- 11 Aralık 2018
- 40.435
- 251.208
- 598
- Konu Sahibi yasiyoruzsessizce
-
Siz kırmayın o zaman. Ama başkalarının yorumlarına da müdahale etmeyin. Sitenin kuralları var, kurallara aykırı bir mesaj görürseniz kibleyin geçin, ben öyle yapıyorum. Gerçekten kural ihlali yaptıysak banlanıyoruz zaten. Minnoş diyerek laf çarpmıyorum, cidden minnoş olduğunuzu düşünüyorum. Çok üzerler sizi.Kimseyi kollamıyorum sadece o kelimenizden ve insanların birbirlerine kaba kötü davranmasından rahatsız oluyorum normal hayatta da burda da. Minnoş vs diyerek laf çarpıtmaya calisiyosunuz diyebilirsiniz minnoş olıyim insanların kalbi bu kadar kolay kirilmamali
Bir de şey ya dalga geçmemizi istemiyor ama dalga geçilecek konu açıyor hem de kural ihlaliyle ondan bu saati seçtiyse
Abooooooo ahahaha
Çok teşekkür ederizDedim ki 00:42 tam vakti. Ah dedim sakın kaçırmayım dakikasını. Kaos vahşet olsun. 00:42 mühim ama. :)
Bana da soylesene nolur cok merak ettimAteş olsalar cürümleri kadar..çokta gerekli değiller inan birçoğuna cevap bile vermiyorum sadece gülüyorum içlerinden atamadıkları öfkelerini burada birilerine carlayarak rahatlatıyorlar kendilerini..şimdi başlarlar çemkirmeyecevap bile vermeyeceğim...okusun daha çok kudursunlar kesin banlanırım şimdi 2 gün bu yazdıklarım için zaten yoğunum bu ara ara vermiş olurum foruma..kalın sağlıcakla ..özelden mesajınızı bekliyorum banlanmadan öğreneyim bari
Çok teşekkür ederiz
Hissettim konu o saatlerde dürttü beni
Nasıl bi çevre off aklın dururEvet bende insan kırmıyorum diye sahte oldum artık nasıl bi çevrede büyüdü yetiştilerse
Ay ona ne şüphesiz kesinlikleKudrAlobar için açmışsınız konuyu. ona taktığınız o kadar belli ki..
hanımefendi,bu konunun sahibi baştan kuralları ihlal ederek üyelerle ilgili konu açmış. ve bu üye başka bir üyeyi hedef gösterip,karşılığında cevabını alınca kural ihlali mi oluyor? yapmayın Allah aşkına
ben genelde unutmam dediğiniz şeyleri. ancak beynim boş değil. zeki insanların beyinlerindeki nöronlar ve sinapsları fazladır. bu yüzden çok bilgiyi akıllarında tutmakta zorlanmazlar. yani herkes sizin gibi hemen unutmak zorunda değil. (evet zekiyim kendimi övdüm)
Valla o kişiler anca burda yazarlar sonra da ben açık sözlüyüm derler :) reelde diyebilirler mi böyle şeyler sonra da ben gerçekleri konuşuyorum. Karşındaki saçına elini bi dolarsa görürler sahteligi gerçekliğiEvet bende insan kırmıyorum diye sahte oldum artık nasıl bi çevrede büyüdü yetiştilerse
15 yaşıma kadar dayak yedim ben. Zorla çalıştırıldım babam elimden paramı aldı yıllarca. İçer içer döver küfür ederdi. Sonra zorla evlendirdi işte beni kendi gibi bi adamla. Şiddet, küfür, hakaret aynen devam. Bi de uyuşturucu kullanıyor beyim, çalışmıyor da hayırsız. O yüzden böyle konular açılınca hiddetleniyorum ben.Nasıl bi çevre off aklın durur
Tekvandocuyum benValla o kişiler anca burda yazarlar sonra da ben açık sözlüyüm derler :) reelde diyebilirler mi böyle şeyler sonra da ben gerçekleri konuşuyorum. Karşındaki saçına elini bi dolarsa görürler sahteligi gerçekliği
1 saat erken konu açma saati verdiniz.türkiyede değilsiniz o zaman doğru mu?Dedim ki 00:42 tam vakti. Ah dedim sakın kaçırmayım dakikasını. Kaos vahşet olsun. 00:42 mühim ama. :)
Ben de ışıklarda cam siliyorum kocam beni çalıştırıyor ona istediğim gibi her şeyi söyleyemediğimden burda gerçekler diye diretiyorum yaa15 yaşıma kadar dayak yedim ben. Zorla çalıştırıldım babam elimden paramı aldı yıllarca. İçer içer döver küfür ederdi. Sonra zorla evlendirdi işte beni kendi gibi bi adamla. Şiddet, küfür, hakaret aynen devam. Bi de uyuşturucu kullanıyor beyim, çalışmıyor da hayırsız. O yüzden böyle konular açılınca hiddetleniyorum ben.
Sizin özelinizi öğrendiği için bu kadar rahatsız olup önlemler alıp diğer bütün kadınları bu durumda bihaber bırakmak nedir peki? Bizim özelimizi öğrenmesinden zevk mi aldınız 6 yıldır?Benim asıl değinmek istediğim konulara yazılan sert ve dalga geçilen yorumlardı. O kişiye kinlendiğimden değil.
Sadece farklı türde insanlar olduğunu belirtmek adına yazdım erkek olan kişiyi. Olmadığı kişi gibi gösterenleri..
O zamanlar bildirmek aklıma bile gelmedi. Hemen üyeliğimi kapattırdım,numaramı değiştirdim. Özelinizi anlattığınız kişi adam çıkınca ne yapacağınızı bilemeyebiliyorsunuz çünkü. Bu kadar basit.
Bence bosan15 yaşıma kadar dayak yedim ben. Zorla çalıştırıldım babam elimden paramı aldı yıllarca. İçer içer döver küfür ederdi. Sonra zorla evlendirdi işte beni kendi gibi bi adamla. Şiddet, küfür, hakaret aynen devam. Bi de uyuşturucu kullanıyor beyim, çalışmıyor da hayırsız. O yüzden böyle konular açılınca hiddetleniyorum ben.
Bilip de soylemeyen ne olsun?
Boşanamam çocuklarım babasız kalır. En küçüğü 4 aylık 5 tane bebem var.Bence bosan
Tamamm günlük laf sokma ve rahatlama limitiniz insallah dolmuştur harika her şeyde muhtesem her şeyin en doğrusu olan hanım Siz beni övdünüz ben de sizi oviyim hakarete karşıyım zaten hadi ben minnoş uykuma herkese iyi forumlarTekvandocuyum ben
Şiddetin her türüne karşıyım ama saça eli dolamak falan öyle kolay değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?