Mühim olan incelemeniz. Ben de ilk başladığımda görüntüde zayıflamıştım ama tartıda bir buçuk kilo artıdaydım. Belki ödemeniz vardır, o sebeple kilonuz aynı çıkıyor olabilir.Bir de sabah uyanır uyanmaz tartılmayın, çünkü vücut nedense daha ağır oluyor.Uyandıktan yarım saat ya da bir saat sonra tartılın, o zaman net kilonuz çıkar.
Bir müddet sonra kilonuz farkeder diye tahmin ediyorum.Göbek yanlarım hafif eridi gibi canım ama kiloda bir gram fark bile yoktu.
24.gün
Leslie + Jillian level 3
günaydınn,
30 day shared lvl1 2/30 + bacak egzersizleri
Selam arkadaşlar ben geldim
Misafirlerim gitti regl oldum derken bugüne kaldım. Işın özü biraz da misiniz vardı. Ama bugün yaptığım spor affettirir sanırım
300 ip atlama
Jillian level1 1/30
3k plates 1. Gün
Bu arada kilo verdim diyetimi ihmal etmedim 1 agustostan bu zamana 2 kiloya yakın verdim
Canim nerdeyse 10 gün kadar es var jillianda. Bende o yüzden baştan başladım olur değil mi..ooo 3 . periyot ha :)) hadi bakalım
bilgi istiyorum özet:)
slm cnm
sende harikasın
sakın bırakma inan bana yararını göreceksin
harikasın tatlım hoş geldin bu arada :)
olur arada aksaklıklar :)
bende el bileğimi ağrıttım bakalım nasıl yapıcam dambılları
Geçmiş olsun canım zorlamamaya çalış dambilsiz yap bir süreooo 3 . periyot ha :)) hadi bakalım
slm cnm
sende harikasın
Canim nerdeyse 10 gün kadar es var jillianda. Bende o yüzden baştan başladım olur değil mi..
Geçmiş olsun canım zorlamamaya çalış dambilsiz yap bir süre
Bugün LS 3 mile, bacak ve slim six pack abs yaptım :)
Varya o kadar tecrübesizimki spor konusunda, bana bunların birde mealini söylersen çok iyi olurBugün LS 3 mile, bacak ve slim six pack abs yaptım :)
Varya o kadar tecrübesizimki spor konusunda, bana bunların birde mealini söylersen çok iyi olur(ls 3 mile yi biliyorum )
Ez ez beni iyice ezleslie ile 3 mile
slim six pack abs göbek için diye hatırlıyorum
bacak derken de bacak hareketleri
Varya o kadar tecrübesizimki spor konusunda, bana bunların birde mealini söylersen çok iyi olur(ls 3 mile yi biliyorum )
ooo 3 . periyot ha :)) hadi bakalım
slm cnm
sende harikasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?