Sizinkinin Komik Huyu Ne?

benim kedimin dışarıda oynaştığı akranı başka bir kedi daha var..gel zaman git zaman bu kedi bize bayağı alıştı..hatta evi bırak evi babamı bile sahiplenmeye başladı..bizimkini aldı bir korku tabii taht elden gdiyor diye..bu diğer kedi istedği zaman girip çıkıyor yemek yiyor falan..o evi girdiği zaman bizimkiyle bir dövüşüyorlarmış..hatta bu zavallı kedi bi gün odanın bir tarafına pusmuş yazık...bizimkide pencerenin önünde durmuş bunu bekliyormuş..sıkıysa çık gibilerinde...
neyse birgün geldi bu yine yemeğe ..bizimkini kaçırdık salona bunu görmesin diye..balkon kapısını kapattık zavallım rahat rahat yemek yesin..bende fırlama..babama diyorum baba kapıyı açayım dövüşşünler die..neyse ben bizimkini aldım kucağıma gösteriyorum diğer kediyi camdan yemek yerden...bu bizimki çöktü kapının önüne öbürünün çıkmasını bekliyor...bende bir gülme tuttu ama sormayın..neyse bizimkini salona tekrar götürdük..açtık kapıyı.balkonda serin.bu gözler kısılmış sfenks modunda dinleniyor..allahım ne güldüm o gün...

kedilerinn pusuya yatmasıı her zman ürkütmüştür benii çok tırsıorum onlar öle yapıncaa:sinifsinif:ama sizinn kedi az değilmiş yaniiikaydirigubbakcemile3

kedilerinn pusuya yatmasıı her zman ürkütmüştür benii çok tırsıorum onlar öle yapıncaa:sinifsinif:ama sizinn kedi az değilmiş yaniiikaydirigubbakcemile3

yok günahını alma bacım pusuya yatmadı..bizim canavar oğlanın korkusundan sindi bir köşeye onu dedim :lepi:

yok günahını alma bacım pusuya yatmadı..bizim canavar oğlanın korkusundan sindi bir köşeye onu dedim :lepi:

pardonn canımmm:sinifsinif:veterinerdee bi kedi gördümm o çok sevimliydii kafesine sokamadıkları için çantanın içine koyup getirmişlerr.çantadan ara ara kulaklarr çıkıo önce sonra azcık kafayı çıkartıooo tekrar içeri girio çok gülmüştüm öle görünmediğini ama o dışarı gözetlediğini sanıodu herhaldekaydirigubbakcemile3

arkdaslar benımde oğlusumun huyları war benım oğlum kımseyı ısırmaz ama benı ısırır bnde o zaman elımı hawaya kaldırır ıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı derım o da ıkı ayak üzerine kalkar patısınını sallıyrak hırlar bana o zmaan ne sınır kalıyo ne bişey bnım sınırım geçıo tabı o bnı ısırmaya dewam edıyor kaydirigubbakcemile3

benim kızım camdan kuşlara bakarak dişlerini birbirine vuruyo:) sözde konuşuyo sonra elimi istiyo vermeyince ağlamaya başlıyo elimi verincede ısırıyo::) napcamı şaşırıyom bende olan elime oluyo

benim kızım camdan kuşlara bakarak dişlerini birbirine vuruyo:) sözde konuşuyo sonra elimi istiyo vermeyince ağlamaya başlıyo elimi verincede ısırıyo::) napcamı şaşırıyom bende olan elime oluyo

sen o zman ona en iisi bi oyuncak kuş al sende rahat et o da rahat etsinnkaydirigubbakcemile3:jeyyar:

kızlarrr sizee ii haberimmm varr.tavşanımm iilleşiiooooo bandajdan kurtuldukk.ama ne olur nolmaz diee 15 gün daha kafesinde bakcam.yavaşş yavaş ayağının üstünee basmaya başladı allaha şükürrr

kızlarrr sizee ii haberimmm varr.tavşanımm iilleşiiooooo bandajdan kurtuldukk.ama ne olur nolmaz diee 15 gün daha kafesinde bakcam.yavaşş yavaş ayağının üstünee basmaya başladı allaha şükürrr

alkisalkisalkis Harika! Yaramaz ufaklığa tekrar geçmiş olsun. Şimdi istirahat dönemi desene yerimseniben

Ben bunu görmemişim ya çok sevindim çok çok geçmişler olsun tekrarından korusun Allah'ımopuyorumnanaktan

bizimki bize kızdığında çiçek saksılarındaki toprakları etrafa sacar..asabiye kedim sonrada saklanır opuyorumnanaktan

zeytinimizin yeni huylarını keşfettik.:asigim: :asigim:

iki kişi sarılınca, öpünce birbirini çıldırıyor resmen. üstümüze atlayıp araya girmeye çalışıyor. kaydirigubbakcemile3 kendi araya girince, sarılma faslı bitince rahat ediyor zemuszemus

bir de; patisini verince, mutlaka boynunu da uzatıp okşatıyor kendini. karşılıksız pati vermiyor kaydirigubbakcemile3

:asigim: :asigim: :asigim:

Hani buzdolabı arada gürültülü bir ses çıkarır ya.. Osman'ım saat kaç olursa olsun o sesi duyduğunda öyle bir korkuyor ki.. Hem kıyamıyorum, hem de çok komik bir görüntü olduğu için sürekli videoya alıyorum.. Bana azıcık ters ters bakıp yatağına geri dönüyor beyfendi kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…