★★★Slim in 6 / 12 Ocak Grubu★★★

agarıccım pekı bısı daha sorsam :oops::oops::oops:

sımdı ben dıyetımı cok sıkı yaptıgım ıcın yanı kacamaksız ve duzenlı yaptıgım ıcın tartıda eksılen rakamları gormek benım ıcın cok onemlı hepımız ıcın oyle gercıde. bu durumda ben o zaman egzersız+dıyetıme ek haftada 4 gun 45 dakıkada yuruyus yaparsam tartıda eksılerı gormem kesınlesır demı. cunku ben tartıdakı rakam aynı ama ıncelme ıstemıyorum sadece ben kılo kaybı+ıncelme ıstıyorum. aman cok uzun yazmısım kusuruma bakma lutfen canım :KK17::KK17::oops::oops:
Tabiki canım etkisini görürsün muhakkak :KK16: Ama şöyle bir durum var ben 82 kiloyla spora başladım ilk 3 hafta 78'e indim ve 3 hafta 78'de takılı kaldım ki yaptığım sporun bana kesinlikle kilo verdirmesi gerekiyordu. Sonra bir düşününce yaklaşık 2 yıldır hiç 78'in altına düşemediğim aklıma geldi. Bir nevi aşağı sınırdı 78. Sonraki 2 hafta 3 kilo birden gitti. Ve 75'e düştüm. Eğer pes etseydim şuan 82'ye geri çıkmıştım. Ama pes etmedim. Demeye çalıştığım arada sırada duraklamalar olması çok normal, kafana takma o yüzden :KK15:

Kızlar msjlara cevap veremiyorum yoğunum biraz. Spronu yapmayanlar olmuş dün izin günü olarak sayıyorum onlar için bugün ihmal etmeyin ama.
Ben sporumu yine sabah yaptım sadece level 1 yaptım abs ve limber için vaktim yoktu. Akşam muhtemelen halim olmayabilir yapmak için bugün sadece level 1 le yetineyim=) Agaric turboyu akşam yapcam .bugün hiç bir yorgunluk hissetmiyorum dun ilk günü yaparken çok terletmişti ama ağrı sızı vermedi=)
Bugün HIIT günü canım birazcık zor Fire class günlerine göre :KK70: Haydi bakalım maşallah nazar değmesin gün kaçırmadan yapalım hepsini :KK16:

zaten ip yapacak halim kalmadi yuruyemiyorum nasik hoplayayim:)en iyisi haftasonuna kadar sakin durmak.

hahahha kizlar ne guldum size ya bugunki halimi getirdiniz gozumun onune tuvalette ayri sovuyom ayaga kalktigimda ayri yurudugumde soylemim bile.bende kac defa saga sola yalpaladim kesin anlamistir millet su dana haliyle spor yapmis bu diye:)
Canım bir daha bu aniden spora başlama hatasını asla yapmam artık.
Merdivenleri inerken ozellikle sekilden sekile giriyordum korkuluğa yapışıyordum zorla ıh ah sesleriyle iniyordum (yeni açıldı bacak kaslarım biraz once korkuluğa tutunmadan inebildim çok mutlu oldum :)

Ben diyet yapamiyorum.
Düzenli olarak yeşil çay içmeyi mi denesem diyorum.
Yeşil çayın en güzel aromalı şekli hangisi acaba. Yoksa içilir gibi bir sey degil :KK43:

Ben diyet yapamiyorum.
Düzenli olarak yeşil çay içmeyi mi denesem diyorum.
Yeşil çayın en güzel aromalı şekli hangisi acaba. Yoksa içilir gibi bir sey degil :KK43:
Diyet psikolojisi insanı hep aç yapar, çünkü beynimiz hep bir sonraki öğünde ne yiyeceğimizi düşünür. Kafamız hep yemek istediklerimizle dolar. Bir diyet listesi veriyor diyetisyenler her şeyin büyüklüğü, sayısı yazılı, insan onu gördükçe daha fazlasını yemek istiyor. Ama orda yazmasa canı istemeyecek bile insanın. Mesela ben zeytin sevmem pek ama 6 zeytin yazıyor ya doldurmak geliyordu içimden o tabağı zeytinlerle. Adına diyet dediğin zaman olmuyor o işte, sporuma yönelik besleniyorum diyeceksin, ben dedim ve iki ay oldu :KK70: İnsan beyninin kalıpları var, diyet hiçkimsenin kulağına hoş gelmeyen sözcük ama sağlıklı beslenme olunca adı çok daha tatlı oluveriyor kelime nedense :KK16: Canım günde en az yarım litre süt iç, ve en önemlisi işlenmiş hiçbir gıdayı yeme. Ara öğün yapacaksan kendine meyve yeme sadece meyve+süt, meyve+yoğurt yap çok daha uzun süre tok olacağını göreceksin. Salata yapacaksan ara öğünde yanında peynir de ye. Vücudunun direncini düşürme :KK15: Bu yeşil çay konusunda ben sevmiyorum bitki çaylarını tek şekersiz içebildiğim kekik çayı o da haftada en fazla 2 kere:KK16:

sevgılı agarıc sana bısey sormak ıstıyorum musadenle. sımdı benım amacım sıkılasmanın yanında en az 15 kılo vermek kı dıyet yapmamın nedenıde bu. bu yaptıgım program kılo vermemede yardımcı olur degılmı? yanı yag yakmaya ve zayflamama yardımı olur demı. cunku benım amacım sadece ıncelmek deıl kıloda vermek kı dıyetıde bu yuzden duzenlı ve sıkı yapıyorum

tam olarak benımde öğrenmek ıstedığım sey bu aslında 90 kılo olduğumu varsaydığımızda kılo vermek benım için çok önemlı. tartıda rakamda 65 yazsını görmeden rahat etmeyeceğim

Son düzenleme:
selam kızlar sporumu yaptım geldim nasıl kosusturmacalı bır gun gecırdım tahmın edemezsınız. eşimin işm yerindeki arkadaşları bebek görmeye geldiler oğle arası . açlardır dıye yemek hazırladım ee kayınvalıdem eşımın halası tam bır curcunaydı gıttıler sımdı sakınledım e bıde et kırığı her yerım :) cok fenalardayım bende her yerım çok agrıyo. ek olarak dun akşam 30 dk yürüyüş yaptım cok cok sıkı olmasada dıyet yapıyorum. ama gece kaşık kasık nutella yedım çok pişmanım. tatlıya hıc hayır dıyemıyorum maalesef.

tavsannnn tavsannnn canım ben bugün izin alıyorum. pazar günü yapacağım ve artımı sana hatırlatırım. bugün hem regl ilk günü hem de kolumun durumu malum. en iyisi yatayım bugün dinleneyim. el mecbur. yarın iyi olurum umarım

Diyet psikolojisi insanı hep aç yapar, çünkü beynimiz hep bir sonraki öğünde ne yiyeceğimizi düşünür. Kafamız hep yemek istediklerimizle dolar. Bir diyet listesi veriyor diyetisyenler her şeyin büyüklüğü, sayısı yazılı, insan onu gördükçe daha fazlasını yemek istiyor. Ama orda yazmasa canı istemeyecek bile insanın. Mesela ben zeytin sevmem pek ama 6 zeytin yazıyor ya doldurmak geliyordu içimden o tabağı zeytinlerle. Adına diyet dediğin zaman olmuyor o işte, sporuma yönelik besleniyorum diyeceksin, ben dedim ve iki ay oldu :KK70: İnsan beyninin kalıpları var, diyet hiçkimsenin kulağına hoş gelmeyen sözcük ama sağlıklı beslenme olunca adı çok daha tatlı oluveriyor kelime nedense :KK16: Canım günde en az yarım litre süt iç, ve en önemlisi işlenmiş hiçbir gıdayı yeme. Ara öğün yapacaksan kendine meyve yeme sadece meyve+süt, meyve+yoğurt yap çok daha uzun süre tok olacağını göreceksin. Salata yapacaksan ara öğünde yanında peynir de ye. Vücudunun direncini düşürme :KK15: Bu yeşil çay konusunda ben sevmiyorum bitki çaylarını tek şekersiz içebildiğim kekik çayı o da haftada en fazla 2 kere:KK16:
Canım ya. Olayı çok iyi analiz etmis ve çözümlemişsin vesselam.
Bununla ilgili bir kitap okumustum.
Zayiflama diyetleri çöpe, diye..
Bundan sonra diyet kelimesini lugatımdan cıkarıcam :)

hadi canım yaa geçmiş olsun sana da... ya bu tenisci diseğini arastırdım ama anlayamadım tam. sende nasıl. yani anlayamadım dediğim şu. bende şiş ve kızarıklık yok. kolumu hareket ettirdikce kolun iç kısmının kenarları ağrıyor. yani daha cok yukarı kısmısı dokundukca daha da ağrıyor.. ne zamana gecer sence bu. sen spor yaparken aynı yerden mi ağrıyorsun yine.[/QUOTE]

teşekkür ederim:))) kızarıklık veya şişlik olmuyor canım, sadece içerde bi yerler ağrıyor sanki ezilmiş gibi:KK43:(( sinir iltihaplanması mı ne demişti doktor geçen sene bana bileklik vermişti. özellikle kolumu zorladığım veya baş parmağımı çalış çalıştırdığım zaman ( akıllı telefon oyunları:)))) tekrarlıyor. doktor bana bileklik vermişti onu o zaman 1 hafta takıyorum dinlendikten sonra geçiyor. sende de öyle olabilir, umarım kötü bişey yoktur. o kolunu fazla yorma sargı ile sar akşamları yatarken çıkar ama. birkaç güne ağrısı azalır

bende bugün izin kullanıyorum, rahatsızlığım arttı iyicene ilaçlarla işe gittim geldim hiç halim yok:KK43:(( pazar günü inşallah yaparım sporumu:)))

PicsArt_1421266636579.jpg

3.gun de tamam.bugun daha rahat yaptim yaparken sagimdan solumdan catir cutur sesler geldi ama onemsemedim:)haftasonuna kadar extra bise yapmayacagim zaten regl oldum olacam umarim mani olmaz sporuma.

tam olarak benımde öğrenmek ıstedığım sey bu aslında 90 kılo olduğumu varsaydığımızda kılo vermek benım için çok önemlı. tartıda rakamda 65 yazsını görmeden rahat etmeyeceğim

ıkımızınde amacı aynı canım . pekı sen bu egsersızle bırlıkte dıyette yapıyormusun? sadece egsersızle dıyetsız 25 kılo vermen cok zor cunku tatlım. ben yapıyorum hemde cok sıkı. bakalım gorucem sonuclarını gecen sefer yaptıgımda 4 ayda 20 kılo vermıstım. hayırlısı

Nihayet yazmayı basarabiloyorum.
Akşam 8-9 arası yaptım yine start karın esneme.
Yanlız tartida değişme yok hatta artı bile gösterecek utanmadan diyete devam ediyorum ama sanki şişkinlik var spora birden başlayınca mı oldu bu konuda tecrubeleriniz varmı.

selam kızlar bende yaptım esneme hareketleriyle birlikte.. karın egzersizi yarına kalsın dedim saat çok geç.. beni çok zorlamadı ama dizinde problem olanlar zorlanacak gibi birde çok yükleniyor dizlere..iyi geceler tatlı rüyalar hepinize:KK36:

X