Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba devam ediyormusunuz spora ben 1 haftadir leslie 3 mil + kalca bacak egzersizleri yapiyorum daha once de borkac ay yapip birakmistim. Uzun aradan sonra tekrar basladim. Bu kez birakmaya niyetim yoksellaammlarrr
merkür retrosu sanırım beni etkiledi :S 2 gündür sürekli eskiden bu forumda neler yapmışım oturup okudum ne güzel günlermiş yıllar evvel :S
keşke tekrar toplaşsak...
Ooo selamlaarrMerhaba devam ediyormusunuz spora ben 1 haftadir leslie 3 mil + kalca bacak egzersizleri yapiyorum daha once de borkac ay yapip birakmistim. Uzun aradan sonra tekrar basladim. Bu kez birakmaya niyetim yok
Ne güzel. Azminize hayran kaldim. Ben yaklasik 10 gundur leslie+ plank bacak ve kalca egzersizleri yapiyorum ama ölçülerimde bi fark yok neden olabilirOoo selamlaarr
Evet evet ben antrenman manyağı olarak caroline girvan epic 3 ile devam ediyorum
Araya küçük.bi hastalık ve regl dönemi girdi ama.bugun kaldığım yerden devam ediyorum
Yani beslenme bu isin önemli kısmı , o olmadan olmuyor maalesef, bi de ben agirlik kaldırmaniziı tavsiye ederim en etkili yöntem agirlik calismakNe güzel. Azminize hayran kaldim. Ben yaklasik 10 gundur leslie+ plank bacak ve kalca egzersizleri yapiyorum ama ölçülerimde bi fark yok neden olabilir
Beslenmeme dikkat ediyorum. Şöyleki benim zaten fazla kilom yok. Kilo vermekten ziyade vucudumu sıkılastirmak istiyorum. Ekmegi hayatimdan cikardim zaten. Aralikli oruc yapiyorum aksam 8 den sonra birsey yemiyorum. Umarim ilerleyen zamanlarda fark gorurum. Cunku cabalayip sonuc gorememek cok motive kiriciYani beslenme bu isin önemli kısmı , o olmadan olmuyor maalesef, bi de ben agirlik kaldırmaniziı tavsiye ederim en etkili yöntem agirlik calismak
O zaman naçizane tavsiyem agirlik antrenmanlari direnç egzersizleri kilonuzla biz şey yok kas kazanmanız lazimBeslenmeme dikkat ediyorum. Şöyleki benim zaten fazla kilom yok. Kilo vermekten ziyade vucudumu sıkılastirmak istiyorum. Ekmegi hayatimdan cikardim zaten. Aralikli oruc yapiyorum aksam 8 den sonra birsey yemiyorum. Umarim ilerleyen zamanlarda fark gorurum. Cunku cabalayip sonuc gorememek cok motive kirici