Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
skinny jeans+yürüyüş=süper bir vücud
- Konu Sahibi pofu
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- ebru şallı jillian michaels. pilates selülit sıkı kalçalar
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 8 Temmuz 2015
- 263
- 230
- 103
Çok teşekkür ederim.Bence siz de spora pazartesi değil, bugün başlayın.Hem ne güzel mübarek gün:))) O pazartesiler hiç gelmiyor malum:)))
sen her ptesi başlıyosun ama başlayamadın bak zaman geçiyor boşuna ptesine 3 gün var,regl değilsen ki reglin 3. gününden itibaren başlayabilirsin,bence durma başla,yani o 3 günde hamlığını atarsın hiç olmazsa
aynen cnm katılıyorum o ptesiler hiç gelmiyorrrr. :)
kızlarr dün biraz egzersiz yaptım vucudu bu güne hazırlayayım diye. bu akşam 30 day shared + 1gün karın, 1 gün bacak, 1 gün kalçaya yönelik bölgesel egzersiz olarak başlıyorummmm
- 18 Şubat 2010
- 15.960
- 19.847
- 498
22.gün
Leslie + Jillian level 2
Level 2 bugün bitti.Yarın level 3'e başlıyorum inşallah:)
harikasınnn
ben kendimi 2 gün saldım bu hafta
bugün devam edicem :)
kızlarr dün biraz egzersiz yaptım vucudu bu güne hazırlayayım diye. bu akşam 30 day shared + 1gün karın, 1 gün bacak, 1 gün kalçaya yönelik bölgesel egzersiz olarak başlıyorummmm
eh hadi sonunda
hayırlı olsun ama çok yüklenme ilk günden
- 25 Ekim 2015
- 1.235
- 2.817
- 133
Durmak yok devam:) Ben de birazdan yapacağım sporumu.Bakalım level 3 nelere gebe:))harikasınnn
ben kendimi 2 gün saldım bu hafta
bugün devam edicem :)
eh hadi sonunda
hayırlı olsun ama çok yüklenme ilk günden
- 18 Şubat 2010
- 15.960
- 19.847
- 498
hadi bakalımmDurmak yok devam:) Ben de birazdan yapacağım sporumu.Bakalım level 3 nelere gebe:))
ben akşam ancak yapabiliyorum ..benim daha 4-5 günüm vardı level 2 yi bitirmeye yanlış hatırlamyrsam
bana da haber edersin zorluk derecesini
ama sanırım level 1 level 2 den daha zordu yada bana mı öyle geldi bilmiyorum
- 25 Ekim 2015
- 1.235
- 2.817
- 133
Bakalım göreceğiz.Tabi ki haber veririm.hadi bakalımm
ben akşam ancak yapabiliyorum ..benim daha 4-5 günüm vardı level 2 yi yanlış hatırlamyrsam
bana da haber edersin zorluk derecesini
ama sanırım level 1 level 2 den daha zordu yada bana mı öyle geldi bilmiyorum
- 18 Şubat 2010
- 15.960
- 19.847
- 498
hafta sonu tembelliği yüzünden 2 günüm gittiBakalım göreceğiz.Tabi ki haber veririm.
ama hiç cnm istemedi ya hem dinlenmiş oldum aman napim
sen iyi gidiyorsun maşallah valla
nazarım değmesin
- 18 Şubat 2010
- 15.960
- 19.847
- 498
hayırlı olsun tatlım harikasın23.gün
Leslie + Jillian level 3
Level 3, level 2'den bir tık daha zor.Bana biraz squat ağırlıklı bir set gibi geldi.Ama çok güzel hareketler var,bol bol hoplayıp zıplıyoruz
bende akşamı bekliyorum spor için :)
- 8 Temmuz 2015
- 263
- 230
- 103
- 18 Şubat 2010
- 15.960
- 19.847
- 498
Ben geldim :)
Pazar günü az yürüyüş ve slim six back ve bel hareketleri
Dün Leslie Sansone 3 mile, slim six pack abs, bel ve alt bacak yaptım.
Bugün ise tekrar dün gibi yaptım tekrar :)
hepiniz harikasınızz nazar değmesinn
gunaydinn
dun 30 day shared lvl 1 1/30 baslamis bulunuyorum. yarim yamalak yaptim cok zorlandim acikcasi. 10 dk kadar da bacak egzersizi yaptim
hoş geldin cnm
evet ilk biraz yorucu gelicek hatta bi kaç gün ama sonra alışacaksın ve çok basit olucak :) aralarda yaparken bi iki saniye nefes al,ben ilk yaptığımda öyle yapmıştım,kadının hızına yetişemiyorsun sonuçta
- 8 Temmuz 2015
- 263
- 230
- 103
hepiniz harikasınızz nazar değmesinn
hoş geldin cnm
evet ilk biraz yorucu gelicek hatta bi kaç gün ama sonra alışacaksın ve çok basit olucak :) aralarda yaparken bi iki saniye nefes al,ben ilk yaptığımda öyle yapmıştım,kadının hızına yetişemiyorsun sonuçta
ya normalde zorlansam da yapıyordum. aşırı enerjim çekildi. elim ayağım titriyodu o yüzden bitirmedim yere uzandım yerde bacak çalıştım. olsunnn başladım ya önemli olan bu :)
sayenizde kızlar teşekkür ederim
- 18 Şubat 2010
- 15.960
- 19.847
- 498
yemek yedikten 1 saat sonra yap sporunuya normalde zorlansam da yapıyordum. aşırı enerjim çekildi. elim ayağım titriyodu o yüzden bitirmedim yere uzandım yerde bacak çalıştım. olsunnn başladım ya önemli olan bu :)
sayenizde kızlar teşekkür ederim
yada yemek yemediysen bile bi süt iç yada bi ceviz falan ye
antreman esnasında yakıta ihtiyacın var sonuçta
- 25 Ekim 2015
- 1.235
- 2.817
- 133
İncelme var mı?Bu sabah tartidim kilom ayni 65, 3 haftadir spor yapip yediklerime dikkat ediyordum oysaki
- 20 Temmuz 2012
- 701
- 640
- 333
İncelme var mı?
Olçüm yapmamistim ama göbek kenarlari biraz eridi gibi bilmiyorum
- 25 Ekim 2015
- 1.235
- 2.817
- 133
Mühim olan incelemeniz. Ben de ilk başladığımda görüntüde zayıflamıştım ama tartıda bir buçuk kilo artıdaydım. Belki ödemeniz vardır, o sebeple kilonuz aynı çıkıyor olabilir.Bir de sabah uyanır uyanmaz tartılmayın, çünkü vücut nedense daha ağır oluyor.Uyandıktan yarım saat ya da bir saat sonra tartılın, o zaman net kilonuz çıkar.İncelme var mı?
- 25 Ekim 2015
- 1.235
- 2.817
- 133
Adonia yanlışlıkla kendi mesajımı alıntılamışımMühim olan incelemeniz. Ben de ilk başladığımda görüntüde zayıflamıştım ama tartıda bir buçuk kilo artıdaydım. Belki ödemeniz vardır, o sebeple kilonuz aynı çıkıyor olabilir.Bir de sabah uyanır uyanmaz tartılmayın, çünkü vücut nedense daha ağır oluyor.Uyandıktan yarım saat ya da bir saat sonra tartılın, o zaman net kilonuz çıkar.