- Konu Sahibi yasiyoruzsessizce
Nerisini alayım Haydar mı narin mi ?Haydarinnarinnarinnarinanayyyy
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nerisini alayım Haydar mı narin mi ?Haydarinnarinnarinnarinanayyyy
Cunkuuuu aklin yolu birdi6 senedir yönetime yazmak yeni aklına geldi yani, kıyamaaam.
2015 de üye olmuş birisiymiş.sen de değilsin ben de bu durumda6 senedir yönetime yazmak yeni aklına geldi yani, kıyamaaam.
Oh çok şükür anlamadılar henüz, bir an çok korktum.2015 de üye olmuş birisiymiş.sen de değilsin ben de bu durumda
Deli YürekHaydarinnarinnarinnarinanayyyy
Olur mu? O zaman nasıl ilgi çekecek? Analarından babalarından kocalarından göremedikleri ilgiyi burda arıyorlar işte. İlginin iyisi kötüsü olmaz.Bir de git yönetime şikayet et ne gerek var bu tantanaya demi ama
Keşke bende senin gibi gencecik olsaydım. Değil liseliler ünvliler bile bilmez bunları artık :)Nerisini alayım Haydar mı narin mi ?
Koptumo da kim?aaa uykum gelmiş galiba.ulaş isminde erkek üye var sandım yeminle
1 yılla kurtarmışsın hadi iyisin,hala kadınsın2015 de üye olmuş birisiymiş.sen de değilsin ben de bu durumda
Bişey anladıysam en iyisi ben yatiyim anlamiyom beyin kuş olup gitti bende .Deli Yürek
Bu şarkı orda çalardı hep .
O filmde de bir Kuşçu vardı
Ohh ben değilmişim şüphelenmiştim bir an kendimden de hepimiz zan altındayız surda sonuçta 2015 peşindeyim...
Ama sana abla demiyoruz kiOffffd 2015 dedin değil mi ?
Ben 2015 yılında üye olmuşum
Keşke bende senin gibi gencecik olsaydım. Değil liseliler ünvliler bile bilmez bunları artık :)