Gebeliğe Hazırlık Sizler nasıl ve ne ile hamile kaldınız 🤰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
3 yıl boyunca istedik . Doktora gittik rahim filmi çekildi polip varmış rahmimde hamileliğe engel değil ama alsak iyi olur demişti alındı . Rahim filminden sonra 3 ay içinde gebe kalabilirsin dedi ovulasyon takibi yaptım doğal macunlar çaylar içtik eşimle. Yine olmadı aşılama tüp bebek istemedik ümidi kesmiştik artık olmayacak 2 kişilik bir aile olacağız dedik o ay hamile kaldım hem de tek ilişkiyle. Ümidinizi yitirmeyin lütfen her şeyin bir zamanı var bebek geleceği zamanı biliyor . Allah kucağınızı doldursun en hayırlı zamanda

Amin canım inşAllah inşallah sende sapa sağlam kucağına alırsın ınsallah bebegını

Canim pco olduğunu ilk gebeliklerin olduğu zamanlar anlaşılmıyor muydu?Ve nasıl anlaşıyor bu ultrasonda yumurtalıklarına mi bakiyorlar?

Merhaba hanımlar. 4 yıllık evliyim ve üç kez hamilelik yasadım İlki düşük, ikinci ve üçüncü 9 haftalık kalp durması ve zorunlu kürtaj oldum. Yasayan cocugum yok gec evlendim yasım 41. Kürtajlar ve düşük ten dolayı rahimde yapışıklık olusmus ayrıca rahimim y seklindeymiş bebeklere yer kalmadığı için olmüşler. Subat ayında histerskobi oldum yapısıklık ve sekil bozukluğu düzeltildi. Gecen ay tekrar rahim filmini cektirdim hersey yolunda eşimin tahlilleri iyi sadece d vitamini düşük çıktı eşimde. Suan adetimin 3 günündeyim. Ümidim gittikçe azalıyor. Rabbim hepimize nasip etsin inşallah enkısa zamanda saglıklı ve sıhatli bebekler

Allah kolaylık versin cnm seninki yastan ötürü cok zor mus ama herseyin hayırlısı o 3 bebegın bu dunyada degil ama diğer dünyada seni bekliyor olacak ki Allahı ol derse olur sen ümidini kaybetme cnm

Merhaba çok geçmiş olsun . İbrahim saraçoğlunun brokoli kürü ve soğan kürünü denediniz mi? Bir de yumurtlama tarihini öğrenebileceğin ovulasyon testleri var onunla da hamile kalan çok. İnstagram da bak istersen Ebru Ceylan birgebegünlüğü diye. Allah yardımcın olsun.

benim bir kızım var ona hamile kalmadan 1 hafta soğan suyu içtim, şimdiki hamileliğimden öncede 2 hafta soğan suyu içtim.hormonlarım normal tiroidim yavaş sadece ve polikistik over sendromu var iki yumurtamda tembel.

Kızlar merhaba adet oldum ben dün hamile kalmak için ne yaptınız bana yardımcı olurmusunuz
Canim ovulasyon testi kullaniyormusun bende denitorum ovulasyonla denemey basladim yumurtlama gunlerini kacirmamak icin ama hala tık yok bende belki sen tutturursun

Tesekkür ederim sagolasın. Sogan kürünü yaptım. Brokoli ye cesaret edemedim hormon degerlerim iyi çok şükür. Bes aydır ovülasyontesti uyguluyorum ama hamilelik olusmadı. Allah cümlemizin yardımcısı olsun inşallah

Allah kolaylık versin cnm seninki yastan ötürü cok zor mus ama herseyin hayırlısı o 3 bebegın bu dunyada degil ama diğer dünyada seni bekliyor olacak ki Allahı ol derse olur sen ümidini kaybetme cnm
Amin sagolasın. İnsallah Rabbim insallah hepiz saglıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin inşallah hepimize.

Canim pco olduğunu ilk gebeliklerin olduğu zamanlar anlaşılmıyor muydu?Ve nasıl anlaşıyor bu ultrasonda yumurtalıklarına mi bakiyorlar?
Yok 2 ci düüşükten sonra çıktı 53 kılo dan 65 e cıktm kanda ve ultrasonda göründü beslenme dıkkat ettm 58 düştm sonra hamile kaldm ama bi sene kalamdm rahım fimınden sonra kaldm nasıp

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…