- 15 Şubat 2013
- 24.982
- En iyi cevaplar
- 1
- 94.329
- 798
- Konu Sahibi yasiyoruzsessizce
-
Valla Otreracim ben de hic oyle insanlarla iletisim kurmam, bu boyla agzimi burnumu kirarlar benim cunkuaçık sözlü olduğumu düşünüyorum. ve bunu da elimden geldiğince kırmadan yapmaya çalışıyorum. ancak kendi hassasiyeti veya tabiri caizse yarası varsa o kişinin,normal bir lafa bile kırılabiliyor. bu da benim sorunum değil.
gerçek hayatta da fikirlerimi özgürce ve üslubunca ifade edebiliyorum, kimseden korktuğum yok.
genelde klavyeden saydıranlar reelde bla bla diye yorum yapan hanımlar kendi konularında haksız duruma düşüp kendini savunamayan,veya destek görmediği için sinirlenen üyeler oluyor. siz bunların dışındaysanız sizi tenzih ediyorum.
sinirlenince saç dolayan avam insanlarla da iletişim kurmuyorum.size de tavsiye ederim. iyi forumlar.
gözümden uyku akıyor.öğrensem anında gözler kapanacak
Ben sizin yorumlarınızı görüyorum konuları okudukça gayet seviyeli ve kalp kırmadan yapıyorsunuz benim konuma da hatamı söyleyen gören insanlara saygım sonsuz olur tabi bunu siz gibi yaparsa …açık sözlü olduğumu düşünüyorum. ve bunu da elimden geldiğince kırmadan yapmaya çalışıyorum. ancak kendi hassasiyeti veya tabiri caizse yarası varsa o kişinin,normal bir lafa bile kırılabiliyor. bu da benim sorunum değil.
gerçek hayatta da fikirlerimi özgürce ve üslubunca ifade edebiliyorum, kimseden korktuğum yok.
genelde klavyeden saydıranlar reelde bla bla diye yorum yapan hanımlar kendi konularında haksız duruma düşüp kendini savunamayan,veya destek görmediği için sinirlenen üyeler oluyor. siz bunların dışındaysanız sizi tenzih ediyorum.
sinirlenince saç dolayan avam insanlarla da iletişim kurmuyorum.size de tavsiye ederim. iyi forumlar.
Uzaklaşıyo mu? Şu sitede edindiğim dostlukların haddi hesabı yok.Ya işte o açık sözlülük anca burda gerçekte kimse böyle değil böyle olan bir Kac kişiden de herkes uzaklaşiyo zaten
Bu arada yaşamadığımız gerçeklerin insanlara kötü özellikler kazandırdığını söyleyip iyi hayatlar olmadığını söyleyen kişiler varYasamadiginiz gerçeklerle ilgili dalga gecmek keyifli olur tabi.
Söylemez boşuna beklemeyin
Konunun albenisi o
Başka nasıl ilgi çeksin ki?
Varsayalım ki kadın komik değil kendini komik zannediyorBaşta sensin. Her halta yazan, komik olduğunu zanneden.. kültürsüzlüğün paçalarından akıyor. Çok şekil durduğunu zannedip "hiçbir şey" olmayanlardansın. Al hadi silahı, patlat. Bekliyorum. Bakalım isabet edecek mi
Varsayalım ki kadın komik değil kendini komik zannediyor
Kültürlü değil öyleymiş gibi takılıyor
Kendini çok şekil zannediyor
Ama gerçekte hiçbirşey değil
gerçekte hiçbirşey olmadığına inandığınız birinden neden bukadar rahatsız oluyorsunuz?
Madem mış gibi yapıp zannediyor niye gocunuyorsunuz? Size ne?
Madem hiçbirşey olmayacak kadar vasat bir insan sizi rahatsız etmeyi nasıl becerebiliyor?
o değil böyle değil şöyle hiç değil dediğiniz insan sizin içinizde öyle bir yer etmiş ki aslında kendini sandığından da meziyetli olduğunu siz görmüş ve kendi eksikliklerinizle yüzleşip kompleks bile yapmışsınız
geçmiş olsun,acil şifalar dilerim
Uzaklaşıyo mu? Şu sitede edindiğim dostlukların haddi hesabı yok.
Ciddi bir soru soracağım her insan sevgiyle yaklaşma kalıbı bana aşırı gerçek dışı geliyorPsikolog değilim Sadece bir psikologdan alıntı yapıyorum. Insan kendisinde olanı yansıtır olmayanı yansitamazmis. Bir insan sevilirse sever sevgi görmezse kimseye sevgiyle yaklazmis. Annesinden sevgi yakıtını alamayan bu nedenle sevgi veremezmiş. Kendisiyle mutlu olan insan basit laf sokmalarla uğraşmaz zaten.
Dostlarına kuş satmanın inceliklerini anlatıyor musun itiraf etUzaklaşıyo mu? Şu sitede edindiğim dostlukların haddi hesabı yok.
Hayatlarındaki herkes o kadar uzaklaşmış ki buradan medet umuyor,streslerini buradan atmaya çalışıyorlardır belki...olabilir...ama zaten bu forumun amacı da tam olarak bu...çevremizdeki insanlara anlatamadığımız,paylaşamadığımız durumları, gösteremediğimiz tepkileri,yaşayamadığımız buhranları buradan paylaşarak rahatlamaya çalışmak...Ya işte o açık sözlülük anca burda gerçekte kimse böyle değil böyle olan bir Kac kişiden de herkes uzaklaşiyo zaten
Siz güzel üslupla konuşuyorsanız size kim ne diyebilir ben bilerek insanların hassasiyetine dokunanlar alay edenler vs vs bahsettimaçık sözlü olduğumu düşünüyorum. ve bunu da elimden geldiğince kırmadan yapmaya çalışıyorum. ancak kendi hassasiyeti veya tabiri caizse yarası varsa o kişinin,normal bir lafa bile kırılabiliyor. bu da benim sorunum değil.
Hayır ben hiç tanımadığım elin kadınına neden sevgiyle yaklaşayım ki? Sevgi böceği miyim ben?Ciddi bir soru soracağım her insan sevgiyle yaklaşma kalıbı bana aşırı gerçek dışı geliyor
Nötr yaklaşıyorum
herkesi nasıl sevip sarmalayayım yahu
O kadar saygılıyım ki hakaret edenlere etmiyorum ahaha ama yine de kuduruyorlar
Ne yaşadığımızı kesin bilen tavırla konuşuyorsunuz ama. Baya ahkam kesiyorsunuz burda, yok sevgisiz büyümüşüz yok ilgisizmişiz yok reelde bir şey değilmişiz. Bunlar sağlıklı tespitler mi?Yasamadiginiz gerçeklerle ilgili dalga gecmek keyifli olur tabi.
Çok yalnızım ablaaağHayatlarındaki herkes o kadar uzaklaşmış ki buradan medet umuyor,streslerini buradan atmaya çalışıyorlardır belki...olabilir...ama zaten bu forumun amacı da tam olarak bu...çevremizdeki insanlara anlatamadığımız,paylaşamadığımız durumları, gösteremediğimiz tepkileri,yaşayamadığımız buhranları buradan paylaşarak rahatlamaya çalışmak...
Hoş bu tiplerin yorumlarınada çok takılmamak lazım..Arada iyi niyetli,gerçekten bilgili ,samimî, görmüş geçirmiş hanımların da var olduğunu bilmek konu açmak için yeterli olabiliyor..en azından benim için öyle
Diğerlerini çok dikkate almıyor hatta insan yerine bile koymuyorum da diyebilirim sadece gülüyorum arada da onların yaptığı gibi aşağılayıp anladıkları dille cevaplıyorum ..inanır mısın asla tahammülleri yok dahada geriliyorlar..
Ve bunu onları ciddiye aldığım için değil gerildiklerini bildiğim için yapıyorum..bu arada ismi bekliyorum özelden
Bırak öyle düşünüp mutlu olsunlar.Ne yaşadığımızı kesin bilen tavırla konuşuyorsunuz ama. Baya ahkam kesiyorsunuz burda, yok sevgisiz büyümüşüz yok ilgisizmişiz yok reelde bir şey değilmişiz. Bunlar sağlıklı tespitler mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?