- 4 Ağustos 2019
- 2.541
- 6.501
- 88
- Konu Sahibi Gelbemucizem
-
Merhaba kızlar hamile olanlar yada hamile olmak isteyenler (benim gıbı)hamile olduğunuz zamanı nasıl kaldıgınızı bizimlede paylasır mısınız Bir birimize umut olalım 1 yıl 2 aydır çocuk istiyoruz. Ne bende nede eşimde bir problem yok. Ben ilk klomen ve çatlama iğnesi ile basladım. 2 kez kullandım olmadı. Şuanda doğal bitkisele başladım. Mesajlarınızı bekliyorum Rabbim isteyen herkeze nasip eder inşallah
Amin inşallah olur cnmBende 1,5 yıllık evliyim hiç korunmadık pkoluyum bu ay doktora gittik 1 hafta önce çatlatma iğnesi oldum inşallah olur bilmiyorum
İnşallah allah isteyen herkese nasip etsin yaAmin inşallah olur cnm
Evet bazı kişilerde öyle cnmBenim sadece 2 ay tutmadi ondan sonra hamile kalmistim oda stres yaptigim icin tutmuyordu
Çatlatma iğnesi mi kullandın peki benim yumurta 19 mm iydi doktor çık güzel gelişmiş dedi ama kalır mıyım bilmiyorum bende aşırı stres yapıyorum ama elimde değilBenim sadece 2 ay tutmadi ondan sonra hamile kalmistim oda stres yaptigim icin tutmuyordu
Hicbisey kullanmadimÇatlatma iğnesi mi kullandın peki benim yumurta 19 mm iydi doktor çık güzel gelişmiş dedi ama kalır mıyım bilmiyorum bende aşırı stres yapıyorum ama elimde değil
Amin inşallah cnmBen yeni ewlıyken iki kere üst üste kaldım kaybettm sonra bi sene kalamadm pcos cıktı kılo verdm infertılıteye gttm testler falan oldm eşimde oldu bişey çıkmadı en son rahım filmi cekıldm kendiliğimden kaldm hemen o ay inşallah en kısa zamanda kalırsn cnm Allah hayrlı ewlat versn
Aaaammmmiiinnnnnİnşallah allah isteyen herkese nasip etsin ya
Aminn inşallah dua ederim sana bol bol Allah kmseyi meyvesız bırakmasnAmin inşallah cnmsende hayırlısı ile evladını kucağına alırsın inşallah cnm
Bize de nasip olur inşallahHicbisey kullanmadim
Hamile in duası tez kabul olurmuş cnmAminn inşallah dua ederim sana bol bol Allah kmseyi meyvesız bırakmasn
İNŞALLAH canm aklıma geldikçe herkese edıyorm inşallah herkese şifa olurHamile in duası tez kabul olurmuş cnmtüm Müslüman ümmeti için dua et cnm
Ben hep ediyorum rabbim kabul etsin inşallah kimseye yokluğunu göstermesinHamile in duası tez kabul olurmuş cnmtüm Müslüman ümmeti için dua et cnm
Sıkıntı şu ki sen hamile kalıyorsun bnde o bıle olmadıAminn inşallah dua ederim sana bol bol Allah kmseyi meyvesız bırakmasn
Allah razı olsun cnmİNŞALLAH canm aklıma geldikçe herkese edıyorm inşallah herkese şifa olur
Aminnn kuzum aminnnnBen hep ediyorum rabbim kabul etsin inşallah kimseye yokluğunu göstermesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?