Sizler..neden böylesiniz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Siz kırmayın o zaman. Ama başkalarının yorumlarına da müdahale etmeyin. Sitenin kuralları var, kurallara aykırı bir mesaj görürseniz kibleyin geçin, ben öyle yapıyorum. Gerçekten kural ihlali yaptıysak banlanıyoruz zaten. Minnoş diyerek laf çarpmıyorum, cidden minnoş olduğunuzu düşünüyorum. Çok üzerler sizi.

Bana da soylesene nolur cok merak ettim

Ay ona ne şüphe

Evet bende insan kırmıyorum diye sahte oldum artık nasıl bi çevrede büyüdü yetiştilerse
Valla o kişiler anca burda yazarlar sonra da ben açık sözlüyüm derler :) reelde diyebilirler mi böyle şeyler sonra da ben gerçekleri konuşuyorum. Karşındaki saçına elini bi dolarsa görürler sahteligi gerçekliği

Nasıl bi çevre off aklın durur
15 yaşıma kadar dayak yedim ben. Zorla çalıştırıldım babam elimden paramı aldı yıllarca. İçer içer döver küfür ederdi. Sonra zorla evlendirdi işte beni kendi gibi bi adamla. Şiddet, küfür, hakaret aynen devam. Bi de uyuşturucu kullanıyor beyim, çalışmıyor da hayırsız. O yüzden böyle konular açılınca hiddetleniyorum ben.

Tekvandocuyum ben

Şiddetin her türüne karşıyım ama saça eli dolamak falan öyle kolay değil.

Ben de ışıklarda cam siliyorum kocam beni çalıştırıyor ona istediğim gibi her şeyi söyleyemediğimden burda gerçekler diye diretiyorum yaa

Sizin özelinizi öğrendiği için bu kadar rahatsız olup önlemler alıp diğer bütün kadınları bu durumda bihaber bırakmak nedir peki? Bizim özelimizi öğrenmesinden zevk mi aldınız 6 yıldır?
Hiç iyi niyetli değilsiniz
Kimsede bir diğerine aman cicişim canım ponçiğim piş piş piş şeklinde davranmak zorunda değil. Herkes kendi mizacına göre yazıyor. Sertmiş, alaycıymış…bunu eleştirmek sizin haddinize kalmadı. Asıl belli kalıplar içinde cevap yazarsak olmadığımız biri gibi lanse ederiz kendimizi ki canı isteyen yalan da söyler, kendini farklı da gösterir zevkine kalmış.
Benim psikiyatristim bile kimse dürüst olmak zorunda değil bunu kabullen derken milletin dürüstlüğünü eleştirmek size mi kaldı? Beni tanıyor musunuz mesela? Ne hakla itham ediyorsunuz bizi?

Bence bosan

Tekvandocuyum ben

Şiddetin her türüne karşıyım ama saça eli dolamak falan öyle kolay değil.
Tamamm günlük laf sokma ve rahatlama limitiniz insallah dolmuştur harika her şeyde muhtesem her şeyin en doğrusu olan hanım Siz beni övdünüz ben de sizi oviyim hakarete karşıyım zaten hadi ben minnoş uykuma herkese iyi forumlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…