• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizler..neden böylesiniz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evet kesinlikle konu sahibine katılıyorum bende çok net 4-5 üye sayarım her konuda yemeyip içmeyip ilk yorumları yapıp ( laf sokup) kenara çekilirler bunlar işsiz ve kendini bişey sanan kesim maalesef kendi hayatlarında başarısız reel hayatta iki lafı bir araya getiremeyen burda boşan ay buna dayanılır mı ay nasıl gurursuzsun diyip en aşağı muameleyi eşlerinden gördüğü halde kuzu kuzu kocam diye dolanan tipler
Reelde tanışıyorsunuz onlarla sanırım, aile bireylerini de tanıyorsunuz, hatta ailelerinin evlerinin içine soktular sizi gözlemlediniz.
Bu kadar emin konuştuğunuza göre

Valla o kişiler anca burda yazarlar sonra da ben açık sözlüyüm derler :) reelde diyebilirler mi böyle şeyler sonra da ben gerçekleri konuşuyorum. Karşındaki saçına elini bi dolarsa görürler sahteligi gerçekliği
Açık sözlülük küstahlık'la karıştırılmamalı ...diye düşünenlerdenim...

15 yaşıma kadar dayak yedim ben. Zorla çalıştırıldım babam elimden paramı aldı yıllarca. İçer içer döver küfür ederdi. Sonra zorla evlendirdi işte beni kendi gibi bi adamla. Şiddet, küfür, hakaret aynen devam. Bi de uyuşturucu kullanıyor beyim, çalışmıyor da hayırsız. O yüzden böyle konular açılınca hiddetleniyorum ben.
Ya ben hem erkeğim hem erkek anasıyım
tamamen cinsiyet karmaşası
Kimliğim yok benim

bir de hayatım çok kötü olduğundan insanlarla dalga geçiyorum tanımadığım insanlar tripli konular açıyor falan zor bir hayat

Valla o kişiler anca burda yazarlar sonra da ben açık sözlüyüm derler :) reelde diyebilirler mi böyle şeyler sonra da ben gerçekleri konuşuyorum. Karşındaki saçına elini bi dolarsa görürler sahteligi gerçekliği
Sevgisizlikten kaynaklanıyor bence. Bi insana katılmayabiliriz ama bunu ona anlatmanın çok daha güzel yolları varken ağırını seçmek üzmek bence sevgisizlikten hırstan kaynaklanıyor yani kalp kırmayacağız diye düşündüğümüzü söylemekten geri kalmıyoruz ki bizlerde sadece daha yumuşak dille ifade etmeye çalışıyoruz yermeden…. Buraya konu açmaya korkuyor artık insan sözde dert paylaşma rahatlama forumu

Gerçek hayatta son derece açık sözlüyüm çok şükür, dozunu ayarlayınca öyle saça el dolama falan olmuyor hem o ne kız öyle nasıl bi çevrede büyüdün öyle hemen saça el dolamalı mı sizin ilişkiler.

Tamamm günlük laf sokma ve rahatlama limitiniz insallah dolmuştur harika her şeyde muhtesem her şeyin en doğrusu olan hanım Siz beni övdünüz ben de sizi oviyim hakarete karşıyım zaten hadi ben minnoş uykuma herkese iyi forumlar
Tekvandocuyum demek ne zamandan beri laf sokmak oldu? Kavramlarla ilgili bir sıkıntınız var sanki. Okumak iyi gelir. İyi geceler, pembik rüyalar.

Sevgisizlikten kaynaklanıyor bence. Bi insana katılmayabiliriz ama bunu ona anlatmanın çok daha güzel yolları varken ağırını seçmek üzmek bence sevgisizlikten hırstan kaynaklanıyor yani kalp kırmayacağız diye düşündüğümüzü söylemekten geri kalmıyoruz ki bizlerde sadece daha yumuşak dille ifade etmeye çalışıyoruz yermeden…. Buraya konu açmaya korkuyor artık insan sözde dert paylaşma rahatlama forumu
Beni hiç sevmediler ablaağ 😔

Ben de ışıklarda cam siliyorum kocam beni çalıştırıyor ona istediğim gibi her şeyi söyleyemediğimden burda gerçekler diye diretiyorum yaa
Yasamadiginiz gerçeklerle ilgili dalga gecmek keyifli olur tabi.

Karşındaki saçına elini bi dolarsa görürler sahteligi gerçekliği
açık sözlü olduğumu düşünüyorum. ve bunu da elimden geldiğince kırmadan yapmaya çalışıyorum. ancak kendi hassasiyeti veya tabiri caizse yarası varsa o kişinin,normal bir lafa bile kırılabiliyor. bu da benim sorunum değil.

gerçek hayatta da fikirlerimi özgürce ve üslubunca ifade edebiliyorum, kimseden korktuğum yok.

genelde klavyeden saydıranlar reelde bla bla diye yorum yapan hanımlar kendi konularında haksız duruma düşüp kendini savunamayan,veya destek görmediği için sinirlenen üyeler oluyor. siz bunların dışındaysanız sizi tenzih ediyorum.

sinirlenince saç dolayan avam insanlarla da iletişim kurmuyorum.size de tavsiye ederim. iyi forumlar.

Psikolog değilim Sadece bir psikologdan alıntı yapıyorum. Insan kendisinde olanı yansıtır olmayanı yansitamazmis. Bir insan sevilirse sever sevgi görmezse kimseye sevgiyle yaklazmis. Annesinden sevgi yakıtını alamayan bu nedenle sevgi veremezmiş. Kendisiyle mutlu olan insan basit laf sokmalarla uğraşmaz zaten.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back