• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizler..neden böylesiniz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kimseyi kollamıyorum sadece o kelimenizden ve insanların birbirlerine kaba kötü davranmasından rahatsız oluyorum normal hayatta da burda da. Minnoş vs diyerek laf çarpıtmaya calisiyosunuz diyebilirsiniz minnoş olıyim insanların kalbi bu kadar kolay kirilmamali
Siz kırmayın o zaman. Ama başkalarının yorumlarına da müdahale etmeyin. Sitenin kuralları var, kurallara aykırı bir mesaj görürseniz kibleyin geçin, ben öyle yapıyorum. Gerçekten kural ihlali yaptıysak banlanıyoruz zaten. Minnoş diyerek laf çarpmıyorum, cidden minnoş olduğunuzu düşünüyorum. Çok üzerler sizi.

Ateş olsalar cürümleri kadar..çokta gerekli değiller inan birçoğuna cevap bile vermiyorum sadece gülüyorum içlerinden atamadıkları öfkelerini burada birilerine carlayarak rahatlatıyorlar kendilerini..şimdi başlarlar çemkirmeye😁 cevap bile vermeyeceğim...okusun daha çok kudursunlar😂 kesin banlanırım şimdi 2 gün bu yazdıklarım için zaten yoğunum bu ara ara vermiş olurum foruma..kalın sağlıcakla ..özelden mesajınızı bekliyorum banlanmadan öğreneyim bari
Bana da soylesene nolur cok merak ettim😐

siz kesinlikle KudrAlobar KudrAlobar için açmışsınız konuyu. ona taktığınız o kadar belli ki..

hanımefendi,bu konunun sahibi baştan kuralları ihlal ederek üyelerle ilgili konu açmış. ve bu üye başka bir üyeyi hedef gösterip,karşılığında cevabını alınca kural ihlali mi oluyor? yapmayın Allah aşkına

ben genelde unutmam dediğiniz şeyleri. ancak beynim boş değil. zeki insanların beyinlerindeki nöronlar ve sinapsları fazladır. bu yüzden çok bilgiyi akıllarında tutmakta zorlanmazlar. yani herkes sizin gibi hemen unutmak zorunda değil. (evet zekiyim kendimi övdüm :KK53: )
Ay ona ne şüphe🤣🤣

Evet bende insan kırmıyorum diye sahte oldum artık nasıl bi çevrede büyüdü yetiştilerse
Valla o kişiler anca burda yazarlar sonra da ben açık sözlüyüm derler :) reelde diyebilirler mi böyle şeyler sonra da ben gerçekleri konuşuyorum. Karşındaki saçına elini bi dolarsa görürler sahteligi gerçekliği

Nasıl bi çevre off aklın durur
15 yaşıma kadar dayak yedim ben. Zorla çalıştırıldım babam elimden paramı aldı yıllarca. İçer içer döver küfür ederdi. Sonra zorla evlendirdi işte beni kendi gibi bi adamla. Şiddet, küfür, hakaret aynen devam. Bi de uyuşturucu kullanıyor beyim, çalışmıyor da hayırsız. O yüzden böyle konular açılınca hiddetleniyorum ben.

Valla o kişiler anca burda yazarlar sonra da ben açık sözlüyüm derler :) reelde diyebilirler mi böyle şeyler sonra da ben gerçekleri konuşuyorum. Karşındaki saçına elini bi dolarsa görürler sahteligi gerçekliği
Tekvandocuyum ben 😉

Şiddetin her türüne karşıyım ama saça eli dolamak falan öyle kolay değil.

15 yaşıma kadar dayak yedim ben. Zorla çalıştırıldım babam elimden paramı aldı yıllarca. İçer içer döver küfür ederdi. Sonra zorla evlendirdi işte beni kendi gibi bi adamla. Şiddet, küfür, hakaret aynen devam. Bi de uyuşturucu kullanıyor beyim, çalışmıyor da hayırsız. O yüzden böyle konular açılınca hiddetleniyorum ben.
Ben de ışıklarda cam siliyorum kocam beni çalıştırıyor ona istediğim gibi her şeyi söyleyemediğimden burda gerçekler diye diretiyorum yaa

Benim asıl değinmek istediğim konulara yazılan sert ve dalga geçilen yorumlardı. O kişiye kinlendiğimden değil.
Sadece farklı türde insanlar olduğunu belirtmek adına yazdım erkek olan kişiyi. Olmadığı kişi gibi gösterenleri..

O zamanlar bildirmek aklıma bile gelmedi. Hemen üyeliğimi kapattırdım,numaramı değiştirdim. Özelinizi anlattığınız kişi adam çıkınca ne yapacağınızı bilemeyebiliyorsunuz çünkü. Bu kadar basit.
Sizin özelinizi öğrendiği için bu kadar rahatsız olup önlemler alıp diğer bütün kadınları bu durumda bihaber bırakmak nedir peki? Bizim özelimizi öğrenmesinden zevk mi aldınız 6 yıldır?
Hiç iyi niyetli değilsiniz
Kimsede bir diğerine aman cicişim canım ponçiğim piş piş piş şeklinde davranmak zorunda değil. Herkes kendi mizacına göre yazıyor. Sertmiş, alaycıymış…bunu eleştirmek sizin haddinize kalmadı. Asıl belli kalıplar içinde cevap yazarsak olmadığımız biri gibi lanse ederiz kendimizi ki canı isteyen yalan da söyler, kendini farklı da gösterir zevkine kalmış.
Benim psikiyatristim bile kimse dürüst olmak zorunda değil bunu kabullen derken milletin dürüstlüğünü eleştirmek size mi kaldı? Beni tanıyor musunuz mesela? Ne hakla itham ediyorsunuz bizi?

Bence bosan😐

Tekvandocuyum ben 😉

Şiddetin her türüne karşıyım ama saça eli dolamak falan öyle kolay değil.
Tamamm günlük laf sokma ve rahatlama limitiniz insallah dolmuştur harika her şeyde muhtesem her şeyin en doğrusu olan hanım Siz beni övdünüz ben de sizi oviyim hakarete karşıyım zaten hadi ben minnoş uykuma herkese iyi forumlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back