skinny jeans+yürüyüş=süper bir vücud

Motivasyon devam incecik olacağız :)

tumblr-fitness-sport-work-out-Favim.com-4260627.jpeg

evet aynaya baktığımda fark ediyorum artık :) tam olarak bu kadın gibi olmasamda yakınım
sanırım skinny jeans ve jillianda squatlar işe yaradı :KK70:

Evet canım bende LS ve göbek için slim six pack abs yapıyorum ve benim göbek yani sorma :) erimeye başladı yanlardan super bir duygu :)

Yediklerimede dikkat ediyorum bu arada spor yapıp yorulurken herşeyi götürmüyorum ama tabi arada küçük kaçamaklar yapıyorum tamamen kendimi sıkmak istemiyorum :)

Geçenlerde bir kere yaptım ama devamlı olarak yürüyüşten sonra slim six pack abs yapıyorum, tabi biraz daha yolum var göbek epey olunca :)
slimi hatırlıyorum bi ara yapmıştım
ama jillianın ki fena
kadın zaten biliyosun nefes aldırmıyor..
benimde var yolum daha başındayım,eylül sonuı dedim kendime belli bi kıvama gelmem lazım yani yaklaşaık 2 ayım var..bakalım artık sıkılmadan devam etmek önemli
motivasyon düştüğü anda toparlamak zor

Yediklerimede dikkat ediyorum bu arada spor yapıp yorulurken herşeyi götürmüyorum ama tabi arada küçük kaçamaklar yapıyorum tamamen kendimi sıkmak istemiyorum :)
tabikii cnm en önemlisinden biri de o zaten
hadi ben 1.5 saat spor yaptım kanter içinde kaldım gidip koca bi dondurma yada ekmek arası patates sosisli yersem ne anlamı kaldı ki dimi ama?
he gün içinde yap kaçamağını abartmadan ama akşama bırakma sakın

slimi hatırlıyorum bi ara yapmıştım
ama jillianın ki fena
kadın zaten biliyosun nefes aldırmıyor..
benimde var yolum daha başındayım,eylül sonuı dedim kendime belli bi kıvama gelmem lazım yani yaklaşaık 2 ayım var..bakalım artık sıkılmadan devam etmek önemli
motivasyon düştüğü anda toparlamak zor

Aynen canım kendimizi hem sıkmayalım hemse o kadar rahat bırakmayalım, orta yolu bulalım.
Ben olçerim yazarım buraya.

tabikii cnm en önemlisinden biri de o zaten
hadi ben 1.5 saat spor yaptım kanter içinde kaldım gidip koca bi dondurma yada ekmek arası patates sosisli yersem ne anlamı kaldı ki dimi ama?
he gün içinde yap kaçamağını abartmadan ama akşama bırakma sakın

Zaten artık canım bile istemiyor oyle şeyleri, belki haftada bi kere ekmeğime çikolata sürerim. Zaten sudan baska içecek içmiyorum tabi çay kahve harici yani.

Zaten artık canım bile istemiyor oyle şeyleri, belki haftada bi kere ekmeğime çikolata sürerim. Zaten sudan baska içecek içmiyorum tabi çay kahve harici yani.
evet ya insanın cidden canı çekmiyor
ben çok az yiyorum nerdeyse yakında yemicem :KK70::KK70:
mesela ben deli gibi nescafe içerdim şimdi ağzıma sürmüyorum yaklaşık 2 ay oldu..şimdi gidip içsem mesela bana acaip tatlı gelir

evet ya insanın cidden canı çekmiyor
ben çok az yiyorum nerdeyse yakında yemicem :KK70::KK70:
mesela ben deli gibi nescafe içerdim şimdi ağzıma sürmüyorum yaklaşık 2 ay oldu..şimdi gidip içsem mesela bana acaip tatlı gelir

Olcerim ama ilk basta ölcmemiştim canım.
Ben içiyorum çay kahve ama kesinlikle şeker siz zaten alıştım senelerir böyle :)

Olcerim ama ilk basta ölcmemiştim canım.
Ben içiyorum çay kahve ama kesinlikle şeker siz zaten alıştım senelerir böyle :)
şekersiz içiyorsundur işte benim aldığım bi marka vardı,onun şekersizi yoktu ondan başkasını da içemezdim..ama şimdi sütün içine sade kahve koyuyorum,hem soğuk oluyor hemde kafein ihtiyacımı alıyor..memnunum halimden :)

şekersiz içiyorsundur işte benim aldığım bi marka vardı,onun şekersizi yoktu ondan başkasını da içemezdim..ama şimdi sütün içine sade kahve koyuyorum,hem soğuk oluyor hemde kafein ihtiyacımı alıyor..memnunum halimden :)

Evet canım görmüştüm böyle yaptığını, bende deneyeceğim :kahve:

Ben bugün alt bacak inceltmek için bi egzersize başlicam sen hiç fark gördünmü ölçmüşmüydün?
alt bacaklara bakmadım cnm ben en kalın yerim üst bacak ama bugün mrk edip dizkapağımada baktım 3 cm incelmiş ,muhtemel alt bacakta inceldi..üst bacakda zaten 61 cm den 52-53 arasına indi

X