• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Sizler nasıl ve ne ile hamile kaldınız 🤰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yapmadığım şey kalmamıştı sogan suyu incir keçiboynuzu arı sütü süt maydoniz buhar vs vs aklıma gelmeyenlerde vardır ogluma hamile kaldığım ay kaplıcaya gitmiştik yol üstünde girelim zaman geçirelim dedik o hafta sıcak suyun vesilesiyle hamile kaldim. Sonra araştırdım eskiler hamile kalmak için sıcak suya girerlermis ben tamamen bilmeden yaptım. Bilinçli yaptıklarım ise yaramadı tamemn tesadüfen girdim su sayesinde oğluma kavuştum şimdi ikinci için uğraşıyor um bakalım nasip ne zaman olur

Bebegimi umarım sağlıklı bir şekilde kucağıma alirirm darisida umarım sizin gibi isteyenelerin başına. biz eşimle geç evlendik ve üniv yıllarından beri kilo ve tuylenme problemim vardı haliyle bu da beni kaygılandırıyor acaba pcos muyum diyordum
tüylerim den utanıyor nasıl evlenirim diyordum ve git gide artan kilom. eşimle tanışınca cesaretle kadın doğuma gittim tuylenme için.hormonlarının çoğu normaldi sadece bobrekten salgılanan dheas hormonum yüksekti endokronlijiye yonlendirildim bu arada adetlerim duzenliydi 10 ay diane35 ve glukofen kullandım. doktorum pcos dedi ama öyle yumurtlama sorunum yoktu bnce bu korku bana yetti. tabi yaş 32 olunca kesin bnm çocuğum zor olur dedim ilaçları bıraktım kilo aldim ve evlendim. ilk ay bilirsiniz biraz tecrübesizlik olmadı 2. Ay denedik yumurtlama günü yine olmadı hemen doktora gittim hormonlara baktirdim herşey güzeldi 3. Denemede farklı tek yaptgim şey hemen kalkmamak oldu. 20 dakikaya yakın uzandım ve yastikla destekledim eşim pek inanmıyordu buna ama bende denemenin zararı yok dedim yptim o ay adetim gecikti ama hiç belirtim yok hatta adetten 1 gün önce test yaptım negatifti 3 gün geçti ben bekliyorum ama ümidim yok esimde 1 hafta bekle dedi ama dayanamyip 4. Gün yaptım ve pozitif hemen kan verdim. beta 175 ti ve hamileydim biraz bekledim kese goxuksun bu hafta belli belirsiz kese gözüktü inanın o belirti bu belirti diye kafa yormayın çünkü hamilelige özel hiç bi belirti yok hepsi adet gibi benim tek belirtim bel ve kasik ağrısı 5+6 yim hala aman aman bu belirti yok.
Kac kilo ile hamile kaldınız pekı

Bende 1,5 yıllık evliyim hiç korunmadık pkoluyum bu ay doktora gittik 1 hafta önce çatlatma iğnesi oldum inşallah olur bilmiyorum 😒🙏🏻
Canım bak öncelikle stres yapma bundan 8 sene önce evlendiğimde bende pko hastasıydım senin gibi kullanmadığım iğne kalmadı sonra ö grendim ki pko gecmis sogan kürü yaptim ben ama lutfen kimse doktora danismadan yapmasin sonuc doktora danismadan icilen bitkisel kürler bende tuplerimin alinmasina ve erken menapoza yolacti.ama kuzenimde pko lü geçen sene bebiş oldu merak etme rabbim isterse olun kucağını rabbim boş bırakmasın.

Merhaba arkadaşlar ben 1.5 yıllık evliyim muayene oldum bi sıkıntı yok çok şükür eşümde varikosel vardı ama tedavi oldu geçti ama hala gebelik yok bu ayda yuumurtalamadan sonra kasığımda batmalar olmaya ve adet ağrısı gibi ağrı olmaya bşaldı şuan iki gün kaldı adetime yine kasığımda batma olmaya başladı ve sürwkli uyumak istiyoruö bişey yapasım gelmiyo sizce hamile olabilirmiyim
Belirti olabilir mi

Merhaba arkadaşlar ben 1.5 yıllık evliyim muayene oldum bi sıkıntı yok çok şükür eşümde varikosel vardı ama tedavi oldu geçti ama hala gebelik yok bu ayda yuumurtalamadan sonra kasığımda batmalar olmaya ve adet ağrısı gibi ağrı olmaya bşaldı şuan iki gün kaldı adetime yine kasığımda batma olmaya başladı ve sürwkli uyumak istiyoruö bişey yapasım gelmiyo sizce hamile olabilirmiyim
Belirti olabilir mi
İnşallah hamilesindir cnm inşallah

Yapmadığım şey kalmamıştı sogan suyu incir keçiboynuzu arı sütü süt maydoniz buhar vs vs aklıma gelmeyenlerde vardır ogluma hamile kaldığım ay kaplıcaya gitmiştik yol üstünde girelim zaman geçirelim dedik o hafta sıcak suyun vesilesiyle hamile kaldim. Sonra araştırdım eskiler hamile kalmak için sıcak suya girerlermis ben tamamen bilmeden yaptım. Bilinçli yaptıklarım ise yaramadı tamemn tesadüfen girdim su sayesinde oğluma kavuştum şimdi ikinci için uğraşıyor um bakalım nasip ne zaman olur
Aynen Oyle cnm Allahı ol demeden olmaz o ol demıs ki olmus cnm 🙏🙏

Canım bak öncelikle stres yapma bundan 8 sene önce evlendiğimde bende pko hastasıydım senin gibi kullanmadığım iğne kalmadı sonra ö grendim ki pko gecmis sogan kürü yaptim ben ama lutfen kimse doktora danismadan yapmasin sonuc doktora danismadan icilen bitkisel kürler bende tuplerimin alinmasina ve erken menapoza yolacti.ama kuzenimde pko lü geçen sene bebiş oldu merak etme rabbim isterse olun kucağını rabbim boş bırakmasın.
Öyle tabi canım ama insan ister istemez düşünüyor birde çocuk düşünürken takmamak da olmuyor düşünmemeye çalışıyorum işte hayırlısı diyorum bugün çok ağrım oldu 9. Gün e gireceğim iğneden sonra umarım adet olmam

İnşallah hamilesindir cnm inşallah
Canım bende iğne kullandım ilaç kullanırken yumurta gelişmesi için aynı senin gibi adet altısı kaşık ağrısı vardı yumurta şiştiğini için dedi doktor anan şuna 9. Güne gitsin iğneden sonra 2 gündür çık ağrım var Benin’de neden bilmiyorum

Yumurtlama öneminden sonra oldu ve hala var 2 gün kaldı adetimede sağ ve sol kasık ağrıyo aradada adet ağrısı vuruyp neden olabilir hamilelik belirtisi olabilirmi ki yumurta şişmesi derken

Öyle tabi canım ama insan ister istemez düşünüyor birde çocuk düşünürken takmamak da olmuyor düşünmemeye çalışıyorum işte hayırlısı diyorum bugün çok ağrım oldu 9. Gün e gireceğim iğneden sonra umarım adet olmam
Sana hak veriyorum gerçekten ole insan takıyor kafasına sonra herşey yoluna girecek inan bak herşey hakinda hayırlısı olsun.insallah rahim gönlüne göre verir herşey istediğin gibi olur herkese dua ediyorum

Sana hak veriyorum gerçekten ole insan takıyor kafasına sonra herşey yoluna girecek inan bak herşey hakinda hayırlısı olsun.insallah rahim gönlüne göre verir herşey istediğin gibi olur herkese dua ediyorum
Eskuden bende takiyodum paranoyak derecesinde olmuştum herşey mükemmel olsun sonra bazı rahatsızlıklar geçirdim ve hiçbirşeyi kafaya takmamayi öğrendim. Inan herşey yoluna girdi.simdi sonuç bekliyorum olursada rabbimin takdiri olmazsa da vardır bir hayır herşeyin hayırlısı olsun.

Ayyy inşallah cnm inşallah 🙏🙏🙏
Inşallah hamile olacaksın yeterki dert etme herşey hakkında hayırlı olacak buna inan.rabbimin ol derse olur dedimya sana 102 kiloyla tup bebek yaptıran arkadaşımın bebeği şuan 1 yaşında herşey senin icin hayırlı olacak dualarım herkese

Yumurtlama öneminden sonra oldu ve hala var 2 gün kaldı adetimede sağ ve sol kasık ağrıyo aradada adet ağrısı vuruyp neden olabilir hamilelik belirtisi olabilirmi ki yumurta şişmesi derken
Benimde öyle yumurta gelişmesi demek istedim geliştiği için ağrı oluyormuş doktorum öyle demişti ama iğneden sonra 9. Günüm tabi yumurta gelişmişti ama bu kaşık altıları bel ağrısı falan neden oluyor bilmiyorum iğneden sonra 14. Gün falan test yapılıyormuş sanırım

Ya kızlar kimileri normalde hamile kalabiliyor düşük bile olsa benm gıbılerınde dusuk bile yok

Senin gibi düşünürdum kimyasal gebelik yaşamadan önce bu bir nevi düşük yapanlara bile hamile kalabiliyorlar en azından diye imrenmek.. Ama başıma geldi ve inan kötü bir duygu aynı hafta hamile olduğumu öğrenip 3 üncü gününde kanamam oldu piskolojik olarak çok zor.

Senin gibi düşünürdum kimyasal gebelik yaşamadan önce bu bir nevi düşük yapanlara bile hamile kalabiliyorlar en azından diye imrenmek.. Ama başıma geldi ve inan kötü bir duygu aynı hafta hamile olduğumu öğrenip 3 üncü gününde kanamam oldu piskolojik olarak çok zor.
Aynen cnm çok kötü bir durum ne kadar cabalarsak cabalıyalım Allah ol demeden olmaz🙏üzüldüm senin adına ama en azından kimyasal bile olsa kalmıssın🙏

Inşallah hamile olacaksın yeterki dert etme herşey hakkında hayırlı olacak buna inan.rabbimin ol derse olur dedimya sana 102 kiloyla tup bebek yaptıran arkadaşımın bebeği şuan 1 yaşında herşey senin icin hayırlı olacak dualarım herkese
Ayyy amin inşallah cnm 🙏🙏🙏Allah razı olsun 🙏🙏

Back