Sizleri sıkmak istemiyorum. Ama yardımcı olmak isterseniz çok sevinirim.

Cevabiniz için teşekkür ederim. Böyle bir iş ayarlayabilirsem çok güzel olur. Acaba nasıl iş ve konaklama ayarladıklarini biliyor musunuz ?
Aracılar var sanirim. Kazandiginizin belli bir kısmını veriyorsunuz. Gidilecek yere göre degisiyor sanirim. Bazılarına işveren kalacak yerde veriyormuş diye duymuştum. Bir araştırın isterseniz.

Merhaba önce içinde bulunduğunuz an da kalmaya calisin lütfen.Anksiyete benimde mücadele ettigim bir sorun sizi cok iyi anlıyorum.Önce bu gece güzel bir uyku uyumak için birşeyler yapın ,yarı sabah kahvaltinizi planlayin belki sonrasında kısa bir yürüyüş yaparsınız.Anksiyete krizi yaşarken temel sorunlarınıza odaklanirsaniz çıkış kapısı bulmak zorlasiyor.Kucuk minik bir kac saatlik hedefler koyun kendinize.Sagliklisiniz aile bireyleriniz sag geri kalan herşeyin inanın 5 yil sonra bir anlamı olmayacak.Hayatta hersey geçiyor,başımıza gelmesinden korktuğumuz şeyleri yaşarken hayal ettiğimiz gibi zorlanmiyoruz.Sakin olun kafanı toplayın mutlaka bir yol var..Ve ilaclarinizi ihmal etmeyin herşeyin başı tedavinizi aksatmamaktan geçiyor.Ben oyle günler geçirdim ki insanlar seni bu hale ne getirdi dediklerinde saydiklarimin hiçbiri kimseyi ikna edemiyordu.Anksiyete malesef bir damla suyu deniz gormemizi sagliyor,once kendinizi toparlayin basaracaksiniz biliyorum

Cevabiniz için teşekkür ederim. Anlaşılıyor olmak bile çok iyi geldi. Tavsiyelerinizi dikkate alacağım teşekkür ederim çok kibarsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…