• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

skinny jeans+yürüyüş=süper bir vücud

1. seviyeyi bitirdim
2. seviyedeyim,onunda bitmesine 4 gün var ( aslında 1 gün kalmıştı :KK70: )
gayet kilo da veriyorsun inceliyorsunda
ben severek yapıyorum
kanter içinde kalıyorum ama çok hoşuma gidiyor
ilk zamanlar yorulacaksın ama pes etme
3 gün sonra falan alışacaksın
biz burda yazarak haz alıyoruz
her gün yapmak için akşamları iple çekiyordum
bazen sabahları yaptım
kendini çok iyi hissediyorsun
bnm ufak bi sorunum var ara verip verip yapıyorum o yüzden
sorun geçince zaten asılcam tam gaz :)
mesela ben jillianın cardio kickboxını yapıyorum
ilk 2 gün yemin ederim yapamadım yaparken nefesim kesildi
sonra bi başladım,acaaiippp eğlenceli :KK70:
canim jillian level 1 yaptim sanki cok zorlamadi dogru yapamadim mi yoksa :(

Egzersizlerim de tamamdır:))

Jillian level2 17/30
6w6p 9/30
Cardio kickbox 11/15

Hepsini yaptım bugün :)
Maşallah kuzum Harikasın. Level 2 nin bitmesine de bir şey kalmamış :KK9:

26.gün

Jillian level 3

Bugün de böyle olsun:)

jillian yapanlar gercekten büyük degisim oluyor mu??

cok zor geliyor bana korkuyorum baslamaya

Jillian yapan biri olarak söyleyeyim,kesinlikle büyük değişim oluyor.Mesela üç kilo verirsiniz ama altı-yedi kilo vermiş gibi durursunuz.Herkes bana çok zayıfladığımı söylüyor.Halbuki çok fazla bir kilo kaybım yok ama çok sıklaştım ve belim çok inceldi. Hiç korkmadan gönül rahatlığıyla başlayabilirsiniz.

Ne güzel ne aktif bir başlıkmış bu böyle! Hepinizin azmine bayıldım. Üşenmedim son 20-25 sayfayı okudum. Muhteşemsiniz!!

pofu pofu sen ne yapmışsın öyle ya, maşAllah! Verdiğin kiloya oranla daha çok incelmişsin. Özellikle bacaklarındaki incelmeyi okuyunca gözlerim fal taşı gibi açıldı. :KK70: Skinny jeanse mi borçlusun? Ne kadar sürüyor o? Ve hangi aletler lazım?

Yaklaşık bi 10-15 gündür her gün olmasa da spor yapıyordum. 3 gündür de 30DS yapıyorum. Öncesinde ya da sonrasında 10-15 dk trambolinde zıplıyorum. Normalde sporu pek sevmem çünkü çok tembelim; ama şimdi de jillian az gelmeye başladı. Birşeyler eklemek istiyorum. Bacak ve basen için en etkili şeyler ne ise onu ekleyeyim. Var mıdır öneriniz??

Fırsat buldukça ziyaret etmeyi düşünüyorum bu sayfayı. Bugünkü bildirimi de yapayım madem,

30DayShred: 3/30
+ 10 dk trambolin

Ölçülerimi de şöyle bırakayım:
image.jpeg
*Not 1: ilk iki ölçüm arasında (niyetlenmiş olsam da) hiçbir şey yapmadım. Tatildeydim. 3 gün diyet yaptım sonra saldım. Cipsler, çikolatalar, gazozlar... neler neler.. Yalnız normalde hiç hareket etmezken günlük 10-12 bin civarı adım attım ve yine günlük ortalama 1.5 saat yüzdüm.

**Not 2: İkinci ile üçüncü ölçümüm arasında bir diyet yok, sadece ekmeği tamamen kestim. Abur cuburu azalttım, çikolata kaçamaklarım oldu. Birkaç gündür trambolinde 30-45 dk arası zıplamaya başlamıştım. Öyle yoğun bi programım yoktu.

***Not 3: Üçüncü ölçümümü 30DayShred’e başlamadan hemen önce yaptım.

Son olarak;
57-59 civarına ulaşmak istiyorum. Yani 5-7 kilo versem süper olacak, tabi incelerek! :)

Burdaki herkese de koskocamannn günaydıınnn
Telden girdiğim için alıntı yapamıyorum kızlar
Gün içinde dönücem herkese
Yeni gelenler var sanırım ayyy çok sevindim hoş geldiniz;)

günaydınnnn herkeseee....
dün;
30 day shared lvl1 4/30 + bacak hareketleri
dün biraz daha iyiydim ve hareketleri %90-95 oranında tam yapmaya başladım. vücuda zaman vermek gerekmiş onu anladım. önerileriniz için de çok teşekkür ederim.

Günaydın kızlar!
Bu sabah erkenciyim; ama erkenden çıkmam gerektiği için evde kahvaltı yapamadım.
image.jpeg
Bu paketin yarısını yedim. Arkadaki değerlere göre yaklaşık 100 kcal ediyor. Kalori hesabı yapmıyorum ama dursun yine de burada. :)))

dün;
dün biraz daha iyiydim ve hareketleri %90-95 oranında tam yapmaya başladım. vücuda zaman vermek gerekmiş onu anladım. önerileriniz için de çok teşekkür ederim.
Günaydıııın...
Evet, zamanla alışıyor insan. Çok zorlanıyorsan adım adım arttır şiddetini. Bir anda yüklenip de sağlığından olma, aman diyeyim :)

Jillian biraz değişik bi program. Şöyle ki, ilk gün aşırı ağrım oldu. İkinci gün, zorlanmadım alıştım gibi; ama dün yani üçüncü gün yeniden arttı ağrılarım. Böyle böyle, tam alıştım derken de level bitiyor zaten. :))

Merhaba, pazartesi tekrar başlamayı düşünüyorum jilian'a. uzun zaman önce 2. leveli bitirip 3 e geçemeden bırakmıştım. :sinirli:
Bu sefer tamamlarım inşallah :confused:

Jillian yapan biri olarak söyleyeyim,kesinlikle büyük değişim oluyor.Mesela üç kilo verirsiniz ama altı-yedi kilo vermiş gibi durursunuz.Herkes bana çok zayıfladığımı söylüyor.Halbuki çok fazla bir kilo kaybım yok ama çok sıklaştım ve belim çok inceldi. Hiç korkmadan gönül rahatlığıyla başlayabilirsiniz.
level1 cok zor gelmedi 2 ve 3 zor mu acaba bi de bacaklarinizda incelme oldu mu

canim jillian level 1 yaptim sanki cok zorlamadi dogru yapamadim mi yoksa :KK43:

beni zorlamıştı ne yalan söylüyeyim
ilk zamanlar bi kaç saniye dinlenmek zorunda kalıyordum..ama sende neden olmadı bilemiyorum

Maşallah kuzum Harikasın. Level 2 nin bitmesine de bir şey kalmamış :KK9:

saol canımm evet son 3 kaldı :KK14::KK14:

ben de bugun basladim ingilizce ya ben anlamiyorum püf noktalari var midir acaba yanlis yapmayalim hareketleri

püf noktası yok
sadece nefes alıp vercen yerlerde ısrarla söylüyor
onun dışında benim dikkatimi çeken bişey yok
bir de squatları yaparken nasıl durman gerektiği ve ne kadar eğilmen gerektiği...

dün;
aynen 1 kaç gün sonra alışıyorsun ve daha bi zevkli oluyor yapması :) tecrübeyle sabit :KK15:

Günaydın kızlar!
Bu sabah erkenciyim; ama erkenden çıkmam gerektiği için evde kahvaltı yapamadım.
Eki Görüntüle 1872610
Bu paketin yarısını yedim. Arkadaki değerlere göre yaklaşık 100 kcal ediyor. Kalori hesabı yapmıyorum ama dursun yine de burada. :)))

:sinirli::sinirli::sinirli:ııı ıhh beğenmedimmm onun yerine ceviz falan yeseydin yada hiç yoktan süt +muz
kalorisi ne kadar düşük olursa olsun diyet ürün diye güvenme :)
off ya acayip moralim yerinde,
sporu bu hafta hergün yaptım ya vicdanım aşırı rahat. size de öyle oluyor mu

haha olmaz mıı yaaa ben 2 gün saldım kendimi vicdan azabı çekiyordum :D

Merhaba, pazartesi tekrar başlamayı düşünüyorum jilian'a. uzun zaman önce 2. leveli bitirip 3 e geçemeden bırakmıştım. :sinirli:
Bu sefer tamamlarım inşallah :confused:

neden ptesi?başla akşamdan işte..boşuna 3 gün kaybetme..altı üstü 25 dakka :)

level1 cok zor gelmedi 2 ve 3 zor mu acaba bi de bacaklarinizda incelme oldu mu

level2 bana zor gelmedi..3 ü bilmiyorum
bacaklarda incelme oluyor evet
benim bacaklar daha ince görünüyor

Masmavi_ Masmavi_ o ilk ölçüler skinny ile olan :)
sonra pilatese geçtim
en son ki ölçüler jillian ablanın marifetleri :D:D
ay sonuna kadar ölçü almıycam,çok bi değişiklik yok gibi ama bilmiyorum daha 12 gün var :)
kilo olarak fazla olduğum için incelme de fazla olmuş olabilir emin değilim
bir de benim spor geçmişim var kas oranın bacaklarda daha fazla ..yine de gözle görülür bi incelme mevcut..istediğim kiloya inene kadar durmak yok

Back