• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

skinny jeans+yürüyüş=süper bir vücud

:sinirli::sinirli::sinirli:ııı ıhh beğenmedimmm onun yerine ceviz falan yeseydin yada hiç yoktan süt +muz
kalorisi ne kadar düşük olursa olsun diyet ürün diye güvenme :)
Çok tercih ettiğim birşey değil, ben de sevmiyorum; ama süt & muz yapacak kadar bile zaman bulamadım. Kantindeki en masum şey buydu. :)

Masmavi_ Masmavi_ o ilk ölçüler skinny ile olan :)
sonra pilatese geçtim
en son ki ölçüler jillian ablanın marifetleri :KK70::KK70:
ay sonuna kadar ölçü almıycam,çok bi değişiklik yok gibi ama bilmiyorum daha 12 gün var :)
kilo olarak fazla olduğum için incelme de fazla olmuş olabilir emin değilim
bir de benim spor geçmişim var kas oranın bacaklarda daha fazla ..yine de gözle görülür bi incelme mevcut..istediğim kiloya inene kadar durmak yok

canım bundan sonra neye geçeceksin. sende benim gibi bacaklardan sorunlusun anlaşılan. belden göbekten gidiyo 30 DS 'de fakat bacaktan çok az gidiyor sanki. Ripped in 30 iyimiş bacaklar için sonra ona mı geçsek acaba

Masmavi_ Masmavi_ o ilk ölçüler skinny ile olan :)
sonra pilatese geçtim
en son ki ölçüler jillian ablanın marifetleri :KK70::KK70:
ay sonuna kadar ölçü almıycam,çok bi değişiklik yok gibi ama bilmiyorum daha 12 gün var :)
kilo olarak fazla olduğum için incelme de fazla olmuş olabilir emin değilim
bir de benim spor geçmişim var kas oranın bacaklarda daha fazla ..yine de gözle görülür bi incelme mevcut..istediğim kiloya inene kadar durmak yok
Vallahi çok iyi! Darısı başıma. :)
İstenilen fiziğe ulaşınca da aslında sporu çıkarmamak lazım.

Senden bi before - after bekliyoruz ama

neden ptesi?başla akşamdan işte..boşuna 3 gün kaybetme..altı üstü 25 dakka :)

Haklısın aslında, dakikasından değil de kas ağrılarım fazla olacağı için, hafta sonu da ağır misafirlerim gelecek rahat koşturabilmek derdim :D

Çok tercih ettiğim birşey değil, ben de sevmiyorum; ama süt & muz yapacak kadar bile zaman bulamadım. Kantindeki en masum şey buydu. :)

elinde süt bulundur :) ben her gün taze süt alıyorum dolaba koyuyorum :)

canım bundan sonra neye geçeceksin. sende benim gibi bacaklardan sorunlusun anlaşılan. belden göbekten gidiyo 30 DS 'de fakat bacaktan çok az gidiyor sanki. Ripped in 30 iyimiş bacaklar için sonra ona mı geçsek acaba

bnim bacaklar ve göbek bölgesi
ama ben sadece shred yapmıyorum
6 weeks 6 pack bir de cardio kickbox
sanırım ripped e geçicem ,onunla beraber ne yaparım bilmiyorum

Vallahi çok iyi! Darısı başıma. :)
İstenilen fiziğe ulaşınca da aslında sporu çıkarmamak lazım.

Senden bi before - after bekliyoruz ama

aynen sporu bıraktığım an kilo alcam ben biliyorum :D
yapıcam cnm önceki resimleri çektim :D:D

Ben ya ek olarak Cardio Kickbox yapacağım ya da eklediğim videoyu yaparım 30DayShred’e ek olarak:

pofu pofu
Before & after fotoğrafını sabırsızlıkla bekliyor olacağım. :) çok güzel olacak!

Süt birkaç tane küçük alıp bulundurmak iyi olur, evet. Çantaya atar çıkarım. :) Bu arada spordan sonra süt içmek kasları besler mi??

Ben ya ek olarak Cardio Kickbox yapacağım ya da eklediğim videoyu yaparım 30DayShred’e ek olarak:

bu da güzelmiş ama ben kickboxı çok seviyorum :D:D

pofu pofu
Before & after fotoğrafını sabırsızlıkla bekliyor olacağım. :) çok güzel olacak!

Süt birkaç tane küçük alıp bulundurmak iyi olur, evet. Çantaya atar çıkarım. :) Bu arada spordan sonra süt içmek kasları besler mi??
evet canım protein alırsan yağ yakımı daha da hızlanır ;) ben genelde soda içiyorum içim yanıyor spor sonrası :D

bu da güzelmiş ama ben kickboxı çok seviyorum :KK70::KK70:

evet canım protein alırsan yağ yakımı daha da hızlanır :KK66: ben genelde soda içiyorum içim yanıyor spor sonrası :KK70:
Soda da aynı görevi görür mü? Bi soda içeyim bi süt :)))

Bu arada, muhtemelen bir gün kick yaparım bir gün yolladığım videoyu

image.jpeg
Spor öncesi Türk kahvesi *

ben 30 DS 'den sonra bunu yapamam. jamping jack falan var yeterince zaten ağlaya ağlaya zıplamış olcam. dayanamam heralde. ama harekerler bi harika çoook faydası olacağına eminim.

bu da güzelmiş ama ben kickboxı çok seviyorum :KK70::KK70:
canım kickbox dediğin hangi video yollar mısın merak ettimmmm

evet canım protein alırsan yağ yakımı daha da hızlanır :KK66: ben genelde soda içiyorum içim yanıyor spor sonrası :KK70:

spor salonuna gittiğimde spor çıkışı süt için diyordu hocalar..

Soda da aynı görevi görür mü? Bi soda içeyim bi süt :)))

Bu arada, muhtemelen bir gün kick yaparım bir gün yolladığım videoyu

soda ile süt aynı işlevi görmüyor cnm
ben sodayı içim yandığı için içiyorum :D bi de keyfi yaniii
sen süt iç

afiyet olsun şekerli değildir umarım :)

ben 30 DS 'den sonra bunu yapamam. jamping jack falan var yeterince zaten ağlaya ağlaya zıplamış olcam. dayanamam heralde. ama harekerler bi harika çoook faydası olacağına eminim.

aynen cnm süt içmek daha yararlı

bnm yaptığım bu :)

Hareketleri çok sevdim ben de.
Denemek istiyorum. Yapamazsam çok yüklenmem. Onun yerine ek olarak trambolinde zıplarım artık ne yapayım. :D

Dar pantolon hatta taytla bile yapılan sporların sağlıklı olduğunu düşünmüyorum. Damarlar genleşirken eziyet gibi sanki. Sonra niye varis oldum :işsiz:

ben sodayı içim yandığı için içiyorum :KK70: bi de keyfi yaniii
sen süt iç

Soda da mineral açısından belki kaybı düzenliyodur diye düşündüm; ama süt içeceğim büyük ihtimal. :))

-Kendimi bildim bileli çayı ve kahveyi şekersiz içerim. Şeker tadını bozuyor bence. :))) O yüzden şekersiz ve yoğundu kahvem. :)

Biliyorum, indirdim o videoyu da. Deneyeceğim bakalım. Bir gün onu bir gün ötekini yaparım becerebilirsem.

ben sodayı içim yandığı için içiyorum :KK70: bi de keyfi yaniii
sen süt iç

aynen cnm süt içmek daha yararlı

bnm yaptığım bu :)

ben bu video yu yaparsam 30DS üstüne erken yaşta kalpten giderim :D
mümkün değil ya bende bu enerji. vallahi helal olsun. boşuna bu kadar incelmemişsin :)

Dar pantolon hatta taytla bile yapılan sporların sağlıklı olduğunu düşünmüyorum. Damarlar genleşirken eziyet gibi sanki. Sonra niye varis oldum :işsiz:

dar pantolon ve taytla spor yapmak mı :KK57::KK57::KK57: şort giyiyorum ben bi de yaparken ( zaten kısa ) iyice çekiyorum çünkü çok terliyorum :D:D

Soda da mineral açısından belki kaybı düzenliyodur diye düşündüm; ama süt içeceğim büyük ihtimal. :))

-Kendimi bildim bileli çayı ve kahveyi şekersiz içerim. Şeker tadını bozuyor bence. :))) O yüzden şekersiz ve yoğundu kahvem. :)

Biliyorum, indirdim o videoyu da. Deneyeceğim bakalım. Bir gün onu bir gün ötekini yaparım becerebilirsem.
tmm kuzum :) bende bu akşam süt içerim kahve atarım içine artık :D
afiyet olsun o vakit :)
ben bu video yu yaparsam 30DS üstüne erken yaşta kalpten giderim :KK70:
mümkün değil ya bende bu enerji. vallahi helal olsun. boşuna bu kadar incelmemişsin :)

saol tatlım
azmettim ben ama :D
ilk shred yapıyorum
ardından cardio kickbox
en son 6 week 6 pack :)

sonra bildiğiniz ter akıyor bi taraflarımdan :rapci::rapci:

Back