• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Sizler nasıl ve ne ile hamile kaldınız 🤰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba bende geçen bir buçuk ay önce ama hale adet olmadım test yaptım bir şey çıkmadı.ne yapsam bilemedim doktora gitsem mi beklesem mi.düşükten hemen sonra Hamile kalan oluyor mu acaba

Bizim de tam 1 yıl 2 ay oldu bende çikolata kisti var hala bekliyoruz bakalım, konuyu takiplemece. Avatarındaki gibiyiz ama şükür ki🤗♥️

Herkeze merhabalar benimde 10 yıl olmadı çocuğum sizleri o kadar iyi anlıyorum ki:( En son gittiğimiz doktorda olmaz sizin çocuğunuz diyince kafada bitirdim spora gittim temizlik falan geçti günler tv'de birini gördüm bi ot tanıtıyor işte hamile kaldı herkez falan bende aldım kullandım adet düzensizliğim olduğu için bide doktor sizin çocuğunuz olmaz dediği için 2 buçuk 3 aya yakın olmadım adet ama önemsemedim sonra arkadasım ısrar edince aldım test yaptım sonuç pozitif çıktı. Çok zor biliyorum ama kafanızdan atın çocuk dusuncesini o zaman rabbım veriyor ikinci bebeğime de o otla hamile kaldım bi iki arkadaşa önerdim onlarda da işe yaradı denemek isteyen olursa civan percemi ınsallahhh rabbim tüm isteyen herkese nasip etsin kimsenin kucağı bOS kalmasın :dua:

Herseyin hayırlısı cnm haberdar et bizide 😘
Bende Mayıs ayında kimyasal gebelik geçirdik canım Ekim ayında çatlama iğnesi kullandım ilk denemese oldu çok şükür 5 hafta 6 günlük hamileyim ☺️ Doktora gitmiyorsan gitmeni tavsiye ederim rabbim herkese nasip etsin inşallah

Bizde 1sene 2 aydır uğraşıyoruz.6 ay klomen kullandım.3 ay çatlatma iğnesi oldu bunun içinde. Sonra ara verip rahim filmi çekildim. İkimizde de sorun yok. Rahimfilmi çekildiğim ay kalmadım.bu ikinci ayım. Ovulasyon testiyle yumurta çatladığı zamanı değerlendirdik. Şimdi günümü bekliyorum. Ben bu zaman zarfı içinde bitkisel kürlerde yaptım soğansuyu ve en son çörekotlu olanı öylede kalamadım. Siz nasıl kaldınız diye sordunuz ben uzunca nasıl kalamadığımı yazdım:)) ilk çocuğumada hiçbirşeyi kafama takmadan ve bi ürün ,ilaç kullanmadan 20 ay sonra kalmıştım.
Rahim filminin ikinci ayı hamile kaldınız sanırım.. Herhangi bişey kullandınız mı? Ben de 1 hafta once rahım filmi çekildim umutla bekliyorum 1 bucuk yıldır 😔

Rahim filminin ikinci ayı hamile kaldınız sanırım.. Herhangi bişey kullandınız mı? Ben de 1 hafta once rahım filmi çekildim umutla bekliyorum 1 bucuk yıldır 😔
Aynen öyle oldu şükür. Ama hala inanamıyorum. Kalp atışını duymadan inanamıycam sanırım:) ovulasyon testi dışında bişey kullanmadım. Testi instagramda ebruceylandan aldım. O teste çift çizgiyi görünce 4 gün üstüste ilişki demişti ama biz birgün arayla denedik. Hangi gün tuttu bilmiyorum ama yavaş ilerliyoruz.

Aynen öyle oldu şükür. Ama hala inanamıyorum. Kalp atışını duymadan inanamıycam sanırım:) ovulasyon testi dışında bişey kullanmadım. Testi instagramda ebruceylandan aldım. O teste çift çizgiyi görünce 4 gün üstüste ilişki demişti ama biz birgün arayla denedik. Hangi gün tuttu bilmiyorum ama yavaş ilerliyoruz.
Çok sevindim sizin adınıza ben de ovulasyon testı yapıyorum hatta persembe akşamdan beri testim pik oldu. Çatlamasını bekliyorum.. Tam 1 hafta oldu rahım filmine inşallah sizinle aynı duyguları ben de yaşayabilirim 🙏🏻🙏🏻🙏🏻filmden hemen sonra hamile kalanları duyunca çok ümitleniyorım

Çok sevindim sizin adınıza ben de ovulasyon testı yapıyorum hatta persembe akşamdan beri testim pik oldu. Çatlamasını bekliyorum.. Tam 1 hafta oldu rahım filmine inşallah sizinle aynı duyguları ben de yaşayabilirim 🙏🏻🙏🏻🙏🏻filmden hemen sonra hamile kalanları duyunca çok ümitleniyorım
Allah bu ay nasip etsin inş sağlıklı hayırlı bir evlat🌸🌸

2 ay Pregnacare him her kullandık eşimle.. Doktor 4 yıldır uğraşan bir çifte de önerdim 4 ay sonra hamile kaldı demişti. Araştırmıştım o zaman epey etkili..

Back