaydın kızlar.
Geçmiş olsun hasta hatunlarım
Dünde çok fire vermişiz üzüldüm. Hastalığa bişey diyemem tabi Allah acil şifa cversin hemencik iyileşin inş ama2 gün üst üste yapmayanlarımızda var
İki gündür inanılmaz yoğun ve yorgundum buna rağmen pes etmedim uykumdan vazgeçtim yaptım. İnş hep böyle devam ederim
Bu arada kilo alıyor gibi hisseden arkadaşlar panik yapmayın.ç Spora bünye alışkın deil . Kaslarımızı çalıştırdık ilk etapta kaslar şişer ve su tutar.ç Bu çok geçici kendiliğinden yok olacak bir durum. Sakın ama sakın bu spor bende kilo yaptı işrildim diye düşünüp vaz geçmeyin. Bir kaç gün içinde kasların tuttuğu o su gidecek ve ilk güne oranla incelmiş olduğunuzu göreceksiniz. Kilo olarak spor yapmanıza rağmen kilo düşüşü olmayabilir incelmenize rağmen ilk aşamada .Bundan da tedirgin olmayın kas oranınız arttığı için ağırlığınız azalmayabilir. Ama devam ettikçe kilo kaybınızda olacak.
Tek sorun şu bu bahsettiğim durumların geçici oluşuna inanmaz ve bırakırsanız kilolarınızlada yağlarınızlada vedalaşamazsınız.
O yüzden napıyoruz kaldırıyoruz kendimizi rahat koltuklarımızdan ve nerde hareket orada bereket diyoruz=)
evet cok haklısın bunyogacım kaslar su tutuyor ondan tartıda eksılme yok bende daha once yasamıstım jıllıan yaparken