Sizler..neden böylesiniz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Niye tanıyan insanlar birbirine hakaret edebilme hakkına mı sahip oluyo? Hakaret kelimesinin anlamını mı aktarsam ben size TDK'dan? Saf hakaret mi çıkarım yapabilirsiniz belki o zaman?
Tanıyan insanlar birbirine hakaret edebilir mi dedim neden konuyu yanlış anlamak için ugrasiyosunuz. Arkadaşım bana saf dese tanıdığım bi insan neyi ne amaçla söylediğini bilirim ama birbirini tanımayan insanlar dikkatli olmalı saf diye iltifat edilmiyo kimseye

Vooov öldük çıkıyoruz şu an, yavaş gel be.
Çat çat millete boş boş kırıcı şeyler yazarken iyiydi. Lafların adeta bir ateeeş yanıyoruuuuuz Dur göz kırpma emojisini unuttum.
Aklım başıma geldi bu konu sayesinde. Bundan sonra hep minnoş minnoş yazacağım amcaağ, sev beni amcaağ...

Öf! Bu nasıl ayar vermek güzelim be çaktın göz kırpmayı da yıkıldım şu an. :)
siz kesinlikle KudrAlobar için açmışsınız konuyu. ona taktığınız o kadar belli ki..
Ama hakaret amacli kullaniliyo sonucta burda kimse kimseyi tanimiyo bu şekilde kelimeler kullanılması çok yanlış
hanımefendi,bu konunun sahibi baştan kuralları ihlal ederek üyelerle ilgili konu açmış. ve bu üye başka bir üyeyi hedef gösterip,karşılığında cevabını alınca kural ihlali mi oluyor? yapmayın Allah aşkına
konuyu ve sahibini okuduğum anda unutuyorum bunlar nasıl akıllarında tutuyorlar hiç mi bişey yok başka o boş kafalarında merak etmiyor değilim
ben genelde unutmam dediğiniz şeyleri. ancak beynim boş değil. zeki insanların beyinlerindeki nöronlar ve sinapsları fazladır. bu yüzden çok bilgiyi akıllarında tutmakta zorlanmazlar. yani herkes sizin gibi hemen unutmak zorunda değil. (evet zekiyim kendimi övdüm )

Tamam

O erkek kımse bıze soylemelısın bence .Şaka gıbı ınsanlar gercekten .Buradada mı bırakmıolar .Evet mımlenen ısımler var .Ornek verıorum ben gorustugum ınsan nısanlandım dıyeme kadar benımle gorustu 2 gun sonra gıdıp nişanlandı bende kıza yasadıgım seyı anlattım dıye benden kotusu olmadı .Ben ısteyerek kendımı kullandırmısım ,Kıza nıye yazıomusum ,Araları bızulsun dıye yapmışım ,Ben kuyruk sallamışım ,seninle zaten evlenmezmıs neler neler .Herkes ocını dokuyor.Ben en yakın arkadaslarıma bıle anlatmam doner bana bır laf soyler kalırım oylece gerek var mı yok.Buraya yaxıyorum.Evet o konuda haklısın.Mimlemeyı sevıolar.Ama ben aldırıs etmedım .Sende etme

Kültürsüzlüğün pacalarindan akıyo demesine mi saf dedi onu görmemişim pardon. Ama burda anonimiz keşke kimse böyle davranmasa bazen büyüklük bizde kalabilir
Bakın ben de kendim olayı yaşadığım dönemde açtığım konularda mesela bakıyorum fazla duygusal davranmışım ben de kötü yorumlar aldım

ama hakaret hiç etmedim ya ds şu tarz konu açmadım
Çünkü haha hani bana özel yorum yapacak değiller kırmızı oda değil burası

dalga ben de geçiyorum bazen çünkü insanı son raddeye getiriyorlar hayatlarımızın boş olmasıyla alakası yok
Hakaret etmiyorum en azından
Bana da alınıp güceniyorda psikiyatriste gitsin

Konuş doktor civanım

Kimseyi kollamıyorum sadece o kelimenizden ve insanların birbirlerine kaba kötü davranmasından rahatsız oluyorum normal hayatta da burda da. Minnoş vs diyerek laf çarpıtmaya calisiyosunuz diyebilirsiniz minnoş olıyim insanların kalbi bu kadar kolay kirilmamali

Ben neysem oyum böyle büyüdüm böyle yetiştim hakedeni kırmayı da bilirim merak etmeyin bana sahte diyecek vasıfta biri değilsiniz , bence haddinizi aşmayın hayırlı geceler diledim kişiliğime hak edecek hadde sahip değilsiniz daha fazla uzatmayalım … çevrenizdeki kişileri iyi gözden geçirin sahte insanları temizleyin o zaman

Kültürsüzlüğün pacalarindan akıyo demesine mi saf dedi onu görmemişim pardon. Ama burda anonimiz keşke kimse böyle davranmasa bazen büyüklük bizde kalabilir
Bakin bunu cok kez yazdim baska konularda. Burda aslinda farkli bir sorun var, yanlis evlilikler yapip, esinden bekledigi sevgiyi ilgiyi goremeyen ve esine, onun ailesine dusmanca davranan kadinlar da var ciddi sayida. O kadar garip konular aciyorlar ki, ese ve ailesine hak vermemek mumkun degil. Bosan adam kurtulsun diye cok yazmisligim vardir benim de.
İste bu mutsuz uyeler ilgi bekledikleri icin enteresan enteresan konular aciyorlar, dikkat ederseniz siz de farkedebilirsiniz. Mesela bugun masa ortusunu dert ediyor, ertesi gun cocugunun gayet normal bir olayini dertmis gibi lanse ediyor, sonraki gun kocasinin cinsel isteksizligi vs vs. Yani kadinin mutsuzlugu bas bas bagiriyor 100 mt oteden. Simdi bu kadina basta herkes insanca akil veriyor, boyle boyle davran ya da ayril vs vs ama kadin asla takmiyor soylenenleri; cunku istedigi sey ilgi gormek ve abuk konulara devam ediyor. Bir yerden sonra da ben ve benim gibi birkac uyede kayis kopuyor haliyle tek bir olaya bakarsaniz benim de cok dalga gecmisligim olmustur ama olayin evveliyati vardir sizin bilmediginiz, eski konulara bakinca anlarsiniz.
Daldan dala yazdim mesaji, umarim anlasilir olmustur

Ok

Evet bende insan kırmıyorum diye sahte oldum artık nasıl bi çevrede büyüdü yetiştilerse

Ateş olsalar cürümleri kadar..çokta gerekli değiller inan birçoğuna cevap bile vermiyorum sadece gülüyorum içlerinden atamadıkları öfkelerini burada birilerine carlayarak rahatlatıyorlar kendilerini..şimdi başlarlar çemkirmeye cevap bile vermeyeceğim...okusun daha çok kudursunlar kesin banlanırım şimdi 2 gün bu yazdıklarım için zaten yoğunum bu ara ara vermiş olurum foruma..kalın sağlıcakla ..özelden mesajınızı bekliyorum banlanmadan öğreneyim bari

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…