Sen benim bu şekilde fidyo izleyemediğimi bilmiyon mu yeşil kafa :mymeka:
Link ver bacum link, izleyemiyoruym çıldırıyorum bu da şiddete teşebbüs etmeme sebebiyet veriyoo... :dilcikar:
Komşumuzun kedisi Samet, evde ki Uğurla anlaşamıyolar çünkü Samet devamlı bizim kapıya geliyor mamayı kapmak için, eve girerse anında Uğur'un mama kabına koşuyor sıpa. 9 yaşında çok şeker bir kedi:)
[megavideo]PE5X1JW7e82449270894a369f0a86b494cdee64a[/megavideo]
4 patime hasret olunca komşu ve evdeki kediylen idare ediyom işte
Geçmiş olsun meraklıcım..........benim kuzum bi de 2 gün kırık ayaklaa durmuş evdee.hep kırık ayağını yalıodu bandajı demekkii ağrısı varmış dili yokki gsribimin sölesin.senağlamasenağlamainş.düzelir bi an öncee ayağıda içim rahat eder onu öle gördükçe ağlayasım gelio çocuğum gibi olmuştu o benim.iştee böle kızlarr moralim çok bozuk.o iileşene kdar bana huzur yok
Yahu bi'kere de kendine üzülecek bi'şey yaratma kardeşim yaaaa! kaydirigubbakcemile :mymeka: Ya sabır fespunik (bu da ıngılışça değil)Bu sabahta geldi kapılar kapalıydı anırtısına açtım gene tel kapıyı açsam eve dalacak sıpa. Off bugünde son bidaha göremicem onu
Burun sürekli yerlerde.. Belki yere mama düşürmüşlerdir beklentisiyle kokladı durdu garibim..
Şimdi böyle yorum yaptığıma bakma tabe..
Hemen işin reality kısmına zoom yapıyorum.. (Allahım tek cümlede iki ıngılışça kelime.. Bir dahakine ben new yorkteyken diye başlayacam hatırlatın)
Videoyu başlattım.. Tahmin edileceği üzere şu anda evdeyim.. İlk karede kedinin sırtı benim çok sevdiğim pozisyonda olduğu için "annecim" dedim hafiften titreyerekten..
Tam bu esnada bulut maauuuuulamayı (bu ıngılıça değil püsküüt.. kasma kendini) duyduğu için havlayaraktan pencereye doğru ışınlandı.. Kedi arıyo salak.. :roflol::teytey
Geçmiş olsun meraklıcım...a.s.
Keşke veterinerler de kedi / köpeklerden olsa.. İnsandan olunca oluyo böyle arızalar.. Düdük veteriner!klava:
Yahu bi'kere de kendine üzülecek bi'şey yaratma kardeşim yaaaa! kaydirigubbakcemile :mymeka: Ya sabır fespunik (bu da ıngılışça değil)
kızlarrrrrrrrrrrrrrrr bugünn kontrolee gittikkk tavşanım iiileşmeye başlamış.pazarteside grafisi çekilcek.tekrar bandaja aldı.pazartersi hem dikişleri alıncak hem grafisi çekilcek.inş.bii aksilik çıkmaz ii haberlerini alırım vee size iletirimmmm
kızlarrrrrrrrrrrrrrrr bugünn kontrolee gittikkk tavşanım iiileşmeye başlamış.pazarteside grafisi çekilcek.tekrar bandaja aldı.pazartersi hem dikişleri alıncak hem grafisi çekilcek.inş.bii aksilik çıkmaz ii haberlerini alırım vee size iletirimmmm
Püskütüm Samet ben kapıyı açarken duvarlara tırmandığı için göremediniz:roflol:
Ben evden gizlice avcuma mama doldurmuştum ilk saniyelerde avcuma dalışı varya işte o ara hüpletti mamayı:roflol:
Bu sabahta çok mavvladı gene gizlice aldım verdim zaten gidiyorum artık dedim sameti ağlarken bırakamam:gitme: Bavulumla otobüsün alacağa yere giderken Samette benimle yürüdü uğurladı benisırnaşık şey
hayvanınızın adı samet mi ????? CADIARZU
Püskütüm Samet ben kapıyı açarken duvarlara tırmandığı için göremediniz:roflol:
Ben evden gizlice avcuma mama doldurmuştum ilk saniyelerde avcuma dalışı varya işte o ara hüpletti mamayı:roflol:
Bu sabahta çok mavvladı gene gizlice aldım verdim zaten gidiyorum artık dedim sameti ağlarken bırakamam:gitme: Bavulumla otobüsün alacağa yere giderken Samette benimle yürüdü uğurladı benisırnaşık şey
Aman da aman kar beyazı güzelliğine bakın..
Tavşanımı hatırladım birden.. ŞIPIRTI
Gökyüzüne bir selam da onun için gitsin..
Off çok şeker ya, kısa sürede iyileşir umarım.
evttt erkekimm sevimlidirrrzemuszemusopuyorumnanaktannevbahar video nasıl eklenio sen biliomuşsun anlatabilr misin?bu arada kocaelinin neresinde oturuosun