★★★Slim in 6 / 12 Ocak Grubu★★★

Günaydın kızlarrr :) bnm kollarım kalkmiyor bacaklarım desen ayrı bir ağrı içinde:KK43:( dayak yemiş gibiyim.
Birde ben dün sporumu yapamadım dayimlar bizdeydi kızı düştü başını duvara çarptı gece boyu acildeydik:KK43:(( sabah da okula geldim hemen. Ama ona rağmen heryerim ağrıyor:KK43:( ben spora alışık değilim ondan sanirim. Birde spordan sonra 1 sade soda.
1 sade Türk kahvesi
iç demişti bana diyetisyenim. Spor boyunca da yarım litre su.

Sporu erken saatlerde yaparsanız arkasına 1 kase(200 ml) yoğurt yemek de kas tutulmalarini daha aza indirger. Ben gece 12 12:30 gibi bitirince yiyemedim:KK43:(

benimde sağ kolumda var ağrı daha önce tenisçi dirseği oluştu şimdi de aynı ağrı var :KK43:(( sanırım ağırlıktan bir kaç gün kullanmayacağım ağırlık
Canım dambılın ağırlığını azaltmayı deneyebilirsin. Bir de en büyük tavsiyem hareketleri yavaş yap. Debbie'yi izle hızlı hızlı kaldırıp indirme :KK15:

Kızlar kaç kilo dambil kullanıyorsunuz? ?? Kendinize iyilik edeyim derken kötülük etmeyin. Daha yavaş yapın 1'2 kez daha az yaparsınız hareketleri nolcak sanki???

Kızlar kaç kilo dambil kullanıyorsunuz? ?? Kendinize iyilik edeyim derken kötülük etmeyin. Daha yavaş yapın 1'2 kez daha az yaparsınız hareketleri nolcak sanki???

merhabaa hatunlar:)
Ben dişçiye gidceğim için iş yerinden izin aldım şuan yaptım sporumu ve dişçiye gidiyorum dua edinnn bana :)
tavsannnn tavsannnn bugunde tamamım ben :))

Selam kizlar buldum sizi..ve ben aksam uyuyup kalmisim sabah yapayim dedim yarisinda kaldi..ilk ceza bana gelecek heralde

benim 13-15 kg kadar vermem gerek:KK43:((( sanırım bunun için diyetle birlikte yapmamız lazım:))) ama diyet yapmaktan nefret ediyorum ve asla yapamıyorum
canım yedıklerıne dıkkat etmezssen yanı dıyetsız sporun vucuda etkısı pek fazla olmaz malesef. dıyetle bırlıkte ancak guzel sonuclar alınır:KK54::KK54::KK54:

Canım Slim'den önce spor yapmadıysan uzun bir süre ya da hiç spor geçmişin yoksa ağrıya uyanman çok normal ben de aynı şeyleri yaşadım iki ay önce spora ilk başladığım zaman :KK16:

Canım yağın kasa ya da kasın yağa dönüşmesi diye bir durum söz konusu değil. Eğer sporu diyetle desteklemezsen kasların gelişir ve şişer ama üstteki yağ tabakası erimez bu yüzden daha iri görünürsün. Bu yüzden yediklerine ve içtiklerine çok dikkat etmen gerekiyor yoksa daha esnek, daha sağlıklı ama daha iri bir vücudun olur maalesef. Kaldı ki slimdeki hareketler kasları fazla şişirecek tarzda hareketler değil. Seni asla hayalindeki kadar kaslı yapacak egzersizler değil Beachbody'nin programları(Body Beast'i ayrı tutuyorum.) Kaslarını uzatır, geliştirir ama futbolcu bacağın olmaz. O kadar yoğun kas yapman için çoooook temiz bir beslenme düzeni kullanıyor sporcular zaten:KK16: Yaptığın sporun vücuda etkisi %30 beslenmenin etkisi ise %70:KK52:

canım cok haklısın :KK25::KK25::KK25:

gunaydın kızlar sabah kalktım kahvaltımı yaptım ve suandada level1+karın egzersızımı tamamlamıs bulunmaktayım. bu arada dıyetımde harıka gıdıyor :KK25::KK25:

Canım dambılın ağırlığını azaltmayı deneyebilirsin. Bir de en büyük tavsiyem hareketleri yavaş yap. Debbie'yi izle hızlı hızlı kaldırıp indirme :KK15:

sevgılı agarıc sana bısey sormak ıstıyorum musadenle. sımdı benım amacım sıkılasmanın yanında en az 15 kılo vermek kı dıyet yapmamın nedenıde bu. bu yaptıgım program kılo vermemede yardımcı olur degılmı? yanı yag yakmaya ve zayflamama yardımı olur demı. cunku benım amacım sadece ıncelmek deıl kıloda vermek kı dıyetıde bu yuzden duzenlı ve sıkı yapıyorum

Merhaba kızlar.Bende başladım sizle ama her an üşenip bırakacağım için sizinde moralinizi bozmamak adına listeye girmedim..
Ama üst bacak içleri kalça ve kol kaslarım agrıdan ölüyor:))) Galiba işe yaradı.
Hepinize başarılar şimdiden...:KK49::KK9:

Yüksek ihtimalle kaldırdığın ağırlıktandır canım kasların güçsüz geliyordur kaldırmaya böyle olunca eklemlerine fazla yük biniyor bunda dirseğini zedelemiş olabilir :KK43:

e yavrum level 1 de böyle kolumu inceteceksem bilemiyorum. o zaman bana komple bir ısınma durumu gerek hehalde. benm kollarım coooookkkk gücsüz zaten. bacaklarım hayvan gibi güclüdür ve kaslı zaten. kolumun incinmesine pek şaşırmadım ama aslında şaşırdığım ve öğrendiğim su oldu ki, bu ısınma hareketi demekki yetmiyor bana. ay bilemiyorum ya bende evde 1 kglik dambıl var. o yüzden mi oldu acaba, siz kaçlık kullanıyorsunuz ?

benimde sağ kolumda var ağrı daha önce tenisçi dirseği oluştu şimdi de aynı ağrı var :KK43:(( sanırım ağırlıktan bir kaç gün kullanmayacağım ağırlık

hadi canım yaa geçmiş olsun sana da... ya bu tenisci diseğini arastırdım ama anlayamadım tam. sende nasıl. yani anlayamadım dediğim şu. bende şiş ve kızarıklık yok. kolumu hareket ettirdikce kolun iç kısmının kenarları ağrıyor. yani daha cok yukarı kısmısı dokundukca daha da ağrıyor.. ne zamana gecer sence bu. sen spor yaparken aynı yerden mi ağrıyorsun yine.

sevgılı agarıc sana bısey sormak ıstıyorum musadenle. sımdı benım amacım sıkılasmanın yanında en az 15 kılo vermek kı dıyet yapmamın nedenıde bu. bu yaptıgım program kılo vermemede yardımcı olur degılmı? yanı yag yakmaya ve zayflamama yardımı olur demı. cunku benım amacım sadece ıncelmek deıl kıloda vermek kı dıyetıde bu yuzden duzenlı ve sıkı yapıyorum
Sor tabiki canım :KK16: Canım ben bu konuları çok araştırdım ve bulduğum en iyi sonuç kilo vermek istiyorsan bu tarz egzersizlere hafta iki ya da üç gün dahi olsa yürüyüş, koşu, yüzme, ip atlama gibi kardiyo egzersizler eklemek. Bu egzersiz tabiki seni zayıflatır ama egzersizin sana kazandıracağı sonuç zayıflamadan çok incelme olur. Çünkü bu tarz egzersizler bir yandan yağ yakarken bir yandan kasları geliştirdiğinden hiç kilo kaybetmesen bile olduğundan daha zayıf görünmeni sağlıyor. Bu yüzden 6 hafta boyunca maksimum sonuç almak için en önemlisi yeme düzenini çok iyi ayarlamak, slim'e de kardiyo egzersiz eklemek. İp atlama ve koşu eklemlere birazcık fazla yük bindirebilir bu yüzden 2 güne 1 45 dakika yürüyüş senin kilo kaybını garantiler :KK15:
e yavrum level 1 de böyle kolumu inceteceksem bilemiyorum. o zaman bana komple bir ısınma durumu gerek hehalde. benm kollarım coooookkkk gücsüz zaten. bacaklarım hayvan gibi güclüdür ve kaslı zaten. kolumun incinmesine pek şaşırmadım ama aslında şaşırdığım ve öğrendiğim su oldu ki, bu ısınma hareketi demekki yetmiyor bana. ay bilemiyorum ya bende evde 1 kglik dambıl var. o yüzden mi oldu acaba, siz kaçlık kullanıyorsunuz ?

hadi canım yaa geçmiş olsun sana da... ya bu tenisci diseğini arastırdım ama anlayamadım tam. sende nasıl. yani anlayamadım dediğim şu. bende şiş ve kızarıklık yok. kolumu hareket ettirdikce kolun iç kısmının kenarları ağrıyor. yani daha cok yukarı kısmısı dokundukca daha da ağrıyor.. ne zamana gecer sence bu. sen spor yaparken aynı yerden mi ağrıyorsun yine.

Canım bunun level 1 ya da level 3 ile alakası yok kollarına gereğinden fazla ağırlık bindirmenle alakalı bu durum. 0.5 ile başla sen bizim evde 2 kiloluk dambıl var ben onunla yapıyorum ama benim kollarım çok güçlü:KK16: Gerçi babam bu ne kadar hafif sana 5 kiloluk alalım diyor ah bu erkekler:KK53: Sen en iyisi 0.5'lik su şişelerine su doldur onunla yap, alışınca 1 kg kullanırsın. En önemlisi de yavaş yap birden kaldırıp indirme kollarını.

Sor tabiki canım :KK16: Canım ben bu konuları çok araştırdım ve bulduğum en iyi sonuç kilo vermek istiyorsan bu tarz egzersizlere hafta iki ya da üç gün dahi olsa yürüyüş, koşu, yüzme, ip atlama gibi kardiyo egzersizler eklemek. Bu egzersiz tabiki seni zayıflatır ama egzersizin sana kazandıracağı sonuç zayıflamadan çok incelme olur. Çünkü bu tarz egzersizler bir yandan yağ yakarken bir yandan kasları geliştirdiğinden hiç kilo kaybetmesen bile olduğundan daha zayıf görünmeni sağlıyor. Bu yüzden 6 hafta boyunca maksimum sonuç almak için en önemlisi yeme düzenini çok iyi ayarlamak, slim'e de kardiyo egzersiz eklemek. İp atlama ve koşu eklemlere birazcık fazla yük bindirebilir bu yüzden 2 güne 1 45 dakika yürüyüş senin kilo kaybını garantiler :KK15:

Canım bunun level 1 ya da level 3 ile alakası yok kollarına gereğinden fazla ağırlık bindirmenle alakalı bu durum. 0.5 ile başla sen bizim evde 2 kiloluk dambıl var ben onunla yapıyorum ama benim kollarım çok güçlü:KK16: Gerçi babam bu ne kadar hafif sana 5 kiloluk alalım diyor ah bu erkekler:KK53: Sen en iyisi 0.5'lik su şişelerine su doldur onunla yap, alışınca 1 kg kullanırsın. En önemlisi de yavaş yap birden kaldırıp indirme kollarını.

o nasıl baba yaa :KK70: hoş benimki de beni erkek sanıyor çocukluğumdan beri, bi kız gibi nazlanamadık :KK62:
evet bence en doğrusu şu aslında, bu hayvanlar videoda öküz gibi aşağı yukarı falan yapıyorlar. ondan oldu bence de. ay cok sinirlendim birden şimdi. :KK11::KK11::KK11:

neyse ben kolumu dinlenireyim, buz kompleksi yapayım biraz aralıklarla akşama denerim. şiş falan yok. incittim herhalde. ulan kese yaparken kolu incittik iyi mi :KK70::KK70::KK70:

cok sagol canım o zaman demekkı ben dıyetıme ve bu egzersıze ek haftada 3 gun 45 dakıka yuruyecegım demektır sonrada gıtsın kılolarrrr:KK49:
:KK49:

o nasıl baba yaa :KK70: hoş benimki de beni erkek sanıyor çocukluğumdan beri, bi kız gibi nazlanamadık :KK62:
evet bence en doğrusu şu aslında, bu hayvanlar videoda öküz gibi aşağı yukarı falan yapıyorlar. ondan oldu bence de. ay cok sinirlendim birden şimdi. :KK11::KK11::KK11:

neyse ben kolumu dinlenireyim, buz kompleksi yapayım biraz aralıklarla akşama denerim. şiş falan yok. incittim herhalde. ulan kese yaparken kolu incittik iyi mi :KK70::KK70::KK70:
Ben de bu babaları anlamıyorum, erkek gibi olsun istiyorlar kızları :KK53: Canım sen yavaş yavaş yap ciddi bir doku zedelenmesi yaşayacağına ki olabilir de:110: Kendi vücudunu dinle yavaştan yavaştan yap, sen bakma onlara :KK59: Yani sen de kayıtlara geçeceksin kolunu keselenirken inciten kız diye :KK48::KK48::KK48:

agarıccım pekı bısı daha sorsam :oops::oops::oops:

sımdı ben dıyetımı cok sıkı yaptıgım ıcın yanı kacamaksız ve duzenlı yaptıgım ıcın tartıda eksılen rakamları gormek benım ıcın cok onemlı hepımız ıcın oyle gercıde. bu durumda ben o zaman egzersız+dıyetıme ek haftada 4 gun 45 dakıkada yuruyus yaparsam tartıda eksılerı gormem kesınlesır demı. cunku ben tartıdakı rakam aynı ama ıncelme ıstemıyorum sadece ben kılo kaybı+ıncelme ıstıyorum. aman cok uzun yazmısım kusuruma bakma lutfen canım :KK17::KK17::oops::oops:

Kızlar msjlara cevap veremiyorum yoğunum biraz. Spronu yapmayanlar olmuş dün izin günü olarak sayıyorum onlar için bugün ihmal etmeyin ama.
Ben sporumu yine sabah yaptım sadece level 1 yaptım abs ve limber için vaktim yoktu. Akşam muhtemelen halim olmayabilir yapmak için bugün sadece level 1 le yetineyim=) Agaric turboyu akşam yapcam .bugün hiç bir yorgunluk hissetmiyorum dun ilk günü yaparken çok terletmişti ama ağrı sızı vermedi=)

X