canim jillian level 1 yaptim sanki cok zorlamadi dogru yapamadim mi yoksa1. seviyeyi bitirdim
2. seviyedeyim,onunda bitmesine 4 gün var ( aslında 1 gün kalmıştı)
gayet kilo da veriyorsun inceliyorsunda
ben severek yapıyorum
kanter içinde kalıyorum ama çok hoşuma gidiyor
ilk zamanlar yorulacaksın ama pes etme
3 gün sonra falan alışacaksın
biz burda yazarak haz alıyoruz
her gün yapmak için akşamları iple çekiyordum
bazen sabahları yaptım
kendini çok iyi hissediyorsun
bnm ufak bi sorunum var ara verip verip yapıyorum o yüzden
sorun geçince zaten asılcam tam gaz :)
mesela ben jillianın cardio kickboxını yapıyorum
ilk 2 gün yemin ederim yapamadım yaparken nefesim kesildi
sonra bi başladım,acaaiippp eğlenceli
Maşallah kuzum Harikasın. Level 2 nin bitmesine de bir şey kalmamışEgzersizlerim de tamamdır:))
Jillian level2 17/30
6w6p 9/30
Cardio kickbox 11/15
Hepsini yaptım bugün :)
level1 de zorlaniyor musunuz acabaSpor bildirimim
450 ip atlama
1 saat 3k pilates
Jillian level1 2/30
Başta zorlandım ilk gün. Çok çok yoruldum 3 gün de agrilarim geçmedi ama şimdi alıştım canımlevel1 de zorlaniyor musunuz acaba
ben de bugun basladim ingilizce ya ben anlamiyorum püf noktalari var midir acaba yanlis yapmayalim hareketleriBaşta zorlandım ilk gün. Çok çok yoruldum 3 gün de agrilarim geçmedi ama şimdi alıştım canım
jillian yapanlar gercekten büyük degisim oluyor mu??
cok zor geliyor bana korkuyorum baslamaya
Günaydıııın...günaydınnnn herkeseee....
dün;
30 day shared lvl1 4/30 + bacak hareketleri
dün biraz daha iyiydim ve hareketleri %90-95 oranında tam yapmaya başladım. vücuda zaman vermek gerekmiş onu anladım. önerileriniz için de çok teşekkür ederim.
level1 cok zor gelmedi 2 ve 3 zor mu acaba bi de bacaklarinizda incelme oldu muJillian yapan biri olarak söyleyeyim,kesinlikle büyük değişim oluyor.Mesela üç kilo verirsiniz ama altı-yedi kilo vermiş gibi durursunuz.Herkes bana çok zayıfladığımı söylüyor.Halbuki çok fazla bir kilo kaybım yok ama çok sıklaştım ve belim çok inceldi. Hiç korkmadan gönül rahatlığıyla başlayabilirsiniz.
canim jillian level 1 yaptim sanki cok zorlamadi dogru yapamadim mi yoksa
Maşallah kuzum Harikasın. Level 2 nin bitmesine de bir şey kalmamış
ben de bugun basladim ingilizce ya ben anlamiyorum püf noktalari var midir acaba yanlis yapmayalim hareketleri
aynen 1 kaç gün sonra alışıyorsun ve daha bi zevkli oluyor yapması :) tecrübeyle sabitgünaydınnnn herkeseee....
dün;
30 day shared lvl1 4/30 + bacak hareketleri
dün biraz daha iyiydim ve hareketleri %90-95 oranında tam yapmaya başladım. vücuda zaman vermek gerekmiş onu anladım. önerileriniz için de çok teşekkür ederim.
Günaydın kızlar!
Bu sabah erkenciyim; ama erkenden çıkmam gerektiği için evde kahvaltı yapamadım.
Eki Görüntüle 1872610
Bu paketin yarısını yedim. Arkadaki değerlere göre yaklaşık 100 kcal ediyor. Kalori hesabı yapmıyorum ama dursun yine de burada. :)))
off ya acayip moralim yerinde,
sporu bu hafta hergün yaptım ya vicdanım aşırı rahat. size de öyle oluyor mu
Merhaba, pazartesi tekrar başlamayı düşünüyorum jilian'a. uzun zaman önce 2. leveli bitirip 3 e geçemeden bırakmıştım.
Bu sefer tamamlarım inşallah
level1 cok zor gelmedi 2 ve 3 zor mu acaba bi de bacaklarinizda incelme oldu mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?