★★★Slim in 6 / 12 Ocak Grubu★★★

evet cok haklısın bunyogacım kaslar su tutuyor ondan tartıda eksılme yok bende daha once yasamıstım jıllıan yaparken

gunaydın kızlar

bugun 4. gun ve level1+karın egsersızımı yapmıs bulunuyorum efendımm 1 saat sonrada 45 dakıkalım yuruyuseme cıkıcam ve bugunku egsersızmı tamamlamıs olucam. dıyetımde masallahhh bana super gıdıyor sıfır kacamak ve dısıplınle

evet cok haklısın bunyogacım kaslar su tutuyor ondan tartıda eksılme yok bende daha once yasamıstım jıllıan yaparken

merak ediyorum jillian mı slim mi daha cok incelme sağlıyor=)
maşallah Allah disiplinini arttırsın.Hepimiz böyle olalım.
Ben diyet konusunda hiç başarılı değilim bu ara

hmm anladım canım:) Bence de kurrrr ilk katılan olurum gerçekten:) dediğin gibi motivasyon yüksek oluyor:) hele ki ben kaç aydır spor yapıcam diye düşünen insan burdayım :)) yap canım yaappp:)
Yeterki beraber aynı yolda olalım Hep kurarız grubumuzu. Taş gibi hatunlr oluruz=)

Yok canım yanlış anlamam. Sorumluluk hem gruba hem kendi adımıza yaparsak kendimize yapmazsak da yine kendimize...

Brazil Butt Lift'e ne dersin?

inşallah tatlım devam eder grup :) ayyy hadi inşallah oluruzzz:)
inş tatlım
Yok canım yanlış anlamam. Sorumluluk hem gruba hem kendi adımıza yaparsak kendimize yapmazsak da yine kendimize...

Brazil Butt Lift'e ne dersin?
olabilir tabi=) gerçi benim fikrim brazil but lift programı vücut yağ oranı düşünce yapılmalı kalçayı istenilen gibi şekillendirmek için ama bilemiyorum da =)
Slim in 6 son haftasında yeni planımızı yaparız=)

Tamam hele şu slimi bitirelim muhtemelen brazile gerek kalmayacak inşallah şekillenmiş olacağız

benım daha vermem gereken cok kılo oldugu ıcın bende program bıtmez=) istediğim bedene ulaştığımdada sporu hayatımdan cıkarmayı artık düşünmüyorum=)

Verirsin canım sende bu azim varken maşallah. Ben de ikinci hamileliğimde 30 kg dan fazla aldım. hepsi gitti 3 yılda ben bekarlık kilomu istediğim için hala debeleniyorum..

Kızlar sanırım ben devam etmeyeceğim anladigim kadari ile bu sıkılaşmak için gerekli bir program Zayıflamak için birde ekstra dan bişeyler yapmam lazım onada vaktim yok. O nedenle ayrılıp Zayıflamak için bişeyler yapayım diye düşünüyorum

Slim in 6 - Body Transformation in 6 Weeks with D…:
Slim yapanlar ve yorumları

benim spor yatsidan sonraya kaldı iki gundur sabahları geç kalkıyorum ins.yarın sabah erkenden.kalkıp yapicam sporumu

Canım program tamamen sıkılaşmak üzerine kurulu değil, pilates öyle mesela ama slim in 6 öyle değil. Sadece çok fazla kalori yaktıracak kadar hareket etmeni sağlamıyor ama başlangıç için çok iyi bir program, eğer bu tarz programları es geçip çok kalori yaktıran ağır programları yaparsan spordan soğuman ve vücudunu kaldıramayacağı bir yükün altına sokman an meselesi olur. Benim haftada 2-3 gün yürüyüş ya da koşu önermemin nedeni kilo vermek için zorunlu olduğu için değil daha çabuk etki görmek için. Bu program gerçekten bundan sonra yapacağın egzersizler için paha biçilemez bir program çünkü kalori yaktıracak hareketleri yapmak için de güçlü kaslara ihtiyacın var, bu program seni hem zayıflatacak hem de kaslarını güçlendirip başka programlara başladığın zaman sana kondisyon sağlayacak, yani daha az zorlanacaksın

selam güzeller cidden bayağı bi fire vermişiz 3 günde...bende bi sorun yok dünden sonra ağrım sızım olabilir belki demiştim ama gayet iyiyim.. hatta süre akşamda az gelmişti hadi kaçaklar pesetmek yok öyle.. bu arada hareketleri yanlış yapıyorda olabilirsiniz.. ozaman sıkıntı yaratabiliyor iyi takip edin video yu

tavsannnn yaptımmm bugunde sporumu esneme yanında birde karın çalışayım dedim ama tökezledim çok yordu beniiii birde tatlım sağ bacağımda ham sızısı devam ediyor ama solda bir hareket yok anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…