- 13 Ocak 2020
- 45.077
- En iyi cevaplar
- 2
- 171.022
- 598
- 33
- Konu Sahibi yasiyoruzsessizce
Yok be kazen ne kanki olcak bunla kaç bin yane üye var. Daha bu forumun mantığını çözememiş.kısının ısmı kazen derse cok gulerım :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok be kazen ne kanki olcak bunla kaç bin yane üye var. Daha bu forumun mantığını çözememiş.kısının ısmı kazen derse cok gulerım :)
Yok ayol ne patlatacam gülürüm sadece.Başta sensin. Her halta yazan, komik olduğunu zanneden.. kültürsüzlüğün paçalarından akıyor. Çok şekil durduğunu zannedip "hiçbir şey" olmayanlardansın. Al hadi silahı, patlat. Bekliyorum. Bakalım isabet edecek mi
Bana neden öpücük attınız? Huzurluyum burası neden huzurumu kaçırsın ki olanı söyledim sadeceSizin huzurunuz için bir öneriydi.
Yok ayol ne patlatacam gülürüm sadece.
Yok ayrı ayrı gülelim. Seninle birlikte gülürsem klasım sarsılır.Beraber gülürüz, mis :)
sabahta canlı ders var tühhhGelde uyu simdi :)
Yok kız geldim uyumuştum birden uyandım konu dürttü herhalde@Vander uyudun mu kiz
Yok ayrı ayrı gülelim. Seninle birlikte gülürsem klasım sarsılır.
Okullar kapanmadi mi yahusabahta canlı ders var tühhh
ben kimseye kolay kolay boşan demem.beni seviyorsundur değil mi?Öf! Bu nasıl ayar vermek güzelim be çaktın göz kırpmayı da yıkıldım şu an. :)
Üzülme limonsuzum bu da geçer'Yemin ederim sen kadınsın' diye bi karikatür vardı. Yasak olduğu için paylaşamıyorum çok üzüldüm şuan
yok 2 temmuza kadar ders var .telafi dersleriOkullar kapanmadi mi yahu
Hangi ayar? Ciddiye alamıyorum ki ayar vereyim. Dalga geçiyorum sadece. Ciddi yorum yapacağımı mı sandın tatlı kıs? Kıyamam ya saf da azcık bu.Öf! Bu nasıl ayar vermek güzelim be çaktın göz kırpmayı da yıkıldım şu an. :)
Daha telafisi var kapanmıyor bu sene okulOkullar kapanmadi mi yahu
Hangi ayar? Ciddiye alamıyorum ki ayar vereyim. Dalga geçiyorum sadece. Ciddi yorum yapacağımı mı sandın tatlı kıs? Kıyamam ya saf da azcık bu.