skinny jeans+yürüyüş=süper bir vücud

19.gün
Leslie + Jillian level 2

Bir şey farkettim,dün akşam saatlerce ayakta kalmama rağmen hem de sabit şekilde kalmama rağmen belimde en ufak bir ağrı hissetmedim.Normalde bu kadar uzun ayakta kalsam belim mahvolurdu ağrıdan.Demek ki,spor vücudumuzu güzelleştirmekle kalmıyor bir o kadar da güçlendiriyor.İncecik de olsam,bundan sonra sporu bırakmam Allah'ın izniyle...

sana katılıyorum gulhilal ben daha önce inanılmaz derecede sırt ve boyun ağrısı çekerdim. kronikleşmişti. 3 ay fitness yaptım. 3. haftasında ağrılarım tamamen bitmişti. harika hissediyordum. yokuşları koşarak çıkıyodum canavar gibiydim bıraktıktan sonra 2-3 ay idare etti sonra tekrar başladı malesef. bende pazartesi inşallah spora tekrar başlıyorum. size başarılar harika gidiyorsunuz :)

Çok teşekkür ederim.Bence siz de spora pazartesi değil, bugün başlayın.Hem ne güzel mübarek gün:))) O pazartesiler hiç gelmiyor malum:)))

Evet kilo bildirimi girelim.

En son 67.5 kiloydum.
Bugün 66.0 kiloyum.

İlk hedefime ramak kaldı:)))

kesinlikleeee canım çok haklısın!!!
benim de belim ağrıyordu oturmaktan kışın,şimdi gram ağrı yok

sen her ptesi başlıyosun ama başlayamadın bak zaman geçiyor boşuna ptesine 3 gün var,regl değilsen ki reglin 3. gününden itibaren başlayabilirsin,bence durma başla,yani o 3 günde hamlığını atarsın hiç olmazsa

Çok teşekkür ederim.Bence siz de spora pazartesi değil, bugün başlayın.Hem ne güzel mübarek gün:))) O pazartesiler hiç gelmiyor malum:)))

aynen cnm katılıyorum o ptesiler hiç gelmiyorrrr. :)

Evet kilo bildirimi girelim.

En son 67.5 kiloydum.
Bugün 66.0 kiloyum.

İlk hedefime ramak kaldı:)))

sen bugün baya bi harikasın valla nazarım değmesin tütütü maşallaaahhh

en son dediğin 1 hafta önce miydi?karatay işe yaradı sanırım ne dersin :)

Evet bir hafta öncesiydi.Çok şükür Karatay işe yaradı:) yok canım nazarın değmez, iyi niyetinden şüphem yok :)
Bir de buraya düzenli bildirim girmenin de çok etkisi oldu.Resmen üzerimde mesuliyet hissettim.Eğer buraya bildirim girmeseydim,hem sporda hem de diyette bu kadar istikrarlı olmayabilirdim.

aynen cnm
buraya gelip şunu yaptım diye yazmak bile zevkli oluyor
yapmadığım da mesela kendi adıma vicdan azabı çektim o gün
durmak yok..daha benim için uzun bi süre var..ama olsun ilk kısmını attım ya ona bakarım :)

Selam kızlar regiin ilk günlerinde yapılan sporun etkisi ne oluyor acaba bilginiz var mı

Selam kızlar regiin ilk günlerinde yapılan sporun etkisi ne oluyor acaba bilginiz var mı
ben ilk 2 gün yapmıyorum zaten yapamıyorm belim feci ağrıyor..ama 3. gün yaparım rahatlarım da ter atyrsun sonuçta yan etkisi olduğunu sanmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…