- 4 Ağustos 2019
- 2.541
- 6.501
- 88
- Konu Sahibi Gelbemucizem
-
Bekle bakalım cnm belki gec yumurtluyorsundurYumurtlama öneminden sonra oldu ve hala var 2 gün kaldı adetimede sağ ve sol kasık ağrıyo aradada adet ağrısı vuruyp neden olabilir hamilelik belirtisi olabilirmi ki yumurta şişmesi derken
Amin canım inşAllah inşallah3 yıl boyunca istedik . Doktora gittik rahim filmi çekildi polip varmış rahmimde hamileliğe engel değil ama alsak iyi olur demişti alındı . Rahim filminden sonra 3 ay içinde gebe kalabilirsin dedi ovulasyon takibi yaptım doğal macunlar çaylar içtik eşimle. Yine olmadı aşılama tüp bebek istemedik ümidi kesmiştik artık olmayacak 2 kişilik bir aile olacağız dedik o ay hamile kaldım hem de tek ilişkiyle. Ümidinizi yitirmeyin lütfen her şeyin bir zamanı var bebek geleceği zamanı biliyor . Allah kucağınızı doldursun en hayırlı zamanda
Canim pco olduğunu ilk gebeliklerin olduğu zamanlar anlaşılmıyor muydu?Ve nasıl anlaşıyor bu ultrasonda yumurtalıklarına mi bakiyorlar?Ben yeni ewlıyken iki kere üst üste kaldım kaybettm sonra bi sene kalamadm pcos cıktı kılo verdm infertılıteye gttm testler falan oldm eşimde oldu bişey çıkmadı en son rahım filmi cekıldm kendiliğimden kaldm hemen o ay inşallah en kısa zamanda kalırsn cnm Allah hayrlı ewlat versn
Canım geç yumurtlama olurmu yarın adet günüm zatenBekle bakalım cnm belki gec yumurtluyorsundur
Allah kolaylık versin cnm seninki yastan ötürü cok zor mus ama herseyin hayırlısı o 3 bebegın bu dunyada degil ama diğer dünyada seni bekliyor olacak ki Allahı ol derse olur sen ümidini kaybetme cnmMerhaba hanımlar. 4 yıllık evliyim ve üç kez hamilelik yasadım İlki düşük, ikinci ve üçüncü 9 haftalık kalp durması ve zorunlu kürtaj oldum. Yasayan cocugum yok gec evlendim yasım 41. Kürtajlar ve düşük ten dolayı rahimde yapışıklık olusmus ayrıca rahimim y seklindeymiş bebeklere yer kalmadığı için olmüşler. Subat ayında histerskobi oldum yapısıklık ve sekil bozukluğu düzeltildi. Gecen ay tekrar rahim filmini cektirdim hersey yolunda eşimin tahlilleri iyi sadece d vitamini düşük çıktı eşimde. Suan adetimin 3 günündeyim. Ümidim gittikçe azalıyor. Rabbim hepimize nasip etsin inşallah enkısa zamanda saglıklı ve sıhatli bebekler
Kiminde adet bitiminden hemn sonra oluyor kimin ki adet baslmsında kimini her ay yumurtlamıyor hersey var cnmCanım geç yumurtlama olurmu yarın adet günüm zaten
Merhaba çok geçmiş olsun . İbrahim saraçoğlunun brokoli kürü ve soğan kürünü denediniz mi? Bir de yumurtlama tarihini öğrenebileceğin ovulasyon testleri var onunla da hamile kalan çok. İnstagram da bak istersen Ebru Ceylan birgebegünlüğü diye. Allah yardımcın olsun.Merhaba hanımlar. 4 yıllık evliyim ve üç kez hamilelik yasadım İlki düşük, ikinci ve üçüncü 9 haftalık kalp durması ve zorunlu kürtaj oldum. Yasayan cocugum yok gec evlendim yasım 41. Kürtajlar ve düşük ten dolayı rahimde yapışıklık olusmus ayrıca rahimim y seklindeymiş bebeklere yer kalmadığı için olmüşler. Subat ayında histerskobi oldum yapısıklık ve sekil bozukluğu düzeltildi. Gecen ay tekrar rahim filmini cektirdim hersey yolunda eşimin tahlilleri iyi sadece d vitamini düşük çıktı eşimde. Suan adetimin 3 günündeyim. Ümidim gittikçe azalıyor. Rabbim hepimize nasip etsin inşallah enkısa zamanda saglıklı ve sıhatli bebekler
Canim ovulasyon testi kullaniyormusun bende denitorum ovulasyonla denemey basladim yumurtlama gunlerini kacirmamak icin ama hala tık yok bende belki sen tutturursunKızlar merhaba adet oldum ben dün hamile kalmak için ne yaptınız bana yardımcı olurmusunuz
Cnm cok üzüldüm adınaKızlar merhaba adet oldum ben dün hamile kalmak için ne yaptınız bana yardımcı olurmusunuz
İsmi ne peki bitkiselineşinle sen mi kullanıyosunCnm cok üzüldüm adınaben bitkisele basladım cnm bu ay belli olacak hersey
Evet cnm 2 miz kullanyrz adı yok cnm özel karsımlar ney bilmyrm Kı cnmİsmi ne peki bitkiselineşinle sen mi kullanıyosun
Tesekkür ederim sagolasın. Sogan kürünü yaptım. Brokoli ye cesaret edemedim hormon degerlerim iyi çok şükür. Bes aydır ovülasyontesti uyguluyorum ama hamilelik olusmadı. Allah cümlemizin yardımcısı olsun inşallahMerhaba çok geçmiş olsun . İbrahim saraçoğlunun brokoli kürü ve soğan kürünü denediniz mi? Bir de yumurtlama tarihini öğrenebileceğin ovulasyon testleri var onunla da hamile kalan çok. İnstagram da bak istersen Ebru Ceylan birgebegünlüğü diye. Allah yardımcın olsun.
Amin sagolasın. İnsallah Rabbim insallah hepiz saglıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin inşallah hepimize.Allah kolaylık versin cnm seninki yastan ötürü cok zor mus ama herseyin hayırlısı o 3 bebegın bu dunyada degil ama diğer dünyada seni bekliyor olacak ki Allahı ol derse olur sen ümidini kaybetme cnm
Yok 2 ci düüşükten sonra çıktı 53 kılo dan 65 e cıktm kanda ve ultrasonda göründü beslenme dıkkat ettm 58 düştm sonra hamile kaldm ama bi sene kalamdm rahım fimınden sonra kaldm nasıpCanim pco olduğunu ilk gebeliklerin olduğu zamanlar anlaşılmıyor muydu?Ve nasıl anlaşıyor bu ultrasonda yumurtalıklarına mi bakiyorlar?
Amin inşallah cnm benim inşallahAmin sagolasın. İnsallah Rabbim insallah hepiz saglıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin inşallah hepimize.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?