• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

skinny jeans+yürüyüş=süper bir vücud

Çok teşekkür ederim.Bence siz de spora pazartesi değil, bugün başlayın.Hem ne güzel mübarek gün:))) O pazartesiler hiç gelmiyor malum:)))

sen her ptesi başlıyosun ama başlayamadın bak zaman geçiyor boşuna ptesine 3 gün var,regl değilsen ki reglin 3. gününden itibaren başlayabilirsin,bence durma başla,yani o 3 günde hamlığını atarsın hiç olmazsa

aynen cnm katılıyorum o ptesiler hiç gelmiyorrrr. :)

kızlarr dün biraz egzersiz yaptım vucudu bu güne hazırlayayım diye. bu akşam 30 day shared + 1gün karın, 1 gün bacak, 1 gün kalçaya yönelik bölgesel egzersiz olarak başlıyorummmm :spor::spor:

22.gün

Leslie + Jillian level 2

Level 2 bugün bitti.Yarın level 3'e başlıyorum inşallah:)

harikasınnn :nazar::nazar::nazar:
ben kendimi 2 gün saldım bu hafta
bugün devam edicem :)

kızlarr dün biraz egzersiz yaptım vucudu bu güne hazırlayayım diye. bu akşam 30 day shared + 1gün karın, 1 gün bacak, 1 gün kalçaya yönelik bölgesel egzersiz olarak başlıyorummmm :spor::spor:

eh hadi sonunda :KK54::KK54:

hayırlı olsun ama çok yüklenme ilk günden

harikasınnn :nazar::nazar::nazar:
ben kendimi 2 gün saldım bu hafta
bugün devam edicem :)

eh hadi sonunda :KK54::KK54:

hayırlı olsun ama çok yüklenme ilk günden
Durmak yok devam:) Ben de birazdan yapacağım sporumu.Bakalım level 3 nelere gebe:))

Durmak yok devam:) Ben de birazdan yapacağım sporumu.Bakalım level 3 nelere gebe:))
hadi bakalımm :KK70:
ben akşam ancak yapabiliyorum ..benim daha 4-5 günüm vardı level 2 yi bitirmeye yanlış hatırlamyrsam :KK70:
bana da haber edersin zorluk derecesini
ama sanırım level 1 level 2 den daha zordu yada bana mı öyle geldi bilmiyorum

hadi bakalımm :KK70:
ben akşam ancak yapabiliyorum ..benim daha 4-5 günüm vardı level 2 yi yanlış hatırlamyrsam :KK70:
bana da haber edersin zorluk derecesini
ama sanırım level 1 level 2 den daha zordu yada bana mı öyle geldi bilmiyorum
Bakalım göreceğiz.Tabi ki haber veririm.

23.gün

Leslie + Jillian level 3

Level 3, level 2'den bir tık daha zor.Bana biraz squat ağırlıklı bir set gibi geldi.Ama çok güzel hareketler var,bol bol hoplayıp zıplıyoruz:KK48::KK48::KK48::spor:

23.gün

Leslie + Jillian level 3

Level 3, level 2'den bir tık daha zor.Bana biraz squat ağırlıklı bir set gibi geldi.Ama çok güzel hareketler var,bol bol hoplayıp zıplıyoruz:KK48::KK48::KK48::spor:
hayırlı olsun tatlım harikasın :D
bende akşamı bekliyorum spor için :)

Ben geldim :)
Pazar günü az yürüyüş ve slim six back ve bel hareketleri

Dün Leslie Sansone 3 mile, slim six pack abs, bel ve alt bacak yaptım.

Bugün ise tekrar dün gibi yaptım tekrar :)

Ben geldim :)
Pazar günü az yürüyüş ve slim six back ve bel hareketleri

Dün Leslie Sansone 3 mile, slim six pack abs, bel ve alt bacak yaptım.

Bugün ise tekrar dün gibi yaptım tekrar :)

hepiniz harikasınızz :nazar::nazar::nazar::nazar: nazar değmesinn

gunaydinn
dun 30 day shared lvl 1 1/30 baslamis bulunuyorum. yarim yamalak yaptim cok zorlandim acikcasi. 10 dk kadar da bacak egzersizi yaptim

hoş geldin cnm
evet ilk biraz yorucu gelicek hatta bi kaç gün ama sonra alışacaksın ve çok basit olucak :) aralarda yaparken bi iki saniye nefes al,ben ilk yaptığımda öyle yapmıştım,kadının hızına yetişemiyorsun sonuçta :D

hepiniz harikasınızz :nazar::nazar::nazar::nazar: nazar değmesinn

hoş geldin cnm
evet ilk biraz yorucu gelicek hatta bi kaç gün ama sonra alışacaksın ve çok basit olucak :) aralarda yaparken bi iki saniye nefes al,ben ilk yaptığımda öyle yapmıştım,kadının hızına yetişemiyorsun sonuçta :KK70:

ya normalde zorlansam da yapıyordum. aşırı enerjim çekildi. elim ayağım titriyodu o yüzden bitirmedim yere uzandım yerde bacak çalıştım. olsunnn başladım ya önemli olan bu :)
sayenizde kızlar teşekkür ederim :KK52:

ya normalde zorlansam da yapıyordum. aşırı enerjim çekildi. elim ayağım titriyodu o yüzden bitirmedim yere uzandım yerde bacak çalıştım. olsunnn başladım ya önemli olan bu :)
sayenizde kızlar teşekkür ederim :KK52:
yemek yedikten 1 saat sonra yap sporunu
yada yemek yemediysen bile bi süt iç yada bi ceviz falan ye
antreman esnasında yakıta ihtiyacın var sonuçta

İncelme var mı?
Mühim olan incelemeniz. Ben de ilk başladığımda görüntüde zayıflamıştım ama tartıda bir buçuk kilo artıdaydım. Belki ödemeniz vardır, o sebeple kilonuz aynı çıkıyor olabilir.Bir de sabah uyanır uyanmaz tartılmayın, çünkü vücut nedense daha ağır oluyor.Uyandıktan yarım saat ya da bir saat sonra tartılın, o zaman net kilonuz çıkar.

Mühim olan incelemeniz. Ben de ilk başladığımda görüntüde zayıflamıştım ama tartıda bir buçuk kilo artıdaydım. Belki ödemeniz vardır, o sebeple kilonuz aynı çıkıyor olabilir.Bir de sabah uyanır uyanmaz tartılmayın, çünkü vücut nedense daha ağır oluyor.Uyandıktan yarım saat ya da bir saat sonra tartılın, o zaman net kilonuz çıkar.
Adonia Adonia yanlışlıkla kendi mesajımı alıntılamışım:KK48:

Back