Sizinkinin Komik Huyu Ne?

güzeel kıızzzzzzzzzzzzz duyduğu an bi haller oldu o umursamaz bulutuma havuca atladı sanırım çünkü videonun o bölümü ışık hızında geçiyo
Işık hızında olan videonun o bölümü değil.. Bulut'un ta kendisi.. :roflol: :roflol:
ahhahahahahah :roflol:

Evden izleyebildim :roflol:

Daha önce güzel kızlı başka başka videoda izlemiştim tabi ozaman Bulut deliriyordu:roflol:

Ben de Badem'e Cindyi evden gönderiyorum desem iyi taktik olur mu yoksa sıfatımı tırmalar mı emin değilim benneyaptımki
Oleeeeyyyyy izlemiş nevkuşummmm :lepi: :lepi:

Bu başlık altında dostlarımızın komik huylarını paylaşalım.. Bize komik gelen tepkilerini, alışkanlıklarını konuşalım.. Okudukça keyfimiz yerine gelsin, gülelim.. :lepi:

Benim 6 yaşında :nazar: Labrador Retriever cinsi köpişim Bulut'un havuçla arası yok.. Oysa yemesi lazım. Tesadüfen geliştirdiğim bir yöntemle artık ilaç dahil ne olsa Bulut'a yutturuyorum. şakkıdı

Eski evimizin bahçesinde bir sokak kedisi vardı beslediğim: Güzel Kız koymuştum adını.

Bulut'a uzat havucu.. Hayatta yemez.. Ama havucu güzel kıza vereceğini söylersen anında kapılır.. :roflol: :roflol:

-Güzeeelll kııızzzzzz hihoyyyt

Buyrun bu da vidomuzun linki : (pata küte çektim, başındaki anlamsız görüntüyü silmeyi akıl edemeden upload etmiş bulundum, kusura bakılmasın)

İzlesene.com : Video - labrador & havuç

:nazar:

:roflol: :roflol: :roflol: Koptuk annemle burada! Allah'ım nasıl bir zekadır, şartlanmadır, kıskançlıktır Şeniz Sevgi arsızı Bulutçuğumuza daha güzel bir numara olamazdı sanırım. Hiç onda Püsküütünü Güzel Kız'la payalaşacak göz var mı sengözlerimebaksanab

Annem torununa bu numara henüz sökmediği için kıskandı biraz, torunu 16 aylık ve 2 ayaklı, ben de dedim Bulut büyük ondan, abi (ağabey), o yüzden anlıyor kaydirigubbakcemile3

ahhahahahahah :roflol:

Evden izleyebildim :roflol:

Daha önce güzel kızlı başka başka videoda izlemiştim tabi ozaman Bulut deliriyordu:roflol:

Ben de Badem'e Cindyi evden gönderiyorum desem iyi taktik olur mu yoksa sıfatımı tırmalar mı emin değilim benneyaptımki

Kesin çatlamışsındır sen, dün o kadar saat izleyemeyince delikafadulden

Vall kafana bir kask(yüzü de kapatan) üzerine de tırmık geçirmez bir şeyler giyip dene istersen Nev'im :roflol:

:roflol: :roflol: :roflol: Koptuk annemle burada! Allah'ım nasıl bir zekadır, şartlanmadır, kıskançlıktır Şeniz Sevgi arsızı Bulutçuğumuza daha güzel bir numara olamazdı sanırım. Hiç onda Püsküütünü Güzel Kız'la payalaşacak göz var mı sengözlerimebaksanab

Annem torununa bu numara henüz sökmediği için kıskandı biraz, torunu 16 aylık ve 2 ayaklı, ben de dedim Bulut büyük ondan, abi (ağabey), o yüzden anlıyor kaydirigubbakcemile3

Hem de nasıl kıskançlık.. "Güzel Kız" ı duyar duymaz deliye dönüyor zaten.. Hemen elime bakıyo ne var, ne verecem diye :roflol: :roflol:
Hayır bir kere de onun gözünün önünde Güzel Kız'ı beslemiş olsam gam yemeyecem..
Eski evde, kendimi mutfağa kilitler, pencereden gizli gizli beslerdim kediyi..
Bulut da bu sırada kapalı mutfak kapısında nöbet tutardı.. Hayır yani nereden anlıyorsun kediyi beslediğimi.. Kokudan herhalde.. :roflol:

Annen kıskanmasın.. Bulut sahiden de abi.. Hatta amca bile diyebiliriz.. İnsan cinsi yaşı sanırım 40 larda olmalı.. Sen hesapla işte.. 6 yaşında adam.. :nazar:

Ben ısrarla sizinkilerin de komik huylarını bekliyorum.. Topiği Bulut'un topiği haline getirmeyelim..
Bekliyorum sizden de bir şeyler gelsin.. Ha'di..

Sırada, komik huylarımızla ilgili çekilecek videolarımız var.. Duyurulur.. :roflol: :roflol: ben şimdilik tek başıma gülmeye devam ediyorum..

Ben ısrarla sizinkilerin de komik huylarını bekliyorum.. Topiği Bulut'un topiği haline getirmeyelim..
Bekliyorum sizden de bir şeyler gelsin.. Ha'di..

Sırada, komik huylarımızla ilgili çekilecek videolarımız var.. Duyurulur.. :roflol: :roflol: ben şimdilik tek başıma gülmeye devam ediyorum..

Şu anda aynı evi paylaştığım bir sevimli dostum yok maalesef :çok üzgünüm: ama geçmişe daldım bir an,

İlk muhabbet kuşumuz, babama aşırı düşkündü.:asigim: O zamanlar vergi iadesi için fişler yazılırdı malum. Bizimki de babamın ellerini kendine zimmetlediğinden midir, nedir :uhm: babam uzun süre bir şeyle meşgul olursa sinirlenirdi :kızgın: Bir süre sonra kendince bir çözüm bulmuştu bizim küçük bey! :roflol: Babam fişleri masaya üst üste tarih sırasına göre bir güzel dizdikten sonra (sıralama anında hiç bir reaksiyon göstermezdi :jeyyar:) tam yazmaya başladığında fişlerin yanına gelip kanatlarıyla rüzgar yapa yapa bütün fişleri masadan aşağı düşürüne kadar uğraşırdı. Tabii biz ona kıyamadığımız ve bu oyunu çok sevdiği için, fişlerin yazılması çoook uzun sürerdi. Tekrar baştan sıraya koy, yazmaya başla ve bizimki delikafadulden uçursun... :eek:

Şu anda aynı evi paylaştığım bir sevimli dostum yok maalesef :çok üzgünüm: ama geçmişe daldım bir an,

İlk muhabbet kuşumuz, babama aşırı düşkündü.:asigim: O zamanlar vergi iadesi için fişler yazılırdı malum. Bizimki de babamın ellerini kendine zimmetlediğinden midir, nedir :uhm: babam uzun süre bir şeyle meşgul olursa sinirlenirdi :kızgın: Bir süre sonra kendince bir çözüm bulmuştu bizim küçük bey! :roflol: Babam fişleri masaya üst üste tarih sırasına göre bir güzel dizdikten sonra (sıralama anında hiç bir reaksiyon göstermezdi :jeyyar:) tam yazmaya başladığında fişlerin yanına gelip kanatlarıyla rüzgar yapa yapa bütün fişleri masadan aşağı düşürüne kadar uğraşırdı. Tabii biz ona kıyamadığımız ve bu oyunu çok sevdiği için, fişlerin yazılması çoook uzun sürerdi. Tekrar baştan sıraya koy, yazmaya başla ve bizimki delikafadulden uçursun... :eek:

:roflol::roflol::roflol:

O miniğin büyük aklını yerim ben ya:sm_cool::asigim:

:roflol::roflol::asigim:

Bizimki az komik ama yaşadığımız ilklerden:asigim:

Mercanımın ilk kendisinin bana gelişi ve ilk dizime tırmanışı:asigim:

3091_65458108815_652033815_1527167_6706601_n.jpg

ılk başarısı:asigim:

3091_65458118815_652033815_1527168_7971235_n.jpg

Ve ilk cumburlop düşüşü:roflol::asigim:

3091_65458128815_652033815_1527170_3493952_n.jpg

:roflol: kıyamam ben mercan'ıma :teselli: Şeniz Kupayı hak etmiş ama annanesi :hooray: değil mi? yerimseniben Hele o ilk fotodaki bakışa ne demeli :asigim: :nazar:

...tam yazmaya başladığında fişlerin yanına gelip kanatlarıyla rüzgar yapa yapa bütün fişleri masadan aşağı düşürüne kadar uğraşırdı...
Akla bak akla :roflol: Kuşbilimcisi bir adam demeç vermiş geçen gün.. "Kuş kadar aklın var" argosuna çok sinirleniyormuş. Bu hayvanlar aptal olsa binlerce kilometreyi kat ederek nasıl yol bulabilirler? demiş..
Al işte seninki de adamın tezini doğrulamış..

....Ve ilk cumburlop düşüşü:roflol.....
Kurban olsunlar onun cumburlopunaaaaaa :nazar: Şeniz

sl272094xw8.jpg

püsküütçüm bayıldım bu taktiğine,:lepi:video yu izledim ve hemen benimde bir "güzell kızzz" bulmam lazım LiMon' uma havuç yedirmem için,benim aşkımda hiç sevmiyor havucuu :1rolleyes:

Bulut' a hem benden hem LiMoN dan kucak dolusu sevgilerrr....:asigim:

018zjo.jpg

Amannnn amannn o nasıl bir limon ya:asigim:

Limonlar ekşi olur ama bu limon ne kadar tatlı böyle:asigim:

Ben limonu yiyebilirim lütfen lütfen lütfencokacimcoook :asigim: :nazar:

Amannnn amannn o nasıl bir limon ya:asigim:

Limonlar ekşi olur ama bu limon ne kadar tatlı böyle:asigim:

Ben limonu yiyebilirim lütfen lütfen lütfencokacimcoook :asigim: :nazar:

:roflol: :roflol: :roflol:

hiç sorma nevbaharcımm arkadaşlarım da diyoo yaa bu LiMon olmazz olsa olsaa baklava olur kadayıf olur şekerpare olurrr :)
ama aşkımın ismini mecburen koyduk :1rolleyes: hikayesi ise şöyle : Limonu ailemize ilk kattığımız günün akşamı mutfakta salata yapıyorum daha o zaman henüz 3 aylık salataya limon sıkarken tezgahtan limon yere düştü bizimki çıldırdı katiyen limon parçasını alamıyoruzz müthişş bir keyifle yalıyor-yiyiyor... heeee dedikk o zaman sen bundan sonra LiMoN sunnn:asigim: ve o gün bugünn limona bayılıyooo bizim LiMoN :roflol:

Son düzenleme:
bizim kedide çok tüy döküyor topak topak...artık cinnet geçirdiğimiz bir gün babam dayanamadı..elektrik süpürgesinin hortumu çıkarıp fırçalı aparatıyla resmen hayvanı süpürdü :roflol: ben katılıyorum gülmekten karnıma ağrılar girdi ama tüy topakları yüzünden neler çektik..bunun süpürgeye pata küte bir girişi var..zor zaptettik ikimiz birden hayvanı bir görcektiniz

Akla bak akla :roflol: Kuşbilimcisi bir adam demeç vermiş geçen gün.. "Kuş kadar aklın var" argosuna çok sinirleniyormuş. Bu hayvanlar aptal olsa binlerce kilometreyi kat ederek nasıl yol bulabilirler? demiş..
Al işte seninki de adamın tezini doğrulamış..

: Şeniz

Sorma Püsküütüm yaa, hani bir defa olsun dizme işlemi bitmeden uçursa :1no2: yok illa ki istiflenecek ondan sonra.

:roflol: :roflol: :roflol:

hiç sorma nevbaharcımm arkadaşlarım da diyoo yaa bu LiMon olmazz olsa olsaa baklava olur kadayıf olur şekerpare olurrr :)
ama aşkımın ismini mecburen koyduk :1rolleyes: hikayesi ise şöyle : Limonu ailemize ilk kattığımız günün akşamı mutfakta salata yapıyorum daha o zaman henüz 3 aylık salataya limon sıkarken tezgahtan limon yere düştü bizimki çıldırdı katiyen limon parçasını alamıyoruzz müthişş bir keyifle yalıyor-yiyiyor... heeee dedikk o zaman sen bundan sonra LiMoN sunnn:asigim: ve o gün bugünn limona bayılıyooo bizim LiMoN :roflol:

cokacimcoook Canım limon ve Limon çekti cokacimcoook Çok tatlı olmuş, adını kendi seçmiş desenize! yerimseniben

Sağlıklı ve uzun bir ömür diliyorum, Limon'a :nazar:

..o zaman henüz 3 aylık salataya limon sıkarken tezgahtan limon yere düştü bizimki çıldırdı katiyen limon parçasını alamıyoruzz müthişş bir keyifle yalıyor-yiyiyor...
Öncelikle limonu en derin hislerimle yalıyorum.. bunu bildireyim.. Maşallah :nazar:
Sonra da gelelim meseleye..
Yahu harbiden komik bi'şey bu :roflol: :roflol:
Niye diyeceksin?
Yavru köpekleri kabloları kemirme tehlikesinden korunmak için önerilen yöntemlerden biridir, kablolarım hepsini limonla sıvarsın. Ve köpek bu şekilde kablolardan uzak kalır.

Yani.. düşünsene..

Ben her iki köpişim de evimizdeki ilk günlerini geçirdikleri sırada aynı yöntemi uygulamıştım ve kablolara yaklaşmaları ile kaçmaları bir oluyordu..

Ya sen de duymuş ve uygulamış olsaydın bu yöntemi?

Ayyyyy Allah korusun yaaaa :roflol: :roflol:
bizim kedide çok tüy döküyor topak topak...artık cinnet geçirdiğimiz bir gün babam dayanamadı..elektrik süpürgesinin hortumu çıkarıp fırçalı aparatıyla resmen hayvanı süpürdü :roflol: ben katılıyorum gülmekten karnıma ağrılar girdi ama tüy topakları yüzünden neler çektik..bunun süpürgeye pata küte bir girişi var..zor zaptettik ikimiz birden hayvanı bir görcektiniz
Affınıza sığınarak ben, buna gülemediğimi iletmek istiyorum..
Kim bilir nasıl korkmuştur kedicik..:çok üzgünüm:

Sorma Püsküütüm yaa, hani bir defa olsun dizme işlemi bitmeden uçursa :1no2: yok illa ki istiflenecek ondan sonra.
İşte.. hem akıllılar hem de sabırlı.. Meziyetlere bakınız, örnek alınız. Hayvanlardan öğreneceğimiz çok şey var çooookkk hihoyyyt

püsküütcüm inan kedicik değil tam bir şero o...bulduğumda şimdiki halinin kuyruğunun yarısı kadardı...her yerimizi çizik çürük içinde bıraktı namussuz..zati ev içinde elektrik süpürgesiyle önceden özel bir ilişkileri vardı....

püsküütcüm inan kedicik değil tam bir şero o...bulduğumda şimdiki halinin kuyruğunun yarısı kadardı...her yerimizi çizik çürük içinde bıraktı namussuz..zati ev içinde elektrik süpürgesiyle önceden özel bir ilişkileri vardı....

Kötü Kedi Şerafettin diye bir karton kahraman var.. Ondan bahsediyorsunuz sanırım..

Benim gülememe sebebim şuydu.. O aparat, ne de olsa küçük cüsseli bir canlının derisine değdiğinde eminim ki onun için ürkütücü olmuştur..

Sonra intikamını almış almasına ama.. o an korkmuştur herhalde..

Yoksa korkmayacak kadar mı Şerafettin? yerimseniben

Benim özellikle ilk köpişim, Sarp'ım süpürgenin yerinden çıkarıldığını duyduğunda evin ücrasına kaçardı.. Bulut'um süpürgeyle barışık ama o da fön makinesinden aklını oynatıyor..

Havada karada kapar ne versen.. yeter ki "güzel kııızzzz" diye bağırayım.. :roflol:
Bizimki biraz filozof takılıyor.. Yatar bir köşede, bir boşluğa sabitler bakışlarını dalar gider.. hangi felsefeyi irdeliyor o anda bilemiyorum tabii.. :roflol:
Seslenirim, duymaz.. Meşgul..
Sonra derim ki "İyi bari ben de güzel kızla oynayayım"
Topunu alır gelir hemen :roflol: :roflol:

hevesle yazılanları okuyorum bu topik gene süperr olmuss helede videolar ekleincedelikafadulden
havucun yüzüne bakamzken güzel kıza gitceğini anlayı nasılda yemeye calışıoorrr :roflol:

X