Bebegimi umarım sağlıklı bir şekilde kucağıma alirirm darisida umarım sizin gibi isteyenelerin başına. biz eşimle geç evlendik ve üniv yıllarından beri kilo ve tuylenme problemim vardı haliyle bu da beni kaygılandırıyor acaba pcos muyum diyordum
tüylerim den utanıyor nasıl evlenirim diyordum ve git gide artan kilom. eşimle tanışınca cesaretle kadın doğuma gittim tuylenme için.hormonlarının çoğu normaldi sadece bobrekten salgılanan dheas hormonum yüksekti endokronlijiye yonlendirildim bu arada adetlerim duzenliydi 10 ay diane35 ve glukofen kullandım. doktorum pcos dedi ama öyle yumurtlama sorunum yoktu bnce bu korku bana yetti. tabi yaş 32 olunca kesin bnm çocuğum zor olur dedim ilaçları bıraktım kilo aldim ve evlendim. ilk ay bilirsiniz biraz tecrübesizlik olmadı 2. Ay denedik yumurtlama günü yine olmadı hemen doktora gittim hormonlara baktirdim herşey güzeldi 3. Denemede farklı tek yaptgim şey hemen kalkmamak oldu. 20 dakikaya yakın uzandım ve yastikla destekledim eşim pek inanmıyordu buna ama bende denemenin zararı yok dedim yptim o ay adetim gecikti ama hiç belirtim yok hatta adetten 1 gün önce test yaptım negatifti 3 gün geçti ben bekliyorum ama ümidim yok esimde 1 hafta bekle dedi ama dayanamyip 4. Gün yaptım ve pozitif hemen kan verdim. beta 175 ti ve hamileydim biraz bekledim kese goxuksun bu hafta belli belirsiz kese gözüktü inanın o belirti bu belirti diye kafa yormayın çünkü hamilelige özel hiç bi belirti yok hepsi adet gibi benim tek belirtim bel ve kasik ağrısı 5+6 yim hala aman aman bu belirti yok.