• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Sizler nasıl ve ne ile hamile kaldınız 🤰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Stres yapıp çok istedikçe olmuyor, kime sorarsanız sorun beklemediğim ay hamile kaldım der benim de öyle oldu bence bebek konusunu düşünerek yaşamayın olacak inşallah 🙏
Hayırlı olsn canım. Bu kafaya takmamayı nasıl başardın. Mesela adetin bitti, 10 gün içinde bigün biliyosun yumurtlama olacak o günlerde illa ki hadi yapalım diyosun. Sonra yine. Sonra bekliyosn adeti. Nasıl oluyo ya valla unutmak zor

Hayırlı olsn canım. Bu kafaya takmamayı nasıl başardın. Mesela adetin bitti, 10 gün içinde bigün biliyosun yumurtlama olacak o günlerde illa ki hadi yapalım diyosun. Sonra yine. Sonra bekliyosn adeti. Nasıl oluyo ya valla unutmak zor
Haklısın canım takmamak elde değil ama benim iş için şehir dışına gitmem gerekti seminerim vardı bir hafta hatta geç döllenme olmuş olsaydı hamile olmayacaktım şu an🙈, çünkü o hafta seminerdeydim erken yumurtlama olmuş o zaman değerlendirmiştik zaten sonrasında da seminer derken hiç düşünemedim açıkçası fazla değerlendirmediğim için düşünmedim de çünkü çocuk İçin uğraşınca gerçekten dikkat ettim o zaman kafaya da takıyor bekliyorsun hatta adetini bekliyorsun baya stresli oluyor ki keza benim beş ay içerisinde hiç beklemediğim ve az değerlendirme olduğu ay oldu🙏

Hakkımızda hayırlısı olsun cnm inşallah bizdede olur cnm🙏🙏🙏
İnstagram ama c-life diye bitkisel macun aldım kullandığım ay hamile kaldım . 1 sene denemiştik olmamıştı. Bunarada 41 gün boyunca Meryem süresi de okudum aynı sürede. Okuyamadığım gümlerde okuttum yani aralıksız okundu. Ve şükür hamileyim

Haklısın canım takmamak elde değil ama benim iş için şehir dışına gitmem gerekti seminerim vardı bir hafta hatta geç döllenme olmuş olsaydı hamile olmayacaktım şu an🙈, çünkü o hafta seminerdeydim erken yumurtlama olmuş o zaman değerlendirmiştik zaten sonrasında da seminer derken hiç düşünemedim açıkçası fazla değerlendirmediğim için düşünmedim de çünkü çocuk İçin uğraşınca gerçekten dikkat ettim o zaman kafaya da takıyor bekliyorsun hatta adetini bekliyorsun baya stresli oluyor ki keza benim beş ay içerisinde hiç beklemediğim ve az değerlendirme olduğu ay oldu🙏
İnşallah benimde öyle olur canım benm rabbim yazdığını hayırla nasip etsin hemen. 😍

İnstagram ama c-life diye bitkisel macun aldım kullandığım ay hamile kaldım . 1 sene denemiştik olmamıştı. Bunarada 41 gün boyunca Meryem süresi de okudum aynı sürede. Okuyamadığım gümlerde okuttum yani aralıksız okundu. Ve şükür hamileyim
Amin inşallah cnm benim de olur bende bitkisel karısım kullanıyorum bu ay inşallah olur cnm benmde🙏🙏

Ben yeni ewlıyken iki kere üst üste kaldım kaybettm sonra bi sene kalamadm pcos cıktı kılo verdm infertılıteye gttm testler falan oldm eşimde oldu bişey çıkmadı en son rahım filmi cekıldm kendiliğimden kaldm hemen o ay inşallah en kısa zamanda kalırsn cnm Allah hayrlı ewlat versn

Mâşallah hayırlı olsun bende geçen ay rahim filmi çekildim bu 2.ay bakalım
Rahim filminde tüpler kapalı mı çıktı da acaba o an açıldıda o ay hamile kaldınız?

Kızlar 28,15 çıktı kesin hamile miyim daha yeni diye mi bira düşük

Hamilesin hayırlı olsun sağlıklı olup olmadığı zamanla belli olacak doktorlar kalp atışını duymadan gebeliği tam olarak kabullenmiyolar benim hamileliğimde değerim gayet güzel artmıştı herşey normaldi ama kalp atışını duyamadım malesef kürtaj oldum 6 ay geçti bekliyorum😢 yani naparsak yapalım kaderde ne varsa o oluyor
Ömrü varsa her türlü Allah yaşatıyor ama yoksa ağzımızla kuş tutsak nafile...
Dua etmekten başka yapabileceğimiz bişey yok

Hamilesin hayırlı olsun sağlıklı olup olmadığı zamanla belli olacak doktorlar kalp atışını duymadan gebeliği tam olarak kabullenmiyolar benim hamileliğimde değerim gayet güzel artmıştı herşey normaldi ama kalp atışını duyamadım malesef kürtaj oldum 6 ay geçti bekliyorum😢 yani naparsak yapalım kaderde ne varsa o oluyor
Ömrü varsa her türlü Allah yaşatıyor ama yoksa ağzımızla kuş tutsak nafile...
Dua etmekten başka yapabileceğimiz bişey yok
Ümitlendirme cnm tedavi oluyor ilaçlar iğnelerin yan etkisi olabilir Ha inşallah vardır inşallah benmde olur ama ilaçların etkisinde var ve ümitlendirp de sonra olmazsa kotu olur

Back