• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

skinny jeans+yürüyüş=süper bir vücud

Ez ez beni iyice ez :KK43: bacağıda anladık herhalde hıhhh :lülülü::KK12:

ayy yok kız daha neler :( hiç o niyetle yazmamıştım

Level 3 ' ün hareketlerini çok beğendim.Biraz level 2 ' den de hareketler var ama daha çok Squat ağırlıklı.Bayağı sıkılaştığımı hissediyorum.Herkes çok zayıfladığımı söylüyor.Halbuki aşırı bir kilo kaybı yaşamadım ama görüntüde yirmi gün öncekinden bayağı farklıyım.

sıkılaşman çok normal canım :) bende ay sonunda yeni ölçülerimi alıcam..ama bu sefer çok bi kayıp yok gibi geliyor

Selam fit kızlar :KK200: pofu pofu Ben de aranıza katılabilir miyim canım :KK50:

selam cnm hoş geldin
tabiki katılabilirsin..tek şartımız spor yapmak :spor::spor::duduk::duduk:

bu arada herkese günayddıınnn fıstıklarrr :KK200::KK200::KK200:
sabah karatayımı yaptım da geldim :kk77::kk77::KK54::KK54:
herkesin günü güzel geçsin lütfen :ıslık::ıslık:

ayy yok kız daha neler :KK43: hiç o niyetle yazmamıştım

sıkılaşman çok normal canım :) bende ay sonunda yeni ölçülerimi alıcam..ama bu sefer çok bi kayıp yok gibi geliyor

selam cnm hoş geldin
tabiki katılabilirsin..tek şartımız spor yapmak :spor::spor::duduk::duduk:
Canim şaka yaparak yazdım öyle bir niyet tabiki yok :KK68:

uuuwwww az kalmış ilk seviyenin bitişine :)
daha rahat yapabiliyo musun artık canım?
ya aslinda hareketleri yaparken zorlanmak degilde enerjim cok dusuk basim falan cok donuyo ellerim titriyo dinlene dinlene yapiyorum. onceden boyle degildi anlamadim valla. yapmadan önce veya yaptiktan sonra bi beslenme sekliniz var mi? acikcasi 3 gunde bile karnimin sisligi indi

ya aslinda hareketleri yaparken zorlanmak degilde enerjim cok dusuk basim falan cok donuyo ellerim titriyo dinlene dinlene yapiyorum. onceden boyle degildi anlamadim valla. yapmadan önce veya yaptiktan sonra bi beslenme sekliniz var mi? acikcasi 3 gunde bile karnimin sisligi indi
Canim mesela sabah yapıyorsan güzel sağlam kahvalsini yap 1 saat kadar sonra da sporunu yap ki açlık etkilemesin. Bende 5 gün yapmıştım peşpeşe baş dönmesi Göz kararmaları oluyordu.

canım tevafuk55 tevafuk55 çok doğru söylüyor akşam yada sabah yada öğlen hiç fark etmez,yemeğini yedikten 1 saat sonra spor yap,bunu daha önceden de söylemiştim,bedenimizin yakıta ihtiyacı var,yakıt olmadan araba çalışır mı?çalışmaz!o zaman biz de yemek yiyerek enerji alırız ve spor yaparken de zorlanmayız,yok yemek yiyemediysen o gün,bi sandiviç falan idare eder seni,yaptığın spor çok ağır değil sonuçta ;) bi de bu şekilde dene bakalım
mesela ben yemek yiyorum 1-1.5 saat sonra sporumu yapıyorum,ne titreme ne göz kararması ne baş dönmesi,üstelik 1.5 saatten fazla tepindiğim de oldu :)

Adonia Adonia ve pofu pofu ben dün 10 gun aradan sonra yaptımya. Ama ilk yaptığım kadar ağrı olmadı karın ve kollarda çok hafif oldu. Sizce yaoamadigimdan mi yoksa vücudun alışıkligindan mi :KK14:

Adonia Adonia ve pofu pofu ben dün 10 gun aradan sonra yaptımya. Ama ilk yaptığım kadar ağrı olmadı karın ve kollarda çok hafif oldu. Sizce yaoamadigimdan mi yoksa vücudun alışıkligindan mi :KK14:
yapamasaydın hafif de olsa ağrı olmazdı
vücudun alıştığından dolayı kolay gelir

normalde level 2 cok zor diyolar kız ciddi misin
valla çok ciddiyim
ben level 1 de daha çok zorlanmıştım
level 2 de öyle sanıyordum
çok kolay geldi

yapamasaydın hafif de olsa ağrı olmazdı
vücudun alıştığından dolayı kolay gelir

valla çok ciddiyim
ben level 1 de daha çok zorlanmıştım
level 2 de öyle sanıyordum
çok kolay geldi
peki bitirdin mi programi canim incelme hissettin mi tavsiye eder misin kisacasi

peki bitirdin mi programi canim incelme hissettin mi tavsiye eder misin kisacasi
1. seviyeyi bitirdim
2. seviyedeyim,onunda bitmesine 4 gün var ( aslında 1 gün kalmıştı :KK70: )
gayet kilo da veriyorsun inceliyorsunda
ben severek yapıyorum
kanter içinde kalıyorum ama çok hoşuma gidiyor
ilk zamanlar yorulacaksın ama pes etme
3 gün sonra falan alışacaksın
biz burda yazarak haz alıyoruz
her gün yapmak için akşamları iple çekiyordum
bazen sabahları yaptım
kendini çok iyi hissediyorsun
bnm ufak bi sorunum var ara verip verip yapıyorum o yüzden
sorun geçince zaten asılcam tam gaz :)
mesela ben jillianın cardio kickboxını yapıyorum