Ez ez beni iyice ezbacağıda anladık herhalde hıhhh
Level 3 ' ün hareketlerini çok beğendim.Biraz level 2 ' den de hareketler var ama daha çok Squat ağırlıklı.Bayağı sıkılaştığımı hissediyorum.Herkes çok zayıfladığımı söylüyor.Halbuki aşırı bir kilo kaybı yaşamadım ama görüntüde yirmi gün öncekinden bayağı farklıyım.
Canim şaka yaparak yazdım öyle bir niyet tabiki yokayy yok kız daha nelerhiç o niyetle yazmamıştım
sıkılaşman çok normal canım :) bende ay sonunda yeni ölçülerimi alıcam..ama bu sefer çok bi kayıp yok gibi geliyor
selam cnm hoş geldin
tabiki katılabilirsin..tek şartımız spor yapmak
Canim şaka yaparak yazdım öyle bir niyet tabiki yok
uuuwwww az kalmış ilk seviyenin bitişine :)günaydınnnn,
dün jillian 30 day shred lvl1 3/30 + bacak egzersizi
ya aslinda hareketleri yaparken zorlanmak degilde enerjim cok dusuk basim falan cok donuyo ellerim titriyo dinlene dinlene yapiyorum. onceden boyle degildi anlamadim valla. yapmadan önce veya yaptiktan sonra bi beslenme sekliniz var mi? acikcasi 3 gunde bile karnimin sisligi indiuuuwwww az kalmış ilk seviyenin bitişine :)
daha rahat yapabiliyo musun artık canım?
Canim mesela sabah yapıyorsan güzel sağlam kahvalsini yap 1 saat kadar sonra da sporunu yap ki açlık etkilemesin. Bende 5 gün yapmıştım peşpeşe baş dönmesi Göz kararmaları oluyordu.ya aslinda hareketleri yaparken zorlanmak degilde enerjim cok dusuk basim falan cok donuyo ellerim titriyo dinlene dinlene yapiyorum. onceden boyle degildi anlamadim valla. yapmadan önce veya yaptiktan sonra bi beslenme sekliniz var mi? acikcasi 3 gunde bile karnimin sisligi indi
ya aslinda hareketleri yaparken zorlanmak degilde enerjim cok dusuk basim falan cok donuyo ellerim titriyo dinlene dinlene yapiyorum. onceden boyle degildi anlamadim valla. yapmadan önce veya yaptiktan sonra bi beslenme sekliniz var mi? acikcasi 3 gunde bile karnimin sisligi indi
hiç zor değiljillian yapanlar gercekten büyük degisim oluyor mu??
cok zor geliyor bana korkuyorum baslamaya
yapamasaydın hafif de olsa ağrı olmazdı
valla çok ciddiyimnormalde level 2 cok zor diyolar kız ciddi misin
peki bitirdin mi programi canim incelme hissettin mi tavsiye eder misin kisacasiyapamasaydın hafif de olsa ağrı olmazdı
vücudun alıştığından dolayı kolay gelir
valla çok ciddiyim
ben level 1 de daha çok zorlanmıştım
level 2 de öyle sanıyordum
çok kolay geldi
1. seviyeyi bitirdimpeki bitirdin mi programi canim incelme hissettin mi tavsiye eder misin kisacasi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?