19.gün
Leslie + Jillian level 2
Bir şey farkettim,dün akşam saatlerce ayakta kalmama rağmen hem de sabit şekilde kalmama rağmen belimde en ufak bir ağrı hissetmedim.Normalde bu kadar uzun ayakta kalsam belim mahvolurdu ağrıdan.Demek ki,spor vücudumuzu güzelleştirmekle kalmıyor bir o kadar da güçlendiriyor.İncecik de olsam,bundan sonra sporu bırakmam Allah'ın izniyle...
Çok teşekkür ederim.Bence siz de spora pazartesi değil, bugün başlayın.Hem ne güzel mübarek gün:))) O pazartesiler hiç gelmiyor malum:)))sana katılıyorumgulhilal ben daha önce inanılmaz derecede sırt ve boyun ağrısı çekerdim. kronikleşmişti. 3 ay fitness yaptım. 3. haftasında ağrılarım tamamen bitmişti. harika hissediyordum. yokuşları koşarak çıkıyodum canavar gibiydim bıraktıktan sonra 2-3 ay idare etti sonra tekrar başladı malesef. bende pazartesi inşallah spora tekrar başlıyorum. size başarılar harika gidiyorsunuz :)
kesinlikleeee canım çok haklısın!!!19.gün
Leslie + Jillian level 2
Bir şey farkettim,dün akşam saatlerce ayakta kalmama rağmen hem de sabit şekilde kalmama rağmen belimde en ufak bir ağrı hissetmedim.Normalde bu kadar uzun ayakta kalsam belim mahvolurdu ağrıdan.Demek ki,spor vücudumuzu güzelleştirmekle kalmıyor bir o kadar da güçlendiriyor.İncecik de olsam,bundan sonra sporu bırakmam Allah'ın izniyle...
sen her ptesi başlıyosun ama başlayamadın bak zaman geçiyor boşuna ptesine 3 gün var,regl değilsen ki reglin 3. gününden itibaren başlayabilirsin,bence durma başla,yani o 3 günde hamlığını atarsın hiç olmazsasana katılıyorumgulhilal ben daha önce inanılmaz derecede sırt ve boyun ağrısı çekerdim. kronikleşmişti. 3 ay fitness yaptım. 3. haftasında ağrılarım tamamen bitmişti. harika hissediyordum. yokuşları koşarak çıkıyodum canavar gibiydim bıraktıktan sonra 2-3 ay idare etti sonra tekrar başladı malesef. bende pazartesi inşallah spora tekrar başlıyorum. size başarılar harika gidiyorsunuz :)
Çok teşekkür ederim.Bence siz de spora pazartesi değil, bugün başlayın.Hem ne güzel mübarek gün:))) O pazartesiler hiç gelmiyor malum:)))
Evet kilo bildirimi girelim.
En son 67.5 kiloydum.
Bugün 66.0 kiloyum.
İlk hedefime ramak kaldı:)))
Evet bir hafta öncesiydi.Çok şükür Karatay işe yaradı:) yok canım nazarın değmez, iyi niyetinden şüphem yok :)kesinlikleeee canım çok haklısın!!!
benim de belim ağrıyordu oturmaktan kışın,şimdi gram ağrı yok
sen her ptesi başlıyosun ama başlayamadın bak zaman geçiyor boşuna ptesine 3 gün var,regl değilsen ki reglin 3. gününden itibaren başlayabilirsin,bence durma başla,yani o 3 günde hamlığını atarsın hiç olmazsa
aynen cnm katılıyorum o ptesiler hiç gelmiyorrrr. :)
sen bugün baya bi harikasın valla nazarım değmesin tütütü maşallaaahhh
en son dediğin 1 hafta önce miydi?karatay işe yaradı sanırım ne dersin :)
aynen cnmEvet bir hafta öncesiydi.Çok şükür Karatay işe yaradı:) yok canım nazarın değmez, iyi niyetinden şüphem yok :)
Bir de buraya düzenli bildirim girmenin de çok etkisi oldu.Resmen üzerimde mesuliyet hissettim.Eğer buraya bildirim girmeseydim,hem sporda hem de diyette bu kadar istikrarlı olmayabilirdim.
Jillian level2 14/30
6w6p level1 8/30
Cardio kick box 9/15
bugün hepsini yaptım
ben ilk 2 gün yapmıyorum zaten yapamıyorm belim feci ağrıyor..ama 3. gün yaparım rahatlarım da ter atyrsun sonuçta yan etkisi olduğunu sanmıyorumSelam kızlar regiin ilk günlerinde yapılan sporun etkisi ne oluyor acaba bilginiz var mı
nasıl gidiyor senin ölçüler kilo falan?Iyi yaptın canım, bende bugün LS 3 mile, slim six pack abs ve bel egzersizi yaptım :)
nasıl gidiyor senin ölçüler kilo falan?
kilo peki :) düşüş var mı?Ölçüm yapmamıştım ama kilomu ilk zaman buraya yazdım daha sonra tartılmadım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?