• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizler..neden böylesiniz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu doğruysa 6 sene önce yapmaniz gerekmezmiydi gerçekten kk yi bu kadar seviyorsanız. Siz bu ailenin bir parcasi olmamissiniz ki hic, üyeyken bile disaridan izleyici gibiymissiniz. Bildiğiniz halde susmaniz kabul edilir birsey degil.

Siz neden böylesiniz kız allah sizi davul etmeye.... Sürtündüm hamile miyim yazana hemen git test yap diyorsunuz. Amaa biliyorum ben aranızdan biri aczacı para kazanmak için yapıyor. Yazık çok yazık yüzünüze tükürsem ondan da anlamazsınız ki siz püüü 😅😅😅

Benim asıl değinmek istediğim konulara yazılan sert ve dalga geçilen yorumlardı. O kişiye kinlendiğimden değil.
Sadece farklı türde insanlar olduğunu belirtmek adına yazdım erkek olan kişiyi. Olmadığı kişi gibi gösterenleri..

O zamanlar bildirmek aklıma bile gelmedi. Hemen üyeliğimi kapattırdım,numaramı değiştirdim. Özelinizi anlattığınız kişi adam çıkınca ne yapacağınızı bilemeyebiliyorsunuz çünkü. Bu kadar basit.

Evet kesinlikle konu sahibine katılıyorum bende çok net 4-5 üye sayarım her konuda yemeyip içmeyip ilk yorumları yapıp ( laf sokup) kenara çekilirler bunlar işsiz ve kendini bişey sanan kesim maalesef kendi hayatlarında başarısız reel hayatta iki lafı bir araya getiremeyen burda boşan ay buna dayanılır mı ay nasıl gurursuzsun diyip en aşağı muameleyi eşlerinden gördüğü halde kuzu kuzu kocam diye dolanan tipler

Keşke bende senin gibi gencecik olsaydım. Değil liseliler ünvliler bile bilmez bunları artık :)

Yok bacım bende küçük değilim 32 oldum ama ne dedi konu sahibi onu anlamadım , kuşçu tamam deliyurekteki 😍 ama konuyla baglayamiyorum yandı beynim . Herkese iyi geceler , teşekkür ederim açıklama için ben anlamadım ama 🥰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back